Saturday, December 11, 2010

my baby (':


yeay ! i got a new baby ! thanks momma , thanks abah ! whoaahh a very cute 1 . i really do love
it .muah3 . hee . i just bought it today . ill take care of it as good as i can .

sayanggnyaaa kat baby kite tu . birthdate baby kite 11.12.2010 hee . okayy , thats means , lepas ni kite kena mandikan dia hari2 , bagi makan , bagi minum plus 1 thing yg kite tak berapa suka , cuci cage and buang t**k dia .haha.
well well .hee.kite dah ada nama untuk dia tau ! ni diaaa .. jeng jeng jeng .SNOWY.sebab ape ? sebab bulu dia kan putih melepakk tau .lagi2 lepas mandi guna shampoo dia tu :P yang lagi peliknya,abang kite pon sayangg gila kat snowy tu.and nama dia tu pon inspired by abang kite.tengah2 malam,kul 1 pagi,12122010,abang kita panggil dia snow.tapi kita nak tambah jadi snowy lah (:

yang bestnya,sebelum dia dapat nama snowy ni ,dia dapat mcm2 nama abang kite bagi tau.PREMIER (jenama tissue sebab dia putih mcm tisu),snow white,nab,(short for arnab) and mcm2 lagi.haish.-.-' semua tapehape kan.last2 dapat jugak nama snowy tuu .hee (:

ape2 pon kite syg snowy kite tu and akan jaga dia elok2 tau .family kite pon semua sayang gila kat snowy.even parents kite pon rasa mcm dia tu family baru kite.hee.i love snowy ! (:

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, December 11, 2010

my baby (':


yeay ! i got a new baby ! thanks momma , thanks abah ! whoaahh a very cute 1 . i really do love
it .muah3 . hee . i just bought it today . ill take care of it as good as i can .

sayanggnyaaa kat baby kite tu . birthdate baby kite 11.12.2010 hee . okayy , thats means , lepas ni kite kena mandikan dia hari2 , bagi makan , bagi minum plus 1 thing yg kite tak berapa suka , cuci cage and buang t**k dia .haha.
well well .hee.kite dah ada nama untuk dia tau ! ni diaaa .. jeng jeng jeng .SNOWY.sebab ape ? sebab bulu dia kan putih melepakk tau .lagi2 lepas mandi guna shampoo dia tu :P yang lagi peliknya,abang kite pon sayangg gila kat snowy tu.and nama dia tu pon inspired by abang kite.tengah2 malam,kul 1 pagi,12122010,abang kita panggil dia snow.tapi kita nak tambah jadi snowy lah (:

yang bestnya,sebelum dia dapat nama snowy ni ,dia dapat mcm2 nama abang kite bagi tau.PREMIER (jenama tissue sebab dia putih mcm tisu),snow white,nab,(short for arnab) and mcm2 lagi.haish.-.-' semua tapehape kan.last2 dapat jugak nama snowy tuu .hee (:

ape2 pon kite syg snowy kite tu and akan jaga dia elok2 tau .family kite pon semua sayang gila kat snowy.even parents kite pon rasa mcm dia tu family baru kite.hee.i love snowy ! (:

No comments: