Thursday, January 27, 2011

Gossip time ! bambarambam ! :D

yeoboseyo !
Peace be with you guys (:

sorry,i know,this is my 3rd post of the day right ? ahah.
but it really feels like i just need to say this stuff i'm about to say.ngee :D . so,let me be please ?
i'm just a girl who wont shut the eff up and will haunt you
in your dreams tonight and every night to come.agaga. * ape kaitan ? -______-'' *
see,dah over lagi kan -.-' haish. okayokay.sebelum lagi berlambak2 yang merepek dikeluarkan dari mulut I ,let me get this straight lahh kan.haa.well,mesti korang pelik.sejak bile Izyan Masri suka bercakap pasal artis,Fasha Sandha pulak tu kan .nomnomnom.actually bukan ape.tadi tengah tengok paper,*smlm punya oke ?* terus ternampak berita fasha sandha and jejai dah broke up ! like seriously ? not kidding at all.tapi berita tu betul.jejai sendiri yang admit.let 'em be lah.it got nothing to do with me pon kan ? ahah.tapi yang buat i rasa macam tibe2 nak berceloteh ni bukan ape,tengah tengok2 gambar fasha sandha and came across few websites,
tibe2 terjumpa gambar ni . it reminds me of something . *jap,pk 2 minit*
eyheyh! ni lahh baju yang diorang pakai that night ! ahooy !
ingat pon i,terel tak ? thumbs up izyan ! =..= (muke bangge) dont ask me "hah,malam bile ni ??"
because im so gonna tell you.bambarambam. * eceh.bajet reporter hiburan pulak kann * okayokay.
the truth is,last year,bulan 11 if i'm not mistaken laah.
we ( means,my friend and i lahh) headed for some sweet overnight time
dekat mcd mont kiara.late night jugaklah.about 2 or 3 sumtin.tak sure sangat.*failed.tak boleh ingat exact time* -.-'*sorry,teruk sikit kan* , and tengah study kononnya that time dengan kawan i ,
sambil menelan bubur mcd yang suam2 kuku tu,
tibe2 kitorang terdengarlah bunyi kereta macam engine boat dah.dalam hati.what a bu** shi* laah.kacau study betul.
rupa2nya bumble bee,yellow one.so,at first,i tak kesah.sukahati dielah.dia punya kereta.just mengacau sikit sebab area mont kiara waktu tu sangatlah sunyi sepi.kecuali mcd tu yang bising dengan pekerja dia.and then,tengah i study,kawan i panggil " cuba u tengok,jejai kan? ex husband nora danish " i pon try tengok. " eyh yes,thats him "
dia pon turun kereta dari seat penumpang and beli mcd.so,waktu dia lalu kat sebelah and depan,kitorang tengok if dalam kereta tu fasha sandha or what.and yeah.fasha sandha lah.sape lagi.okay.
so,nak bagitau itu je.hahahaha.just nak bagitau yang i ingat lagi
baju yang jejai pakai that night and the cap same dengan dalam gambar tu.so,gambar tu mengingatkan i bout that effing night.thats the only point.hahaha.get me ? jangan marah.maybe post ni jadi post paling tape hape kan.
well,i love it.gotta problem with it ?:P Okay what am I crapping about here ?
be aware of the fact that its almost 2 am.better get some sleep now !nighty night fellow owls ! kisses and hugs! chiaao (:

p/s : for fasha sanda,even i'm not ur supporter or fan at all,but im gonna pray the best for you and yourlife for sure.
just hope for the best and prepare for the worst okay! (:

Love
Photobucket

2 comments:

Iqbal Hisham said...

lyn jugak gosip :P

Yanza (: said...

eyhh mestilahbaru meriah sikitt.nak join ;P

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 27, 2011

Gossip time ! bambarambam ! :D

yeoboseyo !
Peace be with you guys (:

sorry,i know,this is my 3rd post of the day right ? ahah.
but it really feels like i just need to say this stuff i'm about to say.ngee :D . so,let me be please ?
i'm just a girl who wont shut the eff up and will haunt you
in your dreams tonight and every night to come.agaga. * ape kaitan ? -______-'' *
see,dah over lagi kan -.-' haish. okayokay.sebelum lagi berlambak2 yang merepek dikeluarkan dari mulut I ,let me get this straight lahh kan.haa.well,mesti korang pelik.sejak bile Izyan Masri suka bercakap pasal artis,Fasha Sandha pulak tu kan .nomnomnom.actually bukan ape.tadi tengah tengok paper,*smlm punya oke ?* terus ternampak berita fasha sandha and jejai dah broke up ! like seriously ? not kidding at all.tapi berita tu betul.jejai sendiri yang admit.let 'em be lah.it got nothing to do with me pon kan ? ahah.tapi yang buat i rasa macam tibe2 nak berceloteh ni bukan ape,tengah tengok2 gambar fasha sandha and came across few websites,
tibe2 terjumpa gambar ni . it reminds me of something . *jap,pk 2 minit*
eyheyh! ni lahh baju yang diorang pakai that night ! ahooy !
ingat pon i,terel tak ? thumbs up izyan ! =..= (muke bangge) dont ask me "hah,malam bile ni ??"
because im so gonna tell you.bambarambam. * eceh.bajet reporter hiburan pulak kann * okayokay.
the truth is,last year,bulan 11 if i'm not mistaken laah.
we ( means,my friend and i lahh) headed for some sweet overnight time
dekat mcd mont kiara.late night jugaklah.about 2 or 3 sumtin.tak sure sangat.*failed.tak boleh ingat exact time* -.-'*sorry,teruk sikit kan* , and tengah study kononnya that time dengan kawan i ,
sambil menelan bubur mcd yang suam2 kuku tu,
tibe2 kitorang terdengarlah bunyi kereta macam engine boat dah.dalam hati.what a bu** shi* laah.kacau study betul.
rupa2nya bumble bee,yellow one.so,at first,i tak kesah.sukahati dielah.dia punya kereta.just mengacau sikit sebab area mont kiara waktu tu sangatlah sunyi sepi.kecuali mcd tu yang bising dengan pekerja dia.and then,tengah i study,kawan i panggil " cuba u tengok,jejai kan? ex husband nora danish " i pon try tengok. " eyh yes,thats him "
dia pon turun kereta dari seat penumpang and beli mcd.so,waktu dia lalu kat sebelah and depan,kitorang tengok if dalam kereta tu fasha sandha or what.and yeah.fasha sandha lah.sape lagi.okay.
so,nak bagitau itu je.hahahaha.just nak bagitau yang i ingat lagi
baju yang jejai pakai that night and the cap same dengan dalam gambar tu.so,gambar tu mengingatkan i bout that effing night.thats the only point.hahaha.get me ? jangan marah.maybe post ni jadi post paling tape hape kan.
well,i love it.gotta problem with it ?:P Okay what am I crapping about here ?
be aware of the fact that its almost 2 am.better get some sleep now !nighty night fellow owls ! kisses and hugs! chiaao (:

p/s : for fasha sanda,even i'm not ur supporter or fan at all,but im gonna pray the best for you and yourlife for sure.
just hope for the best and prepare for the worst okay! (:

Love
Photobucket

2 comments:

Iqbal Hisham said...

lyn jugak gosip :P

Yanza (: said...

eyhh mestilahbaru meriah sikitt.nak join ;P