Wednesday, October 20, 2010

go izyan go !

mood mengemas sangat2 banyak hari ni.so,almari yg dulu mess gila dh bertukar quite oke la.takda la oke mane pon.
ni la my almari kat puncak perdana ni.baju tak banyak sangat coz tak muat nak simpan nanti.so,terpaksa berjimat2 space.
haha.banyak yang di hang sebab malas nak lipat.haish.terok nyaa.=.='
btw,korang yang rase mcm malas jugak,rajin2 kan la diri korang ea.jgn jadi mcm izyan masri yang tak berapa rajin nak mencantikkan almari die.fuh2.thats all for this time.just nak bagitau korg yang aku dah siap kemas almari and puas hati jugak afta oke sikit compare to before.haha.bye3 (:

Photobucket


~I n M~ (:

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 20, 2010

go izyan go !

mood mengemas sangat2 banyak hari ni.so,almari yg dulu mess gila dh bertukar quite oke la.takda la oke mane pon.
ni la my almari kat puncak perdana ni.baju tak banyak sangat coz tak muat nak simpan nanti.so,terpaksa berjimat2 space.
haha.banyak yang di hang sebab malas nak lipat.haish.terok nyaa.=.='
btw,korang yang rase mcm malas jugak,rajin2 kan la diri korang ea.jgn jadi mcm izyan masri yang tak berapa rajin nak mencantikkan almari die.fuh2.thats all for this time.just nak bagitau korg yang aku dah siap kemas almari and puas hati jugak afta oke sikit compare to before.haha.bye3 (:

Photobucket


~I n M~ (:

No comments: