Tuesday, November 30, 2010

Attention !!

okok.memandangkan mendapat permintaan ramai ,daripada foreigners , contohnya sally,salma,ammie,sexygirl n macam2 lgi la.diorg tulis kat chatbox supaya blog ni ditulis in english.haha,diorg cakap nak baca.pelik kan ? punya la banyak lagi blog2 mat salleh tu.blog aku jugak diorg nak baca (nada bangga)

aku baru cadang nak memartabatkan bahasa Melayu (cewah,yeye je)
okok.so,easy to say,blog ni akan ditulis in dwibahasa.haha.hebat tak ?first blog in malaysia.hahaha.bukan apa,sebab banyak sangat request nak in english.kesian la org melayu.kan ? so nak fair,dwibahasa trus.

so ,jangan pelikla if blog ni banyak sangat bahasa.haha.okok.penat dah.sekiannn.terima kasih (:

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 30, 2010

Attention !!

okok.memandangkan mendapat permintaan ramai ,daripada foreigners , contohnya sally,salma,ammie,sexygirl n macam2 lgi la.diorg tulis kat chatbox supaya blog ni ditulis in english.haha,diorg cakap nak baca.pelik kan ? punya la banyak lagi blog2 mat salleh tu.blog aku jugak diorg nak baca (nada bangga)

aku baru cadang nak memartabatkan bahasa Melayu (cewah,yeye je)
okok.so,easy to say,blog ni akan ditulis in dwibahasa.haha.hebat tak ?first blog in malaysia.hahaha.bukan apa,sebab banyak sangat request nak in english.kesian la org melayu.kan ? so nak fair,dwibahasa trus.

so ,jangan pelikla if blog ni banyak sangat bahasa.haha.okok.penat dah.sekiannn.terima kasih (:

No comments: