Thursday, January 27, 2011

Hello randoms !
Peace be with you guys (:


Hey ! nomnom.i'm not a nerd or naive girl at all !
You know what i'm thinking right now ?you're so gonna laugh.i dare to bet . grrr. -.-'
okay,let me tell you now.tadi,tengah sembang2 dengan my mom,tibe2 i boleh terkeluarkan topic how to be a polite girl ?
eew.dalam hati, " aduh,confirm i kena ni.100 percent jaminlah. " thanks to my cute mulut sebab terlepas cakap kan .kannnn ??? -___- okay.i have to prepare my ears for her nonstopping chatter,or else,nagging.haa.memang sedaplah kann kena blabber.kalaulah telinga ni boleh bercakap,confirm dia suruh bunyi2 yang dia dengar tu berhenti waktu tu jugak.kih3.oops.sorry mom. :P
the thing is,i kena cabar lagi this time.adoyaii.memang tahun ni tahun cabar mencabar sedunia ke ape ? for the second time i kena cabar lagi.tapi sekarang i kena cabar untuk jadi polite girl.i repeat eyh kawan,POLITE GIRL.ahah.you guys get what i really mean ?
ohh mann.bukanlah nak cakap dulu i macam laki ke or what.nonono laah.tapi my mom nak i betul2 polite.
LIKE SERIOUSLY MOM ? * caps lock di onkan.tu tandenya terkejut sangatlah tu *
yes.she's really mean it to be.duniaku terasa gelap. * eceh.over.suruh buat tu pon nak kecoh kan * :P
maak oii.so,whats i'm going or supposely to do huh ?
takkanlah nak lembut macam laki laki lembut tu.heh! * sopan norr ayat *
ergh,my mom cakap,dia nak anak dia lagi lembut dari sekarang bila bercakap,bila buat kerja,handling things or whateverlaah.ade lagi ke BUNDA sayang ? *ayat perli* :P tade kot.wowowo.its not tough enuf lah .* cewah.berlagak jap*
i'm gonna talk really softly. Politely. Ethically. Very nicely. With low voice projection.everyone will get goosebumps once you guys hear the way i talk.damdiramdum ! * excited * sorry that i'm being overexcited. hakhak :D
eyh! i lupa lah.haa.my mom pon ade cakap tadi,dia tak berapa suka lah anak dia ni guna ' aku ' dengan kawan2.
okayy.i try to get used to it.hadoyy laah.semua benda pon nak tukar ke BUNDA ?
i cant project my voice as loud as i can anymore ? POOR thing . okay . i sahut cabaran ! waah. ahah.lepas ni izyan yang lemah lembut jelahh kan .ececeh.confirm kawan2 lame dah tak kenal t.lagi2 schoolmate sekolah rendah dulu kan ?
we'll see ya ! okay.out for now.kisses and hugs.loudest cheers for the last time ;p ! CHIAAAAAAAAOOOO !

Love
Photobucket


1 comment:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 27, 2011

Hello randoms !
Peace be with you guys (:


Hey ! nomnom.i'm not a nerd or naive girl at all !
You know what i'm thinking right now ?you're so gonna laugh.i dare to bet . grrr. -.-'
okay,let me tell you now.tadi,tengah sembang2 dengan my mom,tibe2 i boleh terkeluarkan topic how to be a polite girl ?
eew.dalam hati, " aduh,confirm i kena ni.100 percent jaminlah. " thanks to my cute mulut sebab terlepas cakap kan .kannnn ??? -___- okay.i have to prepare my ears for her nonstopping chatter,or else,nagging.haa.memang sedaplah kann kena blabber.kalaulah telinga ni boleh bercakap,confirm dia suruh bunyi2 yang dia dengar tu berhenti waktu tu jugak.kih3.oops.sorry mom. :P
the thing is,i kena cabar lagi this time.adoyaii.memang tahun ni tahun cabar mencabar sedunia ke ape ? for the second time i kena cabar lagi.tapi sekarang i kena cabar untuk jadi polite girl.i repeat eyh kawan,POLITE GIRL.ahah.you guys get what i really mean ?
ohh mann.bukanlah nak cakap dulu i macam laki ke or what.nonono laah.tapi my mom nak i betul2 polite.
LIKE SERIOUSLY MOM ? * caps lock di onkan.tu tandenya terkejut sangatlah tu *
yes.she's really mean it to be.duniaku terasa gelap. * eceh.over.suruh buat tu pon nak kecoh kan * :P
maak oii.so,whats i'm going or supposely to do huh ?
takkanlah nak lembut macam laki laki lembut tu.heh! * sopan norr ayat *
ergh,my mom cakap,dia nak anak dia lagi lembut dari sekarang bila bercakap,bila buat kerja,handling things or whateverlaah.ade lagi ke BUNDA sayang ? *ayat perli* :P tade kot.wowowo.its not tough enuf lah .* cewah.berlagak jap*
i'm gonna talk really softly. Politely. Ethically. Very nicely. With low voice projection.everyone will get goosebumps once you guys hear the way i talk.damdiramdum ! * excited * sorry that i'm being overexcited. hakhak :D
eyh! i lupa lah.haa.my mom pon ade cakap tadi,dia tak berapa suka lah anak dia ni guna ' aku ' dengan kawan2.
okayy.i try to get used to it.hadoyy laah.semua benda pon nak tukar ke BUNDA ?
i cant project my voice as loud as i can anymore ? POOR thing . okay . i sahut cabaran ! waah. ahah.lepas ni izyan yang lemah lembut jelahh kan .ececeh.confirm kawan2 lame dah tak kenal t.lagi2 schoolmate sekolah rendah dulu kan ?
we'll see ya ! okay.out for now.kisses and hugs.loudest cheers for the last time ;p ! CHIAAAAAAAAOOOO !

Love
Photobucket


1 comment: