Sunday, December 05, 2010

Yang Maha Melihat-di Bawah Langitmu .

Hari ni aku dengar lagu Yang Maha Melihat,Opick feat Amanda.Aku sebak gila2.Kenapa ? rasa insaf sangat.aku pernah dengar lagu ni dulu.tapi hari ni , bila aku dah download.aku dengar lebih dari sepuluh kali.aku rasa insaf sangat2.Lirik dia mendalam.Seriously,tak ada lagu yang boleh buat aku terasa macam ni.Ya Allah,banyaknya dosa aku.. )':

Aku harap,lepas je aku jumpa kaunselor and ustazah tu,aku betul2 boleh bertaubat.
Kenapa ni,,sedihnya aku..
Touching nya hari ni..
Thanks to Opick and Amanda.
Great thanks to YANG MAHA MELIHAT.THE ALMIGHTY.

Im goin' away to seek for HIS apologize.To find the NUR.the real REPENTANCE.
InsyaAllah.Amin... )':


2 comments:

Anonymous said...

luv u dear... He still lurve u... dats y He still gives u da chances...

Yanza (: said...

sape ni ?

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, December 05, 2010

Yang Maha Melihat-di Bawah Langitmu .

Hari ni aku dengar lagu Yang Maha Melihat,Opick feat Amanda.Aku sebak gila2.Kenapa ? rasa insaf sangat.aku pernah dengar lagu ni dulu.tapi hari ni , bila aku dah download.aku dengar lebih dari sepuluh kali.aku rasa insaf sangat2.Lirik dia mendalam.Seriously,tak ada lagu yang boleh buat aku terasa macam ni.Ya Allah,banyaknya dosa aku.. )':

Aku harap,lepas je aku jumpa kaunselor and ustazah tu,aku betul2 boleh bertaubat.
Kenapa ni,,sedihnya aku..
Touching nya hari ni..
Thanks to Opick and Amanda.
Great thanks to YANG MAHA MELIHAT.THE ALMIGHTY.

Im goin' away to seek for HIS apologize.To find the NUR.the real REPENTANCE.
InsyaAllah.Amin... )':


2 comments:

Anonymous said...

luv u dear... He still lurve u... dats y He still gives u da chances...

Yanza (: said...

sape ni ?