Wednesday, October 13, 2010

Driving ! yuuhuu (:

A day with mya.The best partner (:
The most understanding friend.
And the paling cepat terkejut and takot.haha (;
Amirah Ian Ieskander.

One day ni,aku pergi la keluar with my friends,4 of us actually.
Then,otw nak tgk movie and whatsoever ni,singgah jap rumah nenek kawan aku.
Then,while budak tu jumpe nenek die,and took die punya duit,
aku and mya pon saje la test drive.
vroom2
memang tak sabar.
aku drive dulu.yuuhuuu~memang fun btol
sebab mya memang boleh dpt sakit jantung if aku yg drive.

aku pon drive utk pgi seberang jalan and pusing2.
otw nak pgi,,sikit lagi nak terlanggar krta org (if i'm not mistaken)
memang mya terkejut gile.
so,from that day till now,if aku ckp nak drive je,mya prefer balik jalan kaki or kluar dri krta then naik dgn aku..
sebabnya,cara aku drive yg tak slamat lgsong + buat mya trauma.
haha.pity her.
driving is the most enjoyable thing.(:

Photobucket

p/s: thanks to mya,fath and rid yg banyak buat aku hepy skrg (:

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 13, 2010

Driving ! yuuhuu (:

A day with mya.The best partner (:
The most understanding friend.
And the paling cepat terkejut and takot.haha (;
Amirah Ian Ieskander.

One day ni,aku pergi la keluar with my friends,4 of us actually.
Then,otw nak tgk movie and whatsoever ni,singgah jap rumah nenek kawan aku.
Then,while budak tu jumpe nenek die,and took die punya duit,
aku and mya pon saje la test drive.
vroom2
memang tak sabar.
aku drive dulu.yuuhuuu~memang fun btol
sebab mya memang boleh dpt sakit jantung if aku yg drive.

aku pon drive utk pgi seberang jalan and pusing2.
otw nak pgi,,sikit lagi nak terlanggar krta org (if i'm not mistaken)
memang mya terkejut gile.
so,from that day till now,if aku ckp nak drive je,mya prefer balik jalan kaki or kluar dri krta then naik dgn aku..
sebabnya,cara aku drive yg tak slamat lgsong + buat mya trauma.
haha.pity her.
driving is the most enjoyable thing.(:

Photobucket

p/s: thanks to mya,fath and rid yg banyak buat aku hepy skrg (:

No comments: