Saturday, August 28, 2010

RAYA OH RAYA!

Tengah pilih baju raya

Balik kampong,hohoho balik kampong!

Best2!lagi berapa hari je nak balik rumah!

Tahun ni raya kat Teluk Intan and mcm forever je

Sokay la,asalkan raya jugak.kan?^.^

Aku start cuti 4 sep.balik dengan along.my bro

Balik2,singgah rumah dulu,then tros pegi ipoh.

Ikut plan abah dengan mama la,taktau utk apa.

4 Ur info,baju raya tak habis beli lagi.huhu

Memang raya tahun ni macam tak berapa semangat je.

Dahla after raya ade test.Memang seronok!

Yang lagi best,aku taktau bile nak packing barang

Sebab hari aku nak balik tu,

Ade test economy,hebat tak?(:

Btw,Balik rumah kne tolong mama buat kuih raya,

Pity her doin’ it alone,kan3?(:

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~~

Xsabarnya!!!!!!!

Rumah,I’m comin’!

J

2 comments:

Rijal VioVix said...

hye izyan:)
pix katner tuh??
nanti kite raye same2 k???
:D

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, August 28, 2010

RAYA OH RAYA!

Tengah pilih baju raya

Balik kampong,hohoho balik kampong!

Best2!lagi berapa hari je nak balik rumah!

Tahun ni raya kat Teluk Intan and mcm forever je

Sokay la,asalkan raya jugak.kan?^.^

Aku start cuti 4 sep.balik dengan along.my bro

Balik2,singgah rumah dulu,then tros pegi ipoh.

Ikut plan abah dengan mama la,taktau utk apa.

4 Ur info,baju raya tak habis beli lagi.huhu

Memang raya tahun ni macam tak berapa semangat je.

Dahla after raya ade test.Memang seronok!

Yang lagi best,aku taktau bile nak packing barang

Sebab hari aku nak balik tu,

Ade test economy,hebat tak?(:

Btw,Balik rumah kne tolong mama buat kuih raya,

Pity her doin’ it alone,kan3?(:

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~~

Xsabarnya!!!!!!!

Rumah,I’m comin’!

J

2 comments:

Rijal VioVix said...

hye izyan:)
pix katner tuh??
nanti kite raye same2 k???
:D

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.