Sunday, January 23, 2011

vowowowo.Pretty sexy laah !

Hai everybody !
Peace be upon you guys (:

Lips are the best kept secret of womanhood.dontcha ? not everyone is blessed with a sexy and voluptuous lips.Did you ever fancy of having the lips of supermodels and hollywood actresses ? i dream of it ! sebab memandangkan bibir saye yang cepat kering plus asyik menggelupas je ni.musykil betull laah. -___- air tak payah cakap la. lebih segelen dah minum rasenye . *hiperbola kejap* tapi same je.adela lembap sikit bibir.pastu,kering balik.haish.masalah negare betul lah kan.so,nak dijadikan cerita lah,adelah saye ni seorang yang rajin bertanya.maka,saya pon bertanyelah pada yang pakar,ape petua nak jadikan bibir lagi cantik dan sexy macam cik akak kat bawah ni ;P ececeh.nak lawan angelina jolie .bajet hebat sangat lahh kan . :D

bibir akak ni cantik jugak kan -.-

okay,back to the track.setelah dikaji selidik oleh saye,maka,dirumuskan,berikutt ialah petua2 orang dahulu kale untuk mendapatkan bibir bibir yang cantik,tertarik kau memang de bomb ! * apekahhh??* -.-'

1.first.apply honey to your lips setiap kali sebelum tidur.maksudnya,tidur malam lah.bukan setiap kali nak tidur kena sapu.susah lahh mcm tu -.-' lagi2 untuk orang yang hobinya memang tidur je.tengah baca news paper tidur,dalam kelas tidur,takkanlah nak sapu tiap kali tu kan ? ahah.okay,sambung balik,make it a habit tau !because you'll get a reddish lips.waaah.mesti gojes kannn :D

2.second,a simple method.simple sangat.sangat2.haa.apply toothpaste to your lips before taking a bath.senangkan?? :D

3.yang ketiga pulak,,all you need is olive oil and sugar ! nyum2.no precise measurements required,tak payah la nak sukat2 satu cawan ke,satu camca teh ke.ikut sukahati nak banyak mane ye kawan2 semua.just make a gritty paste.jadikanlah minyak eton dengan gula tu satu pati ye.tak payah hancur sangat pon takpe gula tu.apply it to your lips and massage.jangan jilat sudah !

4.ha ! tip yang ke4 ni sesuai sangat untuk saye.bibir yang kering kontang.lagi kering dari gurun sahara.si pakar kate,dried lips should be applied with almond and coconut oil mixed in same quantities.lips will be moist for more time by this. psst.kan raya2 dulu banyak orang buat almond london.baki2 almond tu bolehlah guna untuk tip ni.kan??? (:

haa.lastly,drink plenty of water to keep your lips mosturized.makan green veggies and fruits pon elok jugakklah.try la ye korang.semua ni kate pakar yang saye tanyelah.tapi semua ni belum saye try lagi.jap lagilahh kot.bambarambam! * excited * >_< .okayylah.dah banyak merepek dah.cukuplah petua untuk bibir yang sexy,cantik,menawan lagi rupawan kali ni.*harap2 menjadilah petua2 si pakar ni kann* haish.as a matter of fact,lips is one of the most essential central points of our face.so,harap2lah dapat bibir yang cantik rupawan macam dia yang kat bawah ni pon jadilahh .


waah.angan angan besau betul ! :p okayokay.your lips are ready ? are you ? you've pampered yourself all the way to a perfect pair of lips.so,pucker up darls ! ngeee :D kisses for all of you ! cheers and chiaao ! (:

p/s : jangan jilat bibir untuk basahkan tau ! sebab saliva atau air liur tu mengeringkan.so,the more you lick your lips,the drier they get ! fahammm ? bagus bagus (:

Love
Photobucket

4 comments:

Iqbal Hisham said...

my lips = Angelina Jolie. Kite kembar lar. Pfft!

Yanza (: said...

mane boleh mengaku lips same dengan angelina jolie.kena ambik gambar dulu.baru boleh tengok sexy ke tak.haha

Iqbal Hisham said...

lips lisa jugak terbaik. :D

Yanza (: said...

nak lisa dia tu jugak :p

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 23, 2011

vowowowo.Pretty sexy laah !

Hai everybody !
Peace be upon you guys (:

Lips are the best kept secret of womanhood.dontcha ? not everyone is blessed with a sexy and voluptuous lips.Did you ever fancy of having the lips of supermodels and hollywood actresses ? i dream of it ! sebab memandangkan bibir saye yang cepat kering plus asyik menggelupas je ni.musykil betull laah. -___- air tak payah cakap la. lebih segelen dah minum rasenye . *hiperbola kejap* tapi same je.adela lembap sikit bibir.pastu,kering balik.haish.masalah negare betul lah kan.so,nak dijadikan cerita lah,adelah saye ni seorang yang rajin bertanya.maka,saya pon bertanyelah pada yang pakar,ape petua nak jadikan bibir lagi cantik dan sexy macam cik akak kat bawah ni ;P ececeh.nak lawan angelina jolie .bajet hebat sangat lahh kan . :D

bibir akak ni cantik jugak kan -.-

okay,back to the track.setelah dikaji selidik oleh saye,maka,dirumuskan,berikutt ialah petua2 orang dahulu kale untuk mendapatkan bibir bibir yang cantik,tertarik kau memang de bomb ! * apekahhh??* -.-'

1.first.apply honey to your lips setiap kali sebelum tidur.maksudnya,tidur malam lah.bukan setiap kali nak tidur kena sapu.susah lahh mcm tu -.-' lagi2 untuk orang yang hobinya memang tidur je.tengah baca news paper tidur,dalam kelas tidur,takkanlah nak sapu tiap kali tu kan ? ahah.okay,sambung balik,make it a habit tau !because you'll get a reddish lips.waaah.mesti gojes kannn :D

2.second,a simple method.simple sangat.sangat2.haa.apply toothpaste to your lips before taking a bath.senangkan?? :D

3.yang ketiga pulak,,all you need is olive oil and sugar ! nyum2.no precise measurements required,tak payah la nak sukat2 satu cawan ke,satu camca teh ke.ikut sukahati nak banyak mane ye kawan2 semua.just make a gritty paste.jadikanlah minyak eton dengan gula tu satu pati ye.tak payah hancur sangat pon takpe gula tu.apply it to your lips and massage.jangan jilat sudah !

4.ha ! tip yang ke4 ni sesuai sangat untuk saye.bibir yang kering kontang.lagi kering dari gurun sahara.si pakar kate,dried lips should be applied with almond and coconut oil mixed in same quantities.lips will be moist for more time by this. psst.kan raya2 dulu banyak orang buat almond london.baki2 almond tu bolehlah guna untuk tip ni.kan??? (:

haa.lastly,drink plenty of water to keep your lips mosturized.makan green veggies and fruits pon elok jugakklah.try la ye korang.semua ni kate pakar yang saye tanyelah.tapi semua ni belum saye try lagi.jap lagilahh kot.bambarambam! * excited * >_< .okayylah.dah banyak merepek dah.cukuplah petua untuk bibir yang sexy,cantik,menawan lagi rupawan kali ni.*harap2 menjadilah petua2 si pakar ni kann* haish.as a matter of fact,lips is one of the most essential central points of our face.so,harap2lah dapat bibir yang cantik rupawan macam dia yang kat bawah ni pon jadilahh .


waah.angan angan besau betul ! :p okayokay.your lips are ready ? are you ? you've pampered yourself all the way to a perfect pair of lips.so,pucker up darls ! ngeee :D kisses for all of you ! cheers and chiaao ! (:

p/s : jangan jilat bibir untuk basahkan tau ! sebab saliva atau air liur tu mengeringkan.so,the more you lick your lips,the drier they get ! fahammm ? bagus bagus (:

Love
Photobucket

4 comments:

Iqbal Hisham said...

my lips = Angelina Jolie. Kite kembar lar. Pfft!

Yanza (: said...

mane boleh mengaku lips same dengan angelina jolie.kena ambik gambar dulu.baru boleh tengok sexy ke tak.haha

Iqbal Hisham said...

lips lisa jugak terbaik. :D

Yanza (: said...

nak lisa dia tu jugak :p