Friday, January 28, 2011

eyheyh.cool lahh :D

Hai kawan !
Peace be with you guys (:

okay.tadi i keluar makan jap.and guess what ? orang belanje.ewah.i senyum sampai ke telinga.well,anything gotten without paying is always wonderful kann ? :D tuan blog memang suka merapu semacam awal2 post.lets get the point of this post okay !

anda yang berstatus perempuan kat luar sana mesti suka tengok lelaki yang smart,handsome dan sama waktu dengannya kan ? eceh.jangan nak blushing2 segala bagai laah.mengaku jelah kawan.i pon suka jugak.lagi2 kalau that guy pakai baju and seluar macam gambar2 kat bawah ni.i rasa macam " wow.u look even better laah. " tambah2 pulak kalau badan tu dah macam tangan popeye (bukan nama sebenar.entah betul ke tak ejaan popeye tu.redah jelah!) berbonggol2 kan.teehee.kalau dapat mamat yang suka pakai baju2 macam ni,memang i takkan merasa dah nak kuncup2 hidung bila i jalan dengan diorang.sebab i bangga.(mak pesan,jangan suka bangga.tak baik.)adik2,jangan tiru perangai akak ye :D.ececeh.

okay.balik pada topic. (sekali dah tersongsang,susah betul nak kembali ke pangkal jalan.) sambung sambung.haa.kat bawah ni antara koleksi peribadi boyfriend i.eyhhh,TERSHASHUL pulak kaann.dak aihh.jangan cepat norr percaya kak.koleksi fashion sebenarnya. yang i rasa dah habis cool lah.i tak terel bab2 fashion lelaki ni sayang2 semua :D have a look ye !

1.
okay.berjacket,t shirt,jeans,kasut.mamat ni pon okaylah.yang penting,lengan baju tu.tarik sikit bang.kedut2 kan.bagi i,dah tersangat macholah kalau pakai macam ni.(:
2.
ini pon i suka tahap kuasa 3.jeans,a quite fit t shirt,kalau v colar lagi bagus.cuma aksesori tu,for me la,tak payah kot nak over sangat2.sikit2 sudah.tak payah langsung pon okay jugak.kalau keluar dengan i,kalahlah i nanti :P

3.
eyh ? kaki je ? kena potongke ape ni ? nomnom.janganlah gabra.(ke gubra?yg mana satu?haahh jawab!) ni bukan silap mata.ini benar2.haa.yang benarnya,i just nak show yang i suka laki2 pakai short and v collar t shirt.fit lagi.aww aww.cool kot.pegi tengok movie pakai macam tu pon is just nice lah.takyah over segala bagai sampai macam nak tertonggeng berat sangat hiasan.mane rambut lagi yang terpacak2 tu.berat kott.kan? ;P psst : bulu2 tu ignore je.gugur pahale .ahaks :D

4.
even muka dia tak handsome,( ya tuhan,ampunkan dosaku asyik mengutuk orang tak handsome) tapi suka tengok fashion dia.simple je.untuk pergi kerja.tak pon any formal occassion.seluar slack,shirt yang lengannya dilipat kemas.cool babeh! simple and smart laa derr :D lu tak caya wa ? lu try la derr.smart kot :P

5.
mesti ada yang kata,lebih kurang je dengan yang tadi.daakk aiiihh.tade lebih tade kurang laah.yang ni pon cool jugak.(semua pon i cakap cool.ape yang hot taktaulah) pakai coat,blazer,etc dengan t shirt inside it,pakai pulak jeans.bukan slack macam kat atas.ewah.kemain smart lagi.tapi kat malaysia kalau pegi mall pakai macam ni lah,memang kena kutuk tahap dewa.confirm !

6.
bersyukur ada boyfriend macam ni.( okay,perasan menjadi2) yang last ni i memang suka tahap kesebelasan.i pon taktau nak cakap macam mane dah.sebab memang i suka sangatlah.extremely heart it.dahlah muka tu handsome.pakai pulak macam ni.i rasa macam nak masuk meminang je.pakai jeans or slack,tak kesahlah.dengan t shirt long sleeve,fit sikit,lengan tu tarik sikit.walaoo.perfect! untuk keluar date,pakai macam ni pon dah cukup sesuai sangat.lagi2 untuk yang tinggi mengalahkan pokok kelapa dan galahnya.(yang rendah jangan susah hati.makan CALCIYUM banyak2 nye ) (':

dahdah.kalau tak distopkan,tangan i memang tak reti nak stop menaip.i bukan perunding imej or what.tapi i just nak meluahkan isi hati i.waaah.ayat.bukan2.actually just bagitau fashion apa yang i suka lelaki pakai.dan terhasil lah 6 cara pemakaian yang memang i rasa nak je cakap : "bang,jangan bagi i tengok abang,nanti mata i akan jadi bulat sebulat burung hantu atau mungkin lebih bulat dari tu. " okaylah.i should cut the craps now.shall i ? cheers readers ! xoxo :D

Love,
Photobucket

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, January 28, 2011

eyheyh.cool lahh :D

Hai kawan !
Peace be with you guys (:

okay.tadi i keluar makan jap.and guess what ? orang belanje.ewah.i senyum sampai ke telinga.well,anything gotten without paying is always wonderful kann ? :D tuan blog memang suka merapu semacam awal2 post.lets get the point of this post okay !

anda yang berstatus perempuan kat luar sana mesti suka tengok lelaki yang smart,handsome dan sama waktu dengannya kan ? eceh.jangan nak blushing2 segala bagai laah.mengaku jelah kawan.i pon suka jugak.lagi2 kalau that guy pakai baju and seluar macam gambar2 kat bawah ni.i rasa macam " wow.u look even better laah. " tambah2 pulak kalau badan tu dah macam tangan popeye (bukan nama sebenar.entah betul ke tak ejaan popeye tu.redah jelah!) berbonggol2 kan.teehee.kalau dapat mamat yang suka pakai baju2 macam ni,memang i takkan merasa dah nak kuncup2 hidung bila i jalan dengan diorang.sebab i bangga.(mak pesan,jangan suka bangga.tak baik.)adik2,jangan tiru perangai akak ye :D.ececeh.

okay.balik pada topic. (sekali dah tersongsang,susah betul nak kembali ke pangkal jalan.) sambung sambung.haa.kat bawah ni antara koleksi peribadi boyfriend i.eyhhh,TERSHASHUL pulak kaann.dak aihh.jangan cepat norr percaya kak.koleksi fashion sebenarnya. yang i rasa dah habis cool lah.i tak terel bab2 fashion lelaki ni sayang2 semua :D have a look ye !

1.
okay.berjacket,t shirt,jeans,kasut.mamat ni pon okaylah.yang penting,lengan baju tu.tarik sikit bang.kedut2 kan.bagi i,dah tersangat macholah kalau pakai macam ni.(:
2.
ini pon i suka tahap kuasa 3.jeans,a quite fit t shirt,kalau v colar lagi bagus.cuma aksesori tu,for me la,tak payah kot nak over sangat2.sikit2 sudah.tak payah langsung pon okay jugak.kalau keluar dengan i,kalahlah i nanti :P

3.
eyh ? kaki je ? kena potongke ape ni ? nomnom.janganlah gabra.(ke gubra?yg mana satu?haahh jawab!) ni bukan silap mata.ini benar2.haa.yang benarnya,i just nak show yang i suka laki2 pakai short and v collar t shirt.fit lagi.aww aww.cool kot.pegi tengok movie pakai macam tu pon is just nice lah.takyah over segala bagai sampai macam nak tertonggeng berat sangat hiasan.mane rambut lagi yang terpacak2 tu.berat kott.kan? ;P psst : bulu2 tu ignore je.gugur pahale .ahaks :D

4.
even muka dia tak handsome,( ya tuhan,ampunkan dosaku asyik mengutuk orang tak handsome) tapi suka tengok fashion dia.simple je.untuk pergi kerja.tak pon any formal occassion.seluar slack,shirt yang lengannya dilipat kemas.cool babeh! simple and smart laa derr :D lu tak caya wa ? lu try la derr.smart kot :P

5.
mesti ada yang kata,lebih kurang je dengan yang tadi.daakk aiiihh.tade lebih tade kurang laah.yang ni pon cool jugak.(semua pon i cakap cool.ape yang hot taktaulah) pakai coat,blazer,etc dengan t shirt inside it,pakai pulak jeans.bukan slack macam kat atas.ewah.kemain smart lagi.tapi kat malaysia kalau pegi mall pakai macam ni lah,memang kena kutuk tahap dewa.confirm !

6.
bersyukur ada boyfriend macam ni.( okay,perasan menjadi2) yang last ni i memang suka tahap kesebelasan.i pon taktau nak cakap macam mane dah.sebab memang i suka sangatlah.extremely heart it.dahlah muka tu handsome.pakai pulak macam ni.i rasa macam nak masuk meminang je.pakai jeans or slack,tak kesahlah.dengan t shirt long sleeve,fit sikit,lengan tu tarik sikit.walaoo.perfect! untuk keluar date,pakai macam ni pon dah cukup sesuai sangat.lagi2 untuk yang tinggi mengalahkan pokok kelapa dan galahnya.(yang rendah jangan susah hati.makan CALCIYUM banyak2 nye ) (':

dahdah.kalau tak distopkan,tangan i memang tak reti nak stop menaip.i bukan perunding imej or what.tapi i just nak meluahkan isi hati i.waaah.ayat.bukan2.actually just bagitau fashion apa yang i suka lelaki pakai.dan terhasil lah 6 cara pemakaian yang memang i rasa nak je cakap : "bang,jangan bagi i tengok abang,nanti mata i akan jadi bulat sebulat burung hantu atau mungkin lebih bulat dari tu. " okaylah.i should cut the craps now.shall i ? cheers readers ! xoxo :D

Love,
Photobucket

No comments: