Saturday, January 08, 2011

Everyone is pretty (:

Hello Readers !
Peace be upon you guys (:

okay,now is the time for me to share with all of you a simple tip . how to make sure you have a clear skin . its easy darl ! (:

okay.first thing is,petua ni bukan untuk perempuan je.But,boys outside there pon bole have a try jugak.maybe some of you ada problem dengan kulit kan . or dah cantik tapi nak make it much pretty than before . jom tengok . (:

Photobucket
kulit telur dikisar sampai hancur
  1. First of all , korang mestilah bersihkan dulu kulit tu sampai totally clean okay.
  2. Then, kisar kulit telur tu sehingga halus seperti debu. If you guys nak tumbuk pon boleh .
  3. Third step is, korg campur dan kacau debu telur tadi dengan bedak sejuk dan air suam till they mix well.
  4. Lastly,korang sapulah mixture tadi to your face . Tapi, pastikan muka korang dah dibersihkan terlebih dulu, ok.
4 steps altogether . simple right ? Daripada korang buang kulit telur macam tu je, it is much better you guys use it to a better way . am i right ? btw. this is my second tip . we'll meet you in the next tip okay ! enjoy it (:

Love,
Izyan (:

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, January 08, 2011

Everyone is pretty (:

Hello Readers !
Peace be upon you guys (:

okay,now is the time for me to share with all of you a simple tip . how to make sure you have a clear skin . its easy darl ! (:

okay.first thing is,petua ni bukan untuk perempuan je.But,boys outside there pon bole have a try jugak.maybe some of you ada problem dengan kulit kan . or dah cantik tapi nak make it much pretty than before . jom tengok . (:

Photobucket
kulit telur dikisar sampai hancur
  1. First of all , korang mestilah bersihkan dulu kulit tu sampai totally clean okay.
  2. Then, kisar kulit telur tu sehingga halus seperti debu. If you guys nak tumbuk pon boleh .
  3. Third step is, korg campur dan kacau debu telur tadi dengan bedak sejuk dan air suam till they mix well.
  4. Lastly,korang sapulah mixture tadi to your face . Tapi, pastikan muka korang dah dibersihkan terlebih dulu, ok.
4 steps altogether . simple right ? Daripada korang buang kulit telur macam tu je, it is much better you guys use it to a better way . am i right ? btw. this is my second tip . we'll meet you in the next tip okay ! enjoy it (:

Love,
Izyan (:

No comments: