Sunday, September 05, 2010

Yeah,,Finally!! (:

Finally! my family and my house dah jadi mcm heaven! (:
thanx momma,abah!i love both of you,stay like this forever oke!

Hari ni berbuka buffet kat hotel,
Aku dengan tamaknye ambik makanan tak sedar diri.haha
Tapi still tak boleh lawan along,
The Greediest among us!:P

Makan dengan happy sangat td.Taktau knape,Sangat2! (:
Heee,,makanan aku tak habis pon actually,,membazir je.
Along?4 sure la tak habis!:P

Balik bilik terus on9,macam biase,update blog kesayangan aku ni.
heee,,2moro aku nak shopping baju raya!
i love theeseeeeeee! (:


No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, September 05, 2010

Yeah,,Finally!! (:

Finally! my family and my house dah jadi mcm heaven! (:
thanx momma,abah!i love both of you,stay like this forever oke!

Hari ni berbuka buffet kat hotel,
Aku dengan tamaknye ambik makanan tak sedar diri.haha
Tapi still tak boleh lawan along,
The Greediest among us!:P

Makan dengan happy sangat td.Taktau knape,Sangat2! (:
Heee,,makanan aku tak habis pon actually,,membazir je.
Along?4 sure la tak habis!:P

Balik bilik terus on9,macam biase,update blog kesayangan aku ni.
heee,,2moro aku nak shopping baju raya!
i love theeseeeeeee! (:


No comments: