Monday, September 06, 2010

Have a look ! (:

Gambar sekadar hiasan =P

Setelah di survey beratus2 wanita kat Malaysia ni,ni lah die characteristics lelaki idaman malaya! (:

1.Loyal
2.Romantic
3.Caring
4.Good Looking
5.Funny
6.Stylo
7.Talkative
8.Respect elders
9.Good manners
10.Educated

Setelah difikir2kan,,ni lah characteristics lelaki yg aku suke kot, =P
(mengikut carta) xD

1.Loyal
2.Funny!(suke buat aku gelak,wahh,heaven!)
3.Stylo
4.Good looking(not really,asal oke dah cukup)
5.Educated
6.Xskema!pliss,,xsuke sangat yg skema2 ni (:
7.Respect elders
8.Cool (xsuke yg hot temper oke)
9.Romantic
10.Caring

itu je kot,hehe.Tapi,memang tak bolehla nak dapat yang perfect mcm ni kan?so,,mimpi jela.haha

(:




No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, September 06, 2010

Have a look ! (:

Gambar sekadar hiasan =P

Setelah di survey beratus2 wanita kat Malaysia ni,ni lah die characteristics lelaki idaman malaya! (:

1.Loyal
2.Romantic
3.Caring
4.Good Looking
5.Funny
6.Stylo
7.Talkative
8.Respect elders
9.Good manners
10.Educated

Setelah difikir2kan,,ni lah characteristics lelaki yg aku suke kot, =P
(mengikut carta) xD

1.Loyal
2.Funny!(suke buat aku gelak,wahh,heaven!)
3.Stylo
4.Good looking(not really,asal oke dah cukup)
5.Educated
6.Xskema!pliss,,xsuke sangat yg skema2 ni (:
7.Respect elders
8.Cool (xsuke yg hot temper oke)
9.Romantic
10.Caring

itu je kot,hehe.Tapi,memang tak bolehla nak dapat yang perfect mcm ni kan?so,,mimpi jela.haha

(:




No comments: