Wednesday, January 26, 2011

1,2,3 ! laugh babeh ! :D

Hai lovelies !
Peace be with you guys (:

My back's kinda arching right now , but i guess it doesnt really matter so i'm gonna shut up ! tapi , one thing yang memang tak boleh buat kite tutup mulut ialah , waktu kite keluar tadi . ade drama sebabak pulak ! hahahaha :D This shall explain why i am currently in a very very very * extra very * good mood . okayokay.al kisahnya macam ni supposedly kite kena buat macam2 malam ni.tapi memandangkan keboringan yang dah menjangkau kuasa 3 ,so,kite dengan kaki yang berat,keluarlah.pegi mcd terdekat je pon.taktau kenapa,teringin sangat nak memenuhkan perut dengan mc deluxe
tu.so,dengan bangga kite pon sampailah mcd tu.memandangkan drive thru yang full,dalam erti kata lain jam.so,kite pon merajinkan diri pegi masuk dalam dan beli.*pergh,kat dalam lagi full* -.-' okayokay,dah siap ,kite pon terus la keluar balik.tibe2 kite nampaklah sepasang suami isteri/laki bini/kekasih,tak tahulah yang mane satu,tengah bergaduh.mula2 kite ingat bermanje2.rupanya,perang !

gambar hiasan (: tade kaitan yg hidup atau yang dah meninggal

otw nak balik tu,nak masuk dalam kereta,kite ternampaklah sorang perempuan,umur awal 30-an atau pertengahan 30-an la,*tak sempat nak tanya umur akak tu* tengah berdiri kat pokok luar mcd tu.sambil menangis.kepala orang2 kat mcd tu semua dah 'teleng' sebab semua pusingkan kepale nak tengok perempuan tu yang menangis sorang2 kat pokok.mula2 kite pon wondering jugak.kenape lah akak ni meroyan sorang2 kat pokok tu ? tak malu ke ? kite pulak yang malu lebih2 .-.-'
then , kite nampak,datanglah sorang laki ni,mungkin boyfriend atau suami ke kite pon tak sempat nak tanye,datang kat akak tu,pastu dia cakap2, * macam rupa nak pujuk* then akak tu tolak,dia terus pegi kat pokok satu lagi.tak jauh sangat lah dari pokok first.

kite dengan muka yang makin teruja terus stop plus tak jadi masuk kereta sebab nak tengok drama tu .penat kite cari cameraman,director segala macam.tade pon -.-' so ,confirm ! ni bukan shooting.ni betul2.okay.teruskan cerita.after perempuan tu menangis berie2 + semangat semacam je,laki tu ponpanggil dari jauh. " Julia ! " ouh.malunyeeeeee.orang tau name perempuan tu.kalau kiye lah,memang kite cari tutup periuk yang paling besar untuk meng-hide-kan muke kite ni.then,perempuan tu tak layan and still nangis.haaa.ni part yang paling best=klimaks.laki tadi tu tibe2 duduk tengah jalan.tempat drive thru tu.ya ampun ! drama betul dua orang ni.memang dia duduk bersila kat tempat drive thru tu and nangis.lelaki menangis ? tak macho lah bang :P then,akak tu tibe lari pergi kat abang tu,sambil jerit "abang !".then diorang peluk2.yang bestnye,ade pulak pekerja mcd situ yang jerit dari dalam, " tak baik gadoh2 bang.nak gadoh balik rumah ! " serious malu gile ! hahaha.then,kite taktau ape masalah laki bini tu *mungkinlah* diorang peluk2 and terus balik naik kereta.like seriously,semua orang yang tengok, dari terpinga2 terus gelak.memang drama betul.kite yang dari lapar2 tadi terus kenyang sebab asyik gelak je.haha.

memang tak pernah kite terfikir,ade jugak orang macam tu kat malaysia ni eyh ? nak gadoh pon bawak2 lahh balik rumah dulu.ni tak.dah macam drama hindustan dah.pusing2 pokok.nasibbaik tak guling2 kat atas rumput ke,jalan ke.lawak betul bila ingat balik.nak makan pon tak concentrate dah jadi nya.memang first time lah tengok drama real sebabak macam tu.kepada couple2 kat lua sane,janganlah gadoh2 eyh,tak baik.chill la.haha.cube berbaik2 je.kat tempat public pon.tengok pakcik makcik kat bawah ni haa.baik je sampai tua.romantic lagi ;P


Love,
Photobucket

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, January 26, 2011

1,2,3 ! laugh babeh ! :D

Hai lovelies !
Peace be with you guys (:

My back's kinda arching right now , but i guess it doesnt really matter so i'm gonna shut up ! tapi , one thing yang memang tak boleh buat kite tutup mulut ialah , waktu kite keluar tadi . ade drama sebabak pulak ! hahahaha :D This shall explain why i am currently in a very very very * extra very * good mood . okayokay.al kisahnya macam ni supposedly kite kena buat macam2 malam ni.tapi memandangkan keboringan yang dah menjangkau kuasa 3 ,so,kite dengan kaki yang berat,keluarlah.pegi mcd terdekat je pon.taktau kenapa,teringin sangat nak memenuhkan perut dengan mc deluxe
tu.so,dengan bangga kite pon sampailah mcd tu.memandangkan drive thru yang full,dalam erti kata lain jam.so,kite pon merajinkan diri pegi masuk dalam dan beli.*pergh,kat dalam lagi full* -.-' okayokay,dah siap ,kite pon terus la keluar balik.tibe2 kite nampaklah sepasang suami isteri/laki bini/kekasih,tak tahulah yang mane satu,tengah bergaduh.mula2 kite ingat bermanje2.rupanya,perang !

gambar hiasan (: tade kaitan yg hidup atau yang dah meninggal

otw nak balik tu,nak masuk dalam kereta,kite ternampaklah sorang perempuan,umur awal 30-an atau pertengahan 30-an la,*tak sempat nak tanya umur akak tu* tengah berdiri kat pokok luar mcd tu.sambil menangis.kepala orang2 kat mcd tu semua dah 'teleng' sebab semua pusingkan kepale nak tengok perempuan tu yang menangis sorang2 kat pokok.mula2 kite pon wondering jugak.kenape lah akak ni meroyan sorang2 kat pokok tu ? tak malu ke ? kite pulak yang malu lebih2 .-.-'
then , kite nampak,datanglah sorang laki ni,mungkin boyfriend atau suami ke kite pon tak sempat nak tanye,datang kat akak tu,pastu dia cakap2, * macam rupa nak pujuk* then akak tu tolak,dia terus pegi kat pokok satu lagi.tak jauh sangat lah dari pokok first.

kite dengan muka yang makin teruja terus stop plus tak jadi masuk kereta sebab nak tengok drama tu .penat kite cari cameraman,director segala macam.tade pon -.-' so ,confirm ! ni bukan shooting.ni betul2.okay.teruskan cerita.after perempuan tu menangis berie2 + semangat semacam je,laki tu ponpanggil dari jauh. " Julia ! " ouh.malunyeeeeee.orang tau name perempuan tu.kalau kiye lah,memang kite cari tutup periuk yang paling besar untuk meng-hide-kan muke kite ni.then,perempuan tu tak layan and still nangis.haaa.ni part yang paling best=klimaks.laki tadi tu tibe2 duduk tengah jalan.tempat drive thru tu.ya ampun ! drama betul dua orang ni.memang dia duduk bersila kat tempat drive thru tu and nangis.lelaki menangis ? tak macho lah bang :P then,akak tu tibe lari pergi kat abang tu,sambil jerit "abang !".then diorang peluk2.yang bestnye,ade pulak pekerja mcd situ yang jerit dari dalam, " tak baik gadoh2 bang.nak gadoh balik rumah ! " serious malu gile ! hahaha.then,kite taktau ape masalah laki bini tu *mungkinlah* diorang peluk2 and terus balik naik kereta.like seriously,semua orang yang tengok, dari terpinga2 terus gelak.memang drama betul.kite yang dari lapar2 tadi terus kenyang sebab asyik gelak je.haha.

memang tak pernah kite terfikir,ade jugak orang macam tu kat malaysia ni eyh ? nak gadoh pon bawak2 lahh balik rumah dulu.ni tak.dah macam drama hindustan dah.pusing2 pokok.nasibbaik tak guling2 kat atas rumput ke,jalan ke.lawak betul bila ingat balik.nak makan pon tak concentrate dah jadi nya.memang first time lah tengok drama real sebabak macam tu.kepada couple2 kat lua sane,janganlah gadoh2 eyh,tak baik.chill la.haha.cube berbaik2 je.kat tempat public pon.tengok pakcik makcik kat bawah ni haa.baik je sampai tua.romantic lagi ;P


Love,
Photobucket

No comments: