Wednesday, January 12, 2011

Always on My Mind .

Hello Creatures !
Peace be upon you guys (:

waddup ladies ? now is the time for love post , well,let me get this straight . takk payahla banyak2 membebel macam SELALU kan ? (:

2 dear friends of mine told me this : they feel they are unwanted,and rejected somehow.i said : maybe,its just the matter of time.well,lets talk emotional talk now okay ? * BUAT MUKA SEDIH JAP.LIKE THIS ---->

okay,ada lahh dua org jejaka ni yg cakap mcm tu,words diorang,tak adalah sama,tapi the meaning lebihh kurangla.sorang ni,student medic dekat oversea.yes.he's a smart and good looking guy actually.saya tak taulah pulak yg hes adored me since we were in high school . then,afta school,barulah dia cerita the truth.and,since that,kitorang rapat,tapi,waktu dia dah fly oversea,kitorang keep on contact each other thru facebook,ym.and,everynight,saya akan text him guna no cel.sebab if from malaysia,freee ! ngeh3 xD oopss .over .back to the track. *SEDIH BALIKK* then,we guys couple la.tapi kejap.tak sampai sebulan.sebab,sebab,sebab,sebab saya rasa dia baik lah untuk saya.and im not deserve for him.*sigh*i've tried harder and harder and harder *amboii banyaknyee*but,saya rasa,memang we are not fated to be togetherlahh.sebab saya tak rasa dia sesuai dengan jiwa saya,so,dari saya tipu diri sendiri,saya pon,mintaklah break.bukan sebab apa,tapi saya kesian sebab saya rasa takk baik pura2 kan ? ? jadi kawan is much better kot for us.(: so,now,we guys kawan je.even,dia still hoping.saya tak tahulah awak,awak baik untuk saya kot ):

okay,the other one pulak kan,dia budak u tempatan .cewaahh,skema pulak ayat kan,:P . ergghhh,dia ambik account jugak.dia saya kenal time kem kat sekolah dulu.dia budak sbp,tapi sekolah lain,he's the best guy i've ever meet.like seriously.dia memang setiaaa gilaaa.respectt lah ! (: saya tak berapa kenal dia waktu kem.saya just tengok dari jauh time kem,sebab dia,handsomeelah! aww aww.*mood gatal* haha ! tapi saya tak tahulah pulak yg dia pon suka saya..* oops,maluulah -.- * then,kitorang start kenal and sembang2 thru myspace.*dulu je layan benda tu,skrg takk dah * then mula lah mesej2 waktu form 5,waah,bawak phone,report warden.haha! kesahh pulakk kan :P *evil laugh* then,time spm,kitorang lama tak contact.after spm,sambung balik,and,,jeng jeng,jeng.kitorang pon couple laah,for about a month.happy la (: he's a superb one actually.loyal gila.sangat2 (: then,saya ponn,kerja lah after spm and started to lost contact dengan dia.and lastly,break up.sebab dah tak berapa okay mcm dulu.but,since that time,dia keep on hoping.memang baik.dia siap buat blog special untuk saya.then dia sanggup datang jauh2 ke shah alam ni,untuk jumpa saya.touched gilaaa lahh,thanks awak (': tapikannn,he's good enough untuk saya lah.im not deserve for a good guy like him ):
so,dua dua terpaksa di lett go kann laahh.haish.haish.haish.

Btw,lucky to have met amazing people in my life and truly blessed to have them remain a part of it.for both of you,looking forward to the near future to come and letting go of unwanted baggage rom the past okay ! (: Despite it, we continue to love each other okay,because somehow,theres still hope of having simple moments even if it means being just friends right ? (: I LOVE YOU FRIENDS .

naaahh , kan dah membebel banyak lagi kannn ?sorry la eyh korang,terover cerita pulak.okayylah readers sayang,cheers okay ! jyeeaaahh ! chiaaooo !

Love
Photobucket

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, January 12, 2011

Always on My Mind .

Hello Creatures !
Peace be upon you guys (:

waddup ladies ? now is the time for love post , well,let me get this straight . takk payahla banyak2 membebel macam SELALU kan ? (:

2 dear friends of mine told me this : they feel they are unwanted,and rejected somehow.i said : maybe,its just the matter of time.well,lets talk emotional talk now okay ? * BUAT MUKA SEDIH JAP.LIKE THIS ---->

okay,ada lahh dua org jejaka ni yg cakap mcm tu,words diorang,tak adalah sama,tapi the meaning lebihh kurangla.sorang ni,student medic dekat oversea.yes.he's a smart and good looking guy actually.saya tak taulah pulak yg hes adored me since we were in high school . then,afta school,barulah dia cerita the truth.and,since that,kitorang rapat,tapi,waktu dia dah fly oversea,kitorang keep on contact each other thru facebook,ym.and,everynight,saya akan text him guna no cel.sebab if from malaysia,freee ! ngeh3 xD oopss .over .back to the track. *SEDIH BALIKK* then,we guys couple la.tapi kejap.tak sampai sebulan.sebab,sebab,sebab,sebab saya rasa dia baik lah untuk saya.and im not deserve for him.*sigh*i've tried harder and harder and harder *amboii banyaknyee*but,saya rasa,memang we are not fated to be togetherlahh.sebab saya tak rasa dia sesuai dengan jiwa saya,so,dari saya tipu diri sendiri,saya pon,mintaklah break.bukan sebab apa,tapi saya kesian sebab saya rasa takk baik pura2 kan ? ? jadi kawan is much better kot for us.(: so,now,we guys kawan je.even,dia still hoping.saya tak tahulah awak,awak baik untuk saya kot ):

okay,the other one pulak kan,dia budak u tempatan .cewaahh,skema pulak ayat kan,:P . ergghhh,dia ambik account jugak.dia saya kenal time kem kat sekolah dulu.dia budak sbp,tapi sekolah lain,he's the best guy i've ever meet.like seriously.dia memang setiaaa gilaaa.respectt lah ! (: saya tak berapa kenal dia waktu kem.saya just tengok dari jauh time kem,sebab dia,handsomeelah! aww aww.*mood gatal* haha ! tapi saya tak tahulah pulak yg dia pon suka saya..* oops,maluulah -.- * then,kitorang start kenal and sembang2 thru myspace.*dulu je layan benda tu,skrg takk dah * then mula lah mesej2 waktu form 5,waah,bawak phone,report warden.haha! kesahh pulakk kan :P *evil laugh* then,time spm,kitorang lama tak contact.after spm,sambung balik,and,,jeng jeng,jeng.kitorang pon couple laah,for about a month.happy la (: he's a superb one actually.loyal gila.sangat2 (: then,saya ponn,kerja lah after spm and started to lost contact dengan dia.and lastly,break up.sebab dah tak berapa okay mcm dulu.but,since that time,dia keep on hoping.memang baik.dia siap buat blog special untuk saya.then dia sanggup datang jauh2 ke shah alam ni,untuk jumpa saya.touched gilaaa lahh,thanks awak (': tapikannn,he's good enough untuk saya lah.im not deserve for a good guy like him ):
so,dua dua terpaksa di lett go kann laahh.haish.haish.haish.

Btw,lucky to have met amazing people in my life and truly blessed to have them remain a part of it.for both of you,looking forward to the near future to come and letting go of unwanted baggage rom the past okay ! (: Despite it, we continue to love each other okay,because somehow,theres still hope of having simple moments even if it means being just friends right ? (: I LOVE YOU FRIENDS .

naaahh , kan dah membebel banyak lagi kannn ?sorry la eyh korang,terover cerita pulak.okayylah readers sayang,cheers okay ! jyeeaaahh ! chiaaooo !

Love
Photobucket

No comments: