Saturday, January 01, 2011

Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina

Hello pretty!
peace be with you guys :)

sedang yan menelaah mukabuku yakni facebook,tiba2,yan telah mendapat azimat bahawa perlu menyertai contest anjuran Lulu Caldina yang cantik rupawan ni.Jiwa ini meberontak untuk join contest yang super ohsem ni walaupun yan tau susah nak dapat sebab dia guna random.org.haha.random org ni suka diskriminasi gwa insan yg lemah ni.tak aci betol.tapelah.marilah kita tidak bercakap kencang atau bercakap lebat lagi.sape nak join,klik banner,takpon link bawah ni.


bak kata otai2,zaman dulu,tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia sape yg tau,unless kau nampak dia tulis kat kaki kau " tahniah!anda bertuah. " okay.sekian.Goodluck everyone! ;)

2 comments:

Lulu Caldina said...

TQ sudi join.. semoga bertuah ;)
Ada masa, sila blogwalking semua link peserta, leh tambah kenalan..kan..kan

TERKINI DI LULU-PAGES

Ana Adni Collection said...

nice blog... dah follow awak...
jom singgah n follow blog saye plak...
jom enter contest kat blog saye gak..
http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/contest-kenangan-terindah-hari-raya-ku.html

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, January 01, 2011

Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina

Hello pretty!
peace be with you guys :)

sedang yan menelaah mukabuku yakni facebook,tiba2,yan telah mendapat azimat bahawa perlu menyertai contest anjuran Lulu Caldina yang cantik rupawan ni.Jiwa ini meberontak untuk join contest yang super ohsem ni walaupun yan tau susah nak dapat sebab dia guna random.org.haha.random org ni suka diskriminasi gwa insan yg lemah ni.tak aci betol.tapelah.marilah kita tidak bercakap kencang atau bercakap lebat lagi.sape nak join,klik banner,takpon link bawah ni.


bak kata otai2,zaman dulu,tuah ayam nampak di kaki,tuah manusia sape yg tau,unless kau nampak dia tulis kat kaki kau " tahniah!anda bertuah. " okay.sekian.Goodluck everyone! ;)

2 comments:

Lulu Caldina said...

TQ sudi join.. semoga bertuah ;)
Ada masa, sila blogwalking semua link peserta, leh tambah kenalan..kan..kan

TERKINI DI LULU-PAGES

Ana Adni Collection said...

nice blog... dah follow awak...
jom singgah n follow blog saye plak...
jom enter contest kat blog saye gak..
http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/contest-kenangan-terindah-hari-raya-ku.html