Sunday, August 29, 2010

Yana,Sweet 18!

Yana,sweet 18!
Kitorg celebrate birthday yana hari tu.memang best!:)
Yang lagi bestnya,b4 celebrate,kitorg siap gadoh2 lagi

mcm ni,at first kitorg plan nak beli kek secret recipe je.Then,tukar plan,
"yan,wat if kite beli kfc bucket je,mcm lagi keyang je dri mkn kek tu"nabila punye idea
then,aku on jela.Balik bilik,bgtau shada.
"memang taklah aku nakkfc!aku nak secret recipe jugak!kalau tak,aku taknak join!"
memang shada mengamuk gile.

aku pon hot and bia je dia mengamuk.nabila pujuk2.
"shada,kau pk la,kfc lagi kenyang kot dari secret,jomla join.kesian yana kalau tak semua join."
aku diam.then,everything was fine sebab kitorg decided nak beli kek+kfc

petang tu pulak,yg bestnye,mule2 nak pegi giant utk beli semua tu dengan kwn kitorg.naik kreta dia,
then,kwn tu pulak lmbat sgt and xlarat nak tggu dah.
so,at last,aku,wanie,shada,pegi beli dengan Zuhairi merangkap senior and boyfriend aku,Mule2 die suruh aku drive kreta die,memang xla!takot.Then,kitorg pegi same2,ramai2.

Kat giant,dah beli semua,
gadoh pasal kek pulak sebab shada xnak kek sponge.
So,folo jela.
Finally,mlm tu celebrate and kitorg buat kat bk 49.
"surprise!!!!yana shocked gila"haha.

memang heaven that night!
Happy Belated Birthday Yana Cool~:D

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, August 29, 2010

Yana,Sweet 18!

Yana,sweet 18!
Kitorg celebrate birthday yana hari tu.memang best!:)
Yang lagi bestnya,b4 celebrate,kitorg siap gadoh2 lagi

mcm ni,at first kitorg plan nak beli kek secret recipe je.Then,tukar plan,
"yan,wat if kite beli kfc bucket je,mcm lagi keyang je dri mkn kek tu"nabila punye idea
then,aku on jela.Balik bilik,bgtau shada.
"memang taklah aku nakkfc!aku nak secret recipe jugak!kalau tak,aku taknak join!"
memang shada mengamuk gile.

aku pon hot and bia je dia mengamuk.nabila pujuk2.
"shada,kau pk la,kfc lagi kenyang kot dari secret,jomla join.kesian yana kalau tak semua join."
aku diam.then,everything was fine sebab kitorg decided nak beli kek+kfc

petang tu pulak,yg bestnye,mule2 nak pegi giant utk beli semua tu dengan kwn kitorg.naik kreta dia,
then,kwn tu pulak lmbat sgt and xlarat nak tggu dah.
so,at last,aku,wanie,shada,pegi beli dengan Zuhairi merangkap senior and boyfriend aku,Mule2 die suruh aku drive kreta die,memang xla!takot.Then,kitorg pegi same2,ramai2.

Kat giant,dah beli semua,
gadoh pasal kek pulak sebab shada xnak kek sponge.
So,folo jela.
Finally,mlm tu celebrate and kitorg buat kat bk 49.
"surprise!!!!yana shocked gila"haha.

memang heaven that night!
Happy Belated Birthday Yana Cool~:D

No comments: