Sunday, November 21, 2010

perlu ke nak jeles ?


haish.single is much better.betul ckp org.no need nak jeles2 whatsoever.dah banyak kali dia cakap ,dah tak sayang kat that girl .kawan je.tapi afta few weeks mesti dia cakap ,baru dapat lupa sikit2.keep on contact with her.if dia cakap macam tu for the first time sokayy jugak.ni tak.few times.yeah.few times.mane la nak tahan.takk tahan.

then,for the third time dia cakap ,mane ada sayang dah.i love you now.only you.but then,bila jumpa,saja check his phone,ada jugak dialled number yg tunjuk nama cik tu .he said,contact saja2,sembang kosong.perlu ke ??.haish.how come ? come on la dear.i can't stand it anymore.i tot bolehla hidup senang without these things.but then,macam ni jugak.should i let you go ? or i leave you ? and let her take you back.coz i know,both of you cant 4get each other right.-.-Bold

jangan sampai dah tak boleh nak sabar lagi and at that time i prefer to be alone.yeah.no one in my life .-.-
serabut pk benda macam ni.sabar dah nak sampai puncak.lagi tinggi dari puncak alam.puncak perdana and semua puncak.

~I n M~ (:

1 comment:

kimie said...

ape dh jd ngn laki skang la..ish3..plik3...

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, November 21, 2010

perlu ke nak jeles ?


haish.single is much better.betul ckp org.no need nak jeles2 whatsoever.dah banyak kali dia cakap ,dah tak sayang kat that girl .kawan je.tapi afta few weeks mesti dia cakap ,baru dapat lupa sikit2.keep on contact with her.if dia cakap macam tu for the first time sokayy jugak.ni tak.few times.yeah.few times.mane la nak tahan.takk tahan.

then,for the third time dia cakap ,mane ada sayang dah.i love you now.only you.but then,bila jumpa,saja check his phone,ada jugak dialled number yg tunjuk nama cik tu .he said,contact saja2,sembang kosong.perlu ke ??.haish.how come ? come on la dear.i can't stand it anymore.i tot bolehla hidup senang without these things.but then,macam ni jugak.should i let you go ? or i leave you ? and let her take you back.coz i know,both of you cant 4get each other right.-.-Bold

jangan sampai dah tak boleh nak sabar lagi and at that time i prefer to be alone.yeah.no one in my life .-.-
serabut pk benda macam ni.sabar dah nak sampai puncak.lagi tinggi dari puncak alam.puncak perdana and semua puncak.

~I n M~ (:

1 comment:

kimie said...

ape dh jd ngn laki skang la..ish3..plik3...