Sunday, October 03, 2010

Shawl cantik.lelong2! (:

sebenarnya bukan nak jual pon,nak pakai sndri je,penat2 beli nak jual pulak,memang takklah kan (;

nak show off jap shawl2 aku yang taklahh mahal mane pon.murah2 je,hehe (:

PhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucket

yang ni semua aku tak pernah pakai kat uitm sebab macam over nak bawak semua ni.
yang mana ade dlm gambar fb,tu jela yang aku bawak.so,kat uitm ni takk perlu la nak overdress kan.simple2 je oke (:
selamat memakai shawl jugak utk korg yang minat!

1 comment:

Nur Zahidah said...

izyan,byk gle shawl ang..hehe...

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, October 03, 2010

Shawl cantik.lelong2! (:

sebenarnya bukan nak jual pon,nak pakai sndri je,penat2 beli nak jual pulak,memang takklah kan (;

nak show off jap shawl2 aku yang taklahh mahal mane pon.murah2 je,hehe (:

PhotobucketPhotobucket


PhotobucketPhotobucket

yang ni semua aku tak pernah pakai kat uitm sebab macam over nak bawak semua ni.
yang mana ade dlm gambar fb,tu jela yang aku bawak.so,kat uitm ni takk perlu la nak overdress kan.simple2 je oke (:
selamat memakai shawl jugak utk korg yang minat!

1 comment:

Nur Zahidah said...

izyan,byk gle shawl ang..hehe...