Thursday, January 20, 2011

Take me away !

Ni hao !
Peace be upon you guys (:

i'm soooo dead now.im done.done.done.erghghhh -.-' okay,stop complaining.and i will start doing it all over again.naaahh.nak tau ? berlambak benda nak buat start bulan ni and bulan depan.haish.im gonna explode laaah macam ni.pening.yang paling best nye lahh kan,semua tu dah buat aku miss tengok lee minho si boyfriend aku tu berlakon.aaaahhh.sabar izyan,sabar.t kita tengok ye, cerita tu . -.-' okay.meyh sini nak list down benda2 yang kena buat . meyh sini tengok ye kawankawan. (':

1. tonnes of classesssssss . * ssss means,plural.so,faham2 lah.banyak! banyak kelas * -___-

ni rupa bile dah tension buat math (:

2. mandarin class.ngeng.pretty predictable.i just miss few of it.there might be some penalty.haha! (:
3. license yang tape hape tu.nak settlekan problem license tu pulakkk.-____________-
4. part time yang aku buat dalam internet.shuhh.tak bole bagitau *kening kening :P
5. stamina class.jog everyday.bapak penat weeeihhh. -.-'
6. and,habiskan novel thanks for the memories yg dah berzaman aku tengok je.tak bace2 jugak.

Photobucket
harap2 dapat habiskan kau cepat2 eyh.

Naah,seeee,actually tadela banyak mane kann.aku je over.haha.tapi,memang stress hari-hari macam ni,peningggg doeh.so,facebook,handphone,skype,blog segala ni terpaksa la lupe kan japp.ececeh.over je.ohh weell,lets get started now.sttle up all uncomplete task.doing this isnt exactly pleasing either for a professional lazybum like me.haiyark.
-___-
attempting to open up a book and study right now,with the biggest possibility of failing it.haha ! chiaaao babes ! ((:

p/s : cakap je nak stdy whatsoever,tido la pasni.tengoklahh.haha.

Love,
Photobucket

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 20, 2011

Take me away !

Ni hao !
Peace be upon you guys (:

i'm soooo dead now.im done.done.done.erghghhh -.-' okay,stop complaining.and i will start doing it all over again.naaahh.nak tau ? berlambak benda nak buat start bulan ni and bulan depan.haish.im gonna explode laaah macam ni.pening.yang paling best nye lahh kan,semua tu dah buat aku miss tengok lee minho si boyfriend aku tu berlakon.aaaahhh.sabar izyan,sabar.t kita tengok ye, cerita tu . -.-' okay.meyh sini nak list down benda2 yang kena buat . meyh sini tengok ye kawankawan. (':

1. tonnes of classesssssss . * ssss means,plural.so,faham2 lah.banyak! banyak kelas * -___-

ni rupa bile dah tension buat math (:

2. mandarin class.ngeng.pretty predictable.i just miss few of it.there might be some penalty.haha! (:
3. license yang tape hape tu.nak settlekan problem license tu pulakkk.-____________-
4. part time yang aku buat dalam internet.shuhh.tak bole bagitau *kening kening :P
5. stamina class.jog everyday.bapak penat weeeihhh. -.-'
6. and,habiskan novel thanks for the memories yg dah berzaman aku tengok je.tak bace2 jugak.

Photobucket
harap2 dapat habiskan kau cepat2 eyh.

Naah,seeee,actually tadela banyak mane kann.aku je over.haha.tapi,memang stress hari-hari macam ni,peningggg doeh.so,facebook,handphone,skype,blog segala ni terpaksa la lupe kan japp.ececeh.over je.ohh weell,lets get started now.sttle up all uncomplete task.doing this isnt exactly pleasing either for a professional lazybum like me.haiyark.
-___-
attempting to open up a book and study right now,with the biggest possibility of failing it.haha ! chiaaao babes ! ((:

p/s : cakap je nak stdy whatsoever,tido la pasni.tengoklahh.haha.

Love,
Photobucket

No comments: