Friday, January 21, 2011

Congrats to myself ! -__-''

Hai,hello,hey
Peace be upon you guys -_-

orang dulu2 ade buat pepatah,sediakan payung sebelum hujan,aku nak buat pepatah baru,sediakan payung sebelum seberang jalan..i cant evin begin to describe how mad i am today.grrr.i was pissed a few hours ago.thanx god because at least,i could still muster some rationality and sensibility,heh ! nak tau ceritenye ? alkisah macam ni lah,aku dengan gembira,pegila beli lunch memandangkan perut yang lapar kuasa 3.aku pergi la beli di kedai yang berhampiran.tak dela hampir sangat sebenarnya.then,aku beli macam biasa.dengan orang yang ramai sangat tengah hari buta tu,aku pon melangkah dengan bangga ke kaunter bayaran untuk bayar.ikut hati,nak je aku tolak semua orang ketepi.full la.line up boleh tak ? musykil betul aku orang zaman sekarang,ni tak menyabar.cewaah.membebel pulak kan.
okok.nak dijadikan cerita,dah bayar,aku dengan rasa yang sangat happylah kan, (almaklumlah,dah tau kejap lagi boleh melahap) baliklah.cerita bermula ,,,,, aku dengan bangga berdiri tepi jalan .nak seberang jalan la.sebab ade kereta.t mati katak pulak kalau jalan straight je.then,tengah aku senyum seorang diri kat tepi jalan tu sebab tercium bau makanan yang best ,tibe tibe SPLASH !!!!!!!!! * glup * * gulp * * gulp *

aku rasa macam aku dalam laut dah.lenjun!!!basah !!!! kurang asam punya driver !!!!!! mentang2 laki,ape?ingat terel sangat ke?aku bebel dalam hati.gelap gelita dah aku rasa dunia ni.mane taknya,makanan basah,pastu baju aku takyah cerita lah,macam baru terjun dalam swimming pool.memang sedaplah kan.aku mandi air lopak hari ni ,thanks to that guy.aku terhutang budi sangat sebab dia bagi aku MANDI FREE . thanks ye.memang meyirap betul.aku dengan malu nya.cepat2 lah berlalu meninggalkan kawasan tu.sebab aku rasa muka aku ni dah tebal lebih 10 inci dah dengan orang2 kat kedai makan tu.sumpah malu weiihh ! maka,aku lajukanlah perjalanan ke kereta dan terus membebel seadanya.dalam hati kate : SABARLAHHH IZYAN.SABAR YE.SABAR BANYAK2.grr..kalau aku jumpa orang tu,aku buat lauk tengah hari terus.confirm !
mungkinkah aku ade buat dose sebelum aku pergi beli lunch tadi ? seingat aku tade kot.aku pegi dengan lapang dada and perut yang kosong.mcm tak buat dose.taktau la,smlm kalau ade.btw,thanks banyak2 to that dude.memang sayang lebih la bang. kannnnn ???
-_________________________________-'' as a conclusion,what if next time anda anda sekalian yang baca post ni bawak payung eyh kalau nak seberang jalan,lagi2 kalau banyak lopak and air bertakung.nanti mandi free.cepat pulak famous.semua orang tengok.tak besttlah macam tu kan? sabar jela izyan.how mad i was,till you have no freaking idea bout it.buttt,i still conquered my mind from being crazy there by shouting loud as i could,since that'd be a little bit childish,no ?congrats to me then ! haha. cheers and chiaaoo ! (:

p/s : baru aku ingat,tahun lepas,aku and kawan2 ade lah langgar lopak air kat tepi jalan and terkena seorang pak guard.basah pak guard tu,memandangkan dah malam bute,and rasa malas nak berhenti,kitorang pon lalu je dengan tanpa rasa bersalah.tapi bukan salah kitorang,sebab pak guard tu gelap sangat,kalau tak india,bangla,macam tulah.so,sorrylah eyh pak guard.haha!

Love,
Photobucket

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, January 21, 2011

Congrats to myself ! -__-''

Hai,hello,hey
Peace be upon you guys -_-

orang dulu2 ade buat pepatah,sediakan payung sebelum hujan,aku nak buat pepatah baru,sediakan payung sebelum seberang jalan..i cant evin begin to describe how mad i am today.grrr.i was pissed a few hours ago.thanx god because at least,i could still muster some rationality and sensibility,heh ! nak tau ceritenye ? alkisah macam ni lah,aku dengan gembira,pegila beli lunch memandangkan perut yang lapar kuasa 3.aku pergi la beli di kedai yang berhampiran.tak dela hampir sangat sebenarnya.then,aku beli macam biasa.dengan orang yang ramai sangat tengah hari buta tu,aku pon melangkah dengan bangga ke kaunter bayaran untuk bayar.ikut hati,nak je aku tolak semua orang ketepi.full la.line up boleh tak ? musykil betul aku orang zaman sekarang,ni tak menyabar.cewaah.membebel pulak kan.
okok.nak dijadikan cerita,dah bayar,aku dengan rasa yang sangat happylah kan, (almaklumlah,dah tau kejap lagi boleh melahap) baliklah.cerita bermula ,,,,, aku dengan bangga berdiri tepi jalan .nak seberang jalan la.sebab ade kereta.t mati katak pulak kalau jalan straight je.then,tengah aku senyum seorang diri kat tepi jalan tu sebab tercium bau makanan yang best ,tibe tibe SPLASH !!!!!!!!! * glup * * gulp * * gulp *

aku rasa macam aku dalam laut dah.lenjun!!!basah !!!! kurang asam punya driver !!!!!! mentang2 laki,ape?ingat terel sangat ke?aku bebel dalam hati.gelap gelita dah aku rasa dunia ni.mane taknya,makanan basah,pastu baju aku takyah cerita lah,macam baru terjun dalam swimming pool.memang sedaplah kan.aku mandi air lopak hari ni ,thanks to that guy.aku terhutang budi sangat sebab dia bagi aku MANDI FREE . thanks ye.memang meyirap betul.aku dengan malu nya.cepat2 lah berlalu meninggalkan kawasan tu.sebab aku rasa muka aku ni dah tebal lebih 10 inci dah dengan orang2 kat kedai makan tu.sumpah malu weiihh ! maka,aku lajukanlah perjalanan ke kereta dan terus membebel seadanya.dalam hati kate : SABARLAHHH IZYAN.SABAR YE.SABAR BANYAK2.grr..kalau aku jumpa orang tu,aku buat lauk tengah hari terus.confirm !
mungkinkah aku ade buat dose sebelum aku pergi beli lunch tadi ? seingat aku tade kot.aku pegi dengan lapang dada and perut yang kosong.mcm tak buat dose.taktau la,smlm kalau ade.btw,thanks banyak2 to that dude.memang sayang lebih la bang. kannnnn ???
-_________________________________-'' as a conclusion,what if next time anda anda sekalian yang baca post ni bawak payung eyh kalau nak seberang jalan,lagi2 kalau banyak lopak and air bertakung.nanti mandi free.cepat pulak famous.semua orang tengok.tak besttlah macam tu kan? sabar jela izyan.how mad i was,till you have no freaking idea bout it.buttt,i still conquered my mind from being crazy there by shouting loud as i could,since that'd be a little bit childish,no ?congrats to me then ! haha. cheers and chiaaoo ! (:

p/s : baru aku ingat,tahun lepas,aku and kawan2 ade lah langgar lopak air kat tepi jalan and terkena seorang pak guard.basah pak guard tu,memandangkan dah malam bute,and rasa malas nak berhenti,kitorang pon lalu je dengan tanpa rasa bersalah.tapi bukan salah kitorang,sebab pak guard tu gelap sangat,kalau tak india,bangla,macam tulah.so,sorrylah eyh pak guard.haha!

Love,
Photobucket

No comments: