Tuesday, January 18, 2011

AJA FIGHTING !

Hai sayang !
Peace be upon you guys (:

sihat sayang2 sekalian ? dengar cerita hari ni result sbp intake form 4 dah keluar eyh ? mesti junior2 yang dapat straight a tu dah berebut-rebut mengadap internet nak check dapat ke tak kan ? well,untuk junior2 dari sekolah harian tu,yang dapat masuk sbp, congrats la eyh .blaja rajin2 kat sekolah baru tu okay ! jangan nak main2.cewaaaaah.nasihat orang kemainn pandai lagi kan.sendiri pon main main dulu.haha.k la sayang sayang sekalian.tu je post for this time.a quickie.nak sambung tengok korean drama,senang cerita ,boyfriendsayang,lee minho dah tunggu.chiaaaaooo ! (:

p/s : thanks to my beloved teachers kat sekolah2 berikut :
1. sk kampung bahagia
2. smk seri perak
3 sbp integrasi gopeng

Love,
Photobucket

2 comments:

yuyu_fartieyha said...

baru abis spm ek???

Izyan Masri said...

YUYU:TAKLAH.DAH LAMA.DAH 19 THIS YEAR :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 18, 2011

AJA FIGHTING !

Hai sayang !
Peace be upon you guys (:

sihat sayang2 sekalian ? dengar cerita hari ni result sbp intake form 4 dah keluar eyh ? mesti junior2 yang dapat straight a tu dah berebut-rebut mengadap internet nak check dapat ke tak kan ? well,untuk junior2 dari sekolah harian tu,yang dapat masuk sbp, congrats la eyh .blaja rajin2 kat sekolah baru tu okay ! jangan nak main2.cewaaaaah.nasihat orang kemainn pandai lagi kan.sendiri pon main main dulu.haha.k la sayang sayang sekalian.tu je post for this time.a quickie.nak sambung tengok korean drama,senang cerita ,boyfriendsayang,lee minho dah tunggu.chiaaaaooo ! (:

p/s : thanks to my beloved teachers kat sekolah2 berikut :
1. sk kampung bahagia
2. smk seri perak
3 sbp integrasi gopeng

Love,
Photobucket

2 comments:

yuyu_fartieyha said...

baru abis spm ek???

Izyan Masri said...

YUYU:TAKLAH.DAH LAMA.DAH 19 THIS YEAR :D