Saturday, July 17, 2010

Don't try this at home!aaa



duduk dlam bilik je pon boring jugak.so,,yana housemate aku kluarkan idea ajak pegi cycling.
kitorg pon cycling la,
aku,shada,yana,wanie and nabila.
seronok bukan main.well,dah lame tak cycling la katekan.

yana ckap,"korg,what if kite pegi tasik and puncak alam nak?"
kitorg pon,agree je sebab idea tu best sangat.
otw nak pegi,sumtin' happen.
"yan!!!tepi sikit!!!"
wanie menjerit,rupe2nye,wanie dah langgar tayar basikal aku.
aku oke,aku dapat control n jalan mcm biase,
tibe2 wanie,
pap!lompat dri basikal n basikal die pon nyaris2 langgar kereta myvi yg di park kat luar pagar uitm kitorg.

well,,aku pon berhenti la.tibe2,tengok depan,shada,dah tergolek sorg2 kat tepi jalan.
dengan tayar blakang dah ternaik ke atas.
Shada!!aku jerit..lawak gile,,die tak langgar ape2,tibe2 die yg tergolek lebih2.
Memang lawak.

After that,idea nak pegi puncak alam n whatsoever terpaksa di cancelkan.
memandangkan accident yg lawak gila td.
So,the conclusion is,be careful when u r cycling,
p/s utk wanie:blaja cara stop basikal btol2 ea,jgn trus terjun.^^
p/s utk shada:jgn main phone waktu cycling.haha


2 comments:

Anonymous said...

alaaa..
asal pendek je citer !
tak best lar...

Me,myself and i said...

ni kau ke nabila?tulis la name kak

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, July 17, 2010

Don't try this at home!aaa



duduk dlam bilik je pon boring jugak.so,,yana housemate aku kluarkan idea ajak pegi cycling.
kitorg pon cycling la,
aku,shada,yana,wanie and nabila.
seronok bukan main.well,dah lame tak cycling la katekan.

yana ckap,"korg,what if kite pegi tasik and puncak alam nak?"
kitorg pon,agree je sebab idea tu best sangat.
otw nak pegi,sumtin' happen.
"yan!!!tepi sikit!!!"
wanie menjerit,rupe2nye,wanie dah langgar tayar basikal aku.
aku oke,aku dapat control n jalan mcm biase,
tibe2 wanie,
pap!lompat dri basikal n basikal die pon nyaris2 langgar kereta myvi yg di park kat luar pagar uitm kitorg.

well,,aku pon berhenti la.tibe2,tengok depan,shada,dah tergolek sorg2 kat tepi jalan.
dengan tayar blakang dah ternaik ke atas.
Shada!!aku jerit..lawak gile,,die tak langgar ape2,tibe2 die yg tergolek lebih2.
Memang lawak.

After that,idea nak pegi puncak alam n whatsoever terpaksa di cancelkan.
memandangkan accident yg lawak gila td.
So,the conclusion is,be careful when u r cycling,
p/s utk wanie:blaja cara stop basikal btol2 ea,jgn trus terjun.^^
p/s utk shada:jgn main phone waktu cycling.haha


2 comments:

Anonymous said...

alaaa..
asal pendek je citer !
tak best lar...

Me,myself and i said...

ni kau ke nabila?tulis la name kak