Friday, January 28, 2011

SHOW OFF !

Hye babes !
Peace be with you guys (:

i should hit the bunk now.but yeah,i'm awesome right ? what i'm doing instead of it ? blogging ! gila blog sekarang.maaf ye tuan2 dan puan2 :D . sebelum tidur,kena luahkan perasaan yang bergelen2 dulu.bukan ape,takut terbawak2 dalam mimpi nanti.tak nyenyak orang sebelah nak tidur kan .
time to show off ! ( mak ajar,tak baik menunjuk2,nak.bunghok nghupe)
bukan nak show off ape.tadi i basuh lah baju yang sehelai ni.dengan jerit perih (cikgu bm,sorry,dah lupa semua yang cikgu ajar,kalau salah sorry lah ye)sepenuh kedrat yang bersisa(ayat memang tak boleh melankolik lagi kan) i basuh guna tangan.takk MAMPULAH nak hantar baju yang sehelai ni pegi dobi pulak kan.tapi,memandangkan baju ni tak boleh diterbangkan ke dalam washing machine,so,i pon ambik keputusan untuk menyental nyental guna tangan yang lembut selembut pelembut downy ni. (iklan).sambil basuh tu,i fikir,"kau dahlah mahal,demand lak tu nak kena basuh guna tangan je.trayban masuk longkang kang baru tau .heh! " i tak cakap sorang2,i cakap dalam hati je.so,tade org dengarlah kan ? :D okay,mesti kau orang tertanya2,mana baju tu ? tengok sikit.ade cantik macam gaun cinderella ke yang nak show off sangat tu ? so,nilah baju yang i maksodkan .taraaaa.

okay.mesti ada yang cakap,eleh,tadela cantik mane.ye tuan2 dan puan2.memang baju ni tak cantik mane.tapi baju ni buat i rasa macam nak terjun dari tingkat 21.kalau ada lagi tinggi,lagi baik.sebab ketensionan yang dah tinggi setinggi tsunami tahun 2004 dulu.( betul ke fakta i tu ? ) nak basuh baju ni alahai,tersental kuat sikit t berbulu pulak.(oops.jangan pk bulu lain ye adik2 ) .okay.the price is not really expensive la ( untuk anak2 jutawan,tokey gula,tokey balak dan yang sama kawasan dengannya ).bagi anak2 dermawan,hartawan lagi rupawan macam i ni,rm300 untuk sehelai baju macam ni i feel like,okay,bolehlah.shirt ni i beli kat butik Guess,One Utama.sale lah konon.kononnnnn heh! -.-' ( untuk sape2 yang kurang percaya kesahihan maklumat,boleh meng-investigate sendiri butik tu dan amoi jage kaunter yang baik hati tu)
like seriously,actually,hakikatnya,i nak sangat sleeveess warna pink ke purple-an,ada blink2 lagi.tulisan guess pulak besau gedabak kat depan.(mak kan dah ajar,jangan show off!) kalau sesat dalam gelap,orang boleh detect.kan?pandai kan i ? (: tapi,i dah rambang mate serambang2nya.kalau pakai spec pon tak boleh buat ape dah.so,i decide beli jelah shirt ni.sedangkan sleeveless tu just rm190.just imagine ! rugi gilaa kot i tak beli tu.murah.last2 yang ni jugak i beli kan.pandai ? tak adik2.ni keSTUPIDO-an yang menjangkaui batas namenye.

okay,ni bahagian belakang.ada zip.zip tu function dia bukan untuk bagi nampak sexy ke ape ye.jangan salah sangka.tapi untuk bagi nampak body cutting bila zip.bila bukak,shirt ni nampak straight cut jela.bagi korang2 yang mengikut perkembangan i,di facebook,formspring,tumblr,twitter,blog,friendster,myspace,tagged,hi-5.(bajet famous ape kau Izyan, semua social site ade ) mesti kau orang sekalian dah selalu tengok i pakai baju ni kan.mungkin banyak gambar jugaklah.(tak perasan sudah) -__-' . kalaulah boleh putar balik masa macam doremon punya machine tu,memang i tak belilah baju kekelabuan ni.(adik2 jangan guna bm yang akak guna ye.hancos!) ergh,tapi.nasi dah menjadi air.bukan bubur lagi.so,terima jelaah dengan hati yang terpaksa terbuka sebenarnya.haish laah.menyusahkanlah kau ni si kelabu !
dahdah.stop it.tidor2.xoxo ! (':

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, January 28, 2011

SHOW OFF !

Hye babes !
Peace be with you guys (:

i should hit the bunk now.but yeah,i'm awesome right ? what i'm doing instead of it ? blogging ! gila blog sekarang.maaf ye tuan2 dan puan2 :D . sebelum tidur,kena luahkan perasaan yang bergelen2 dulu.bukan ape,takut terbawak2 dalam mimpi nanti.tak nyenyak orang sebelah nak tidur kan .
time to show off ! ( mak ajar,tak baik menunjuk2,nak.bunghok nghupe)
bukan nak show off ape.tadi i basuh lah baju yang sehelai ni.dengan jerit perih (cikgu bm,sorry,dah lupa semua yang cikgu ajar,kalau salah sorry lah ye)sepenuh kedrat yang bersisa(ayat memang tak boleh melankolik lagi kan) i basuh guna tangan.takk MAMPULAH nak hantar baju yang sehelai ni pegi dobi pulak kan.tapi,memandangkan baju ni tak boleh diterbangkan ke dalam washing machine,so,i pon ambik keputusan untuk menyental nyental guna tangan yang lembut selembut pelembut downy ni. (iklan).sambil basuh tu,i fikir,"kau dahlah mahal,demand lak tu nak kena basuh guna tangan je.trayban masuk longkang kang baru tau .heh! " i tak cakap sorang2,i cakap dalam hati je.so,tade org dengarlah kan ? :D okay,mesti kau orang tertanya2,mana baju tu ? tengok sikit.ade cantik macam gaun cinderella ke yang nak show off sangat tu ? so,nilah baju yang i maksodkan .taraaaa.

okay.mesti ada yang cakap,eleh,tadela cantik mane.ye tuan2 dan puan2.memang baju ni tak cantik mane.tapi baju ni buat i rasa macam nak terjun dari tingkat 21.kalau ada lagi tinggi,lagi baik.sebab ketensionan yang dah tinggi setinggi tsunami tahun 2004 dulu.( betul ke fakta i tu ? ) nak basuh baju ni alahai,tersental kuat sikit t berbulu pulak.(oops.jangan pk bulu lain ye adik2 ) .okay.the price is not really expensive la ( untuk anak2 jutawan,tokey gula,tokey balak dan yang sama kawasan dengannya ).bagi anak2 dermawan,hartawan lagi rupawan macam i ni,rm300 untuk sehelai baju macam ni i feel like,okay,bolehlah.shirt ni i beli kat butik Guess,One Utama.sale lah konon.kononnnnn heh! -.-' ( untuk sape2 yang kurang percaya kesahihan maklumat,boleh meng-investigate sendiri butik tu dan amoi jage kaunter yang baik hati tu)
like seriously,actually,hakikatnya,i nak sangat sleeveess warna pink ke purple-an,ada blink2 lagi.tulisan guess pulak besau gedabak kat depan.(mak kan dah ajar,jangan show off!) kalau sesat dalam gelap,orang boleh detect.kan?pandai kan i ? (: tapi,i dah rambang mate serambang2nya.kalau pakai spec pon tak boleh buat ape dah.so,i decide beli jelah shirt ni.sedangkan sleeveless tu just rm190.just imagine ! rugi gilaa kot i tak beli tu.murah.last2 yang ni jugak i beli kan.pandai ? tak adik2.ni keSTUPIDO-an yang menjangkaui batas namenye.

okay,ni bahagian belakang.ada zip.zip tu function dia bukan untuk bagi nampak sexy ke ape ye.jangan salah sangka.tapi untuk bagi nampak body cutting bila zip.bila bukak,shirt ni nampak straight cut jela.bagi korang2 yang mengikut perkembangan i,di facebook,formspring,tumblr,twitter,blog,friendster,myspace,tagged,hi-5.(bajet famous ape kau Izyan, semua social site ade ) mesti kau orang sekalian dah selalu tengok i pakai baju ni kan.mungkin banyak gambar jugaklah.(tak perasan sudah) -__-' . kalaulah boleh putar balik masa macam doremon punya machine tu,memang i tak belilah baju kekelabuan ni.(adik2 jangan guna bm yang akak guna ye.hancos!) ergh,tapi.nasi dah menjadi air.bukan bubur lagi.so,terima jelaah dengan hati yang terpaksa terbuka sebenarnya.haish laah.menyusahkanlah kau ni si kelabu !
dahdah.stop it.tidor2.xoxo ! (':

No comments: