Monday, September 13, 2010

Hepy Eid Mubarak Guys (:


~Selamat Hari Raya ~

Hari raya tahun ni same mcm tahun2 sblom ni,nothing special (:
but still enjoying!i spent my time with my lovely cousins,they totally cheer me up!
diorg buat aku lupe kat semue probs yg ade b4 raya,i'm totally 4get it now,chill~
1st day,raya kat t.i je,quite bored,
2nd day,balik kg,tapi my aunts and uncle ramai yg xbalik lgi time tu,soo dull~

But,3rd day of raya,semue uncle,aunt (xcept aunt yg stay kat srwk)
dtg rumah aku,so,my house dah mcm kampung,full sgt~
Heyy,,btw,,i'm hepy diz eid! yeay!

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, September 13, 2010

Hepy Eid Mubarak Guys (:


~Selamat Hari Raya ~

Hari raya tahun ni same mcm tahun2 sblom ni,nothing special (:
but still enjoying!i spent my time with my lovely cousins,they totally cheer me up!
diorg buat aku lupe kat semue probs yg ade b4 raya,i'm totally 4get it now,chill~
1st day,raya kat t.i je,quite bored,
2nd day,balik kg,tapi my aunts and uncle ramai yg xbalik lgi time tu,soo dull~

But,3rd day of raya,semue uncle,aunt (xcept aunt yg stay kat srwk)
dtg rumah aku,so,my house dah mcm kampung,full sgt~
Heyy,,btw,,i'm hepy diz eid! yeay!

No comments: