Tuesday, January 18, 2011

sayonara my cute pink phone (:

Anyong Aseo ! ( apa khabar )
Peace be upon you guys (:

i'm feeling so damn cool today (: btw,sejak bila pulak lahh aku rajin sangat nak berkorea korea segala ni kan ? haha.nampak gambar phone kat sblh??haaa.benda kecik tu dah tak digunakan lagi sekarang ni .percaya tak ? sebab tuan empunya telefon tu dah decide untuk tak contact sape pun.even her friends.sebab,biarlah few months ni dia menyepikan diri kan.tu lah decision paling baik so far.dua dua sim yang telefon tu simpan bia berhabuk terus dlm phone tu.yang lagi bestnya lahh kan,tuan empunya tepon tu pon dah tak ingat mana dia campak lahh telefon dia tu.haaaa.memang pandailahh kan.cuba lah korang buat jugak.tak ingat phone kat mane.dah tu,phone off.memang 'SENANG' lahh nak carikan.so,senang cerita lah,lantakklah phone tu nak terbang mane pon.anda sudah tidak diperlukan lagi wahai tepon sayang.

Tak sampai situ je.ade lagi,ni haa,boleh lah korang tengok box yang tulis muka buku kat side sebelah kiri ni kan,nama dah tukar,habis 'cool' lahh tu,FAR AWAY.gambar pulak terjelepok * cari dalam kamus kalau ade * atas lantai . tu lahh.facebook ni pun bakal di biarkan berhabuk plus bersawang plus buruk macam tu je.sebab tuan dia cakap,tuan dia sudah tidak berapa selesa untuk terus bermuka buku.baiklah mendiamkan diri.sampai masa nanti,barulah muncul balik kan.so,sini jelah tempat paling selamat nak bercakap2.k lah.malas merapu dah.CHIAAAAAAOOO !

p/s: my life's starts at this thingy point.im having a way more fun in my whole new life.Highlights my point,that i somehow need to emphasize on here : i have to stand still in this kind of situation.if theres any possible way or by chance you guys are reading this , im sorry for being such a selfish bitch : WILL NEVER DO CONTACT YOU..certain someone.because i have to...

Love,
Photobucket

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, January 18, 2011

sayonara my cute pink phone (:

Anyong Aseo ! ( apa khabar )
Peace be upon you guys (:

i'm feeling so damn cool today (: btw,sejak bila pulak lahh aku rajin sangat nak berkorea korea segala ni kan ? haha.nampak gambar phone kat sblh??haaa.benda kecik tu dah tak digunakan lagi sekarang ni .percaya tak ? sebab tuan empunya telefon tu dah decide untuk tak contact sape pun.even her friends.sebab,biarlah few months ni dia menyepikan diri kan.tu lah decision paling baik so far.dua dua sim yang telefon tu simpan bia berhabuk terus dlm phone tu.yang lagi bestnya lahh kan,tuan empunya tepon tu pon dah tak ingat mana dia campak lahh telefon dia tu.haaaa.memang pandailahh kan.cuba lah korang buat jugak.tak ingat phone kat mane.dah tu,phone off.memang 'SENANG' lahh nak carikan.so,senang cerita lah,lantakklah phone tu nak terbang mane pon.anda sudah tidak diperlukan lagi wahai tepon sayang.

Tak sampai situ je.ade lagi,ni haa,boleh lah korang tengok box yang tulis muka buku kat side sebelah kiri ni kan,nama dah tukar,habis 'cool' lahh tu,FAR AWAY.gambar pulak terjelepok * cari dalam kamus kalau ade * atas lantai . tu lahh.facebook ni pun bakal di biarkan berhabuk plus bersawang plus buruk macam tu je.sebab tuan dia cakap,tuan dia sudah tidak berapa selesa untuk terus bermuka buku.baiklah mendiamkan diri.sampai masa nanti,barulah muncul balik kan.so,sini jelah tempat paling selamat nak bercakap2.k lah.malas merapu dah.CHIAAAAAAOOO !

p/s: my life's starts at this thingy point.im having a way more fun in my whole new life.Highlights my point,that i somehow need to emphasize on here : i have to stand still in this kind of situation.if theres any possible way or by chance you guys are reading this , im sorry for being such a selfish bitch : WILL NEVER DO CONTACT YOU..certain someone.because i have to...

Love,
Photobucket

No comments: