Tuesday, January 25, 2011

Made in Malaysia ! (:

Ni hao !
Peace be with you guys (:

so basically i had to attend mandarin class.hell yeah.its one hell of boredom.it was a bored class ever.because i have to find out everything myself.Despite having so many task due to be done and piling up by day ,i still have much time for blogging.ahooi !!naah.back to the track.sebenarnye hari ni kite nak bercakap pasal social site.hee.okay. korang semua mesti dah tau,dah dengar,dah bace pasal rumours yang kononnya facebook akan ditutup march ni kan.pasal tu,no comment la sebab kite bukanlah si mark atau girlpren die sampai nak comment betul ke tak semua benda tu.kaaan ? okayokay.

nak dijadikan cerita,tadi kite bukaklah blog hariz.one of my follower and kite pon follow blog die.quite intersting la dia punya blog.congrats2 :D tadi kite terbaca post dia pasal social site baru,orang malaysia buat.see,ingat si mark tu je yang boleh buat social site best2,orang malaysia pon bolehlah.( asal kite pulak yang emo ni.) haha .
okay1memandangkan kononnya si facebook seperti gambar di bawah

dah nak ditutup,kononnyela,so ape kate kite beramai2memenuhkan social site baru malaysia tu.ala,kalau korang boleh buat banyak account,contoh : tumblr,tagged friendster,myspace,facebook,hi-5,formspring,twitter and segala bagai tu,takkanlah nak tambah satu lagi pon tak bolehkan ? social side ni memang malaysian made.buatan malaysia lagi tu huh.try la bukak link ni ---> www.1malaysia.com ( waah.promote sakan nampak )

so,i just had finished my new account how bout you guys ?come on peep ! well,let me get this straight.buatlah account baru korang.kalau rasa site tu lagi best,korang nak deactivate facebook pon boleh :P ape salahnya tolong orang malaysia pulak . just a simple reminder for everyone out there.sorry mark,we're just trying to have some fun there .okayylah.have to rush for unpleasant thing.kisses and hugs !xoxo,chiaaao ! :D

p/s : jangan bila dah makin ramai orang dalam social site tu nanti tibe2 buat press conference nak tutup sebab tak larat nak manage sudahlahh ye .oops ! :P

Love
Photobucket

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 25, 2011

Made in Malaysia ! (:

Ni hao !
Peace be with you guys (:

so basically i had to attend mandarin class.hell yeah.its one hell of boredom.it was a bored class ever.because i have to find out everything myself.Despite having so many task due to be done and piling up by day ,i still have much time for blogging.ahooi !!naah.back to the track.sebenarnye hari ni kite nak bercakap pasal social site.hee.okay. korang semua mesti dah tau,dah dengar,dah bace pasal rumours yang kononnya facebook akan ditutup march ni kan.pasal tu,no comment la sebab kite bukanlah si mark atau girlpren die sampai nak comment betul ke tak semua benda tu.kaaan ? okayokay.

nak dijadikan cerita,tadi kite bukaklah blog hariz.one of my follower and kite pon follow blog die.quite intersting la dia punya blog.congrats2 :D tadi kite terbaca post dia pasal social site baru,orang malaysia buat.see,ingat si mark tu je yang boleh buat social site best2,orang malaysia pon bolehlah.( asal kite pulak yang emo ni.) haha .
okay1memandangkan kononnya si facebook seperti gambar di bawah

dah nak ditutup,kononnyela,so ape kate kite beramai2memenuhkan social site baru malaysia tu.ala,kalau korang boleh buat banyak account,contoh : tumblr,tagged friendster,myspace,facebook,hi-5,formspring,twitter and segala bagai tu,takkanlah nak tambah satu lagi pon tak bolehkan ? social side ni memang malaysian made.buatan malaysia lagi tu huh.try la bukak link ni ---> www.1malaysia.com ( waah.promote sakan nampak )

so,i just had finished my new account how bout you guys ?come on peep ! well,let me get this straight.buatlah account baru korang.kalau rasa site tu lagi best,korang nak deactivate facebook pon boleh :P ape salahnya tolong orang malaysia pulak . just a simple reminder for everyone out there.sorry mark,we're just trying to have some fun there .okayylah.have to rush for unpleasant thing.kisses and hugs !xoxo,chiaaao ! :D

p/s : jangan bila dah makin ramai orang dalam social site tu nanti tibe2 buat press conference nak tutup sebab tak larat nak manage sudahlahh ye .oops ! :P

Love
Photobucket

No comments: