Saturday, January 08, 2011

I love you nabilah ! (':


Hai Dears !
Peace be upon you guys (:


hari ini saya sangat happy sebab nabilah text and ajak sembang.so,memandangkan saya dah pakai no baru ni and celcom,so,saya lah y
ang kena call dia.h
aha.sokay la .tak kesah.as long as dapat sembang . kan ? (':

i miss her so much.seriously.after dengar dia cerita macam2 and sembang almost an hour , i feel like,nabilah,and the five,i wanna go there now ! aiyark . )':
actually, saya call dia since 11.30 pm on January 6 till 12.30 am January 7,almost an hour jugaklah.Bunyi macam lame sgt je kan :P

antara point2 yang kitorg sembang :
1.all about puncak perdana,the new restaurant there.
2.My studies,what i gonna be,where and when will i continue it back.
3.about zuzu yang dah malu sebab perasan org lambai kat dia.
4.about budak bajet tu yg berbahasa dengan kurang sopan kat shada
5.anything related to us.

so,barulah puas sikit dapat sembang lame2 dengan dia.even yg lain dah tido,sokayla kan (': .
and saya dah buat video log for all of them.tapi tak sempat buat video yang lainn lah.t bila dah buat i gonna give it to the 5 okay !

saya nak balik puncak cepat2 lahh.tunggu saya next sem okay.i'll be there on july okay !
*erm,,itu pon kalau plan lain saya tu tak jadilah,baru saya balik puncak
next sem kita buat all the things together back.even maybe tak sama rumah dah )':
okayylah.thats all for now.tiba2 nak tulis bout this.sebab i extremely miss puncak and the five. )':

Love,
Izyan Masri

1 comment:

Hajar Nabilah said...

I love you too yan :)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, January 08, 2011

I love you nabilah ! (':


Hai Dears !
Peace be upon you guys (:


hari ini saya sangat happy sebab nabilah text and ajak sembang.so,memandangkan saya dah pakai no baru ni and celcom,so,saya lah y
ang kena call dia.h
aha.sokay la .tak kesah.as long as dapat sembang . kan ? (':

i miss her so much.seriously.after dengar dia cerita macam2 and sembang almost an hour , i feel like,nabilah,and the five,i wanna go there now ! aiyark . )':
actually, saya call dia since 11.30 pm on January 6 till 12.30 am January 7,almost an hour jugaklah.Bunyi macam lame sgt je kan :P

antara point2 yang kitorg sembang :
1.all about puncak perdana,the new restaurant there.
2.My studies,what i gonna be,where and when will i continue it back.
3.about zuzu yang dah malu sebab perasan org lambai kat dia.
4.about budak bajet tu yg berbahasa dengan kurang sopan kat shada
5.anything related to us.

so,barulah puas sikit dapat sembang lame2 dengan dia.even yg lain dah tido,sokayla kan (': .
and saya dah buat video log for all of them.tapi tak sempat buat video yang lainn lah.t bila dah buat i gonna give it to the 5 okay !

saya nak balik puncak cepat2 lahh.tunggu saya next sem okay.i'll be there on july okay !
*erm,,itu pon kalau plan lain saya tu tak jadilah,baru saya balik puncak
next sem kita buat all the things together back.even maybe tak sama rumah dah )':
okayylah.thats all for now.tiba2 nak tulis bout this.sebab i extremely miss puncak and the five. )':

Love,
Izyan Masri

1 comment:

Hajar Nabilah said...

I love you too yan :)