Thursday, January 13, 2011

you annoyed us (:

Hai randoms !
Peace be upon you guys (:

this post gonna be a quickie.no worries okay.a lot of feelings kept hidden inside and most of them are all negative and today was the chosen day for it to burst like a thin bubble in the open air (:
nak tau ? adalah seorang makhluk lelaki ni,perasan hebatlah sangat,perasan hot.taktau kenapa.hailaah.sudah2 lah tu. nak bagitau je ni,dah ramai sangat yang bagitau tak suka kat dia.tak kira laki ke perempaun.semua cakap benda sama.okay,admit.memang pon.hes annoying muchly betul. The main point here is , janganlah rasa awak tu hebat or famous sangat.because the fact is,ramai sangat dah bagitau saya yg diorang tak suka awak.kesiann nyaa lah.syok sendiri sikit dia.btw, ubahlah attitude awak tu ye.awak je rasa org suka awak.yg lain semua rasa you annoyed them.ikhlas ni. (: cheers for readers , and chiaaoo ! (:

p/s : yes im rotten now.gotta problem with that ?-.-

Love,
Photobucket

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 13, 2011

you annoyed us (:

Hai randoms !
Peace be upon you guys (:

this post gonna be a quickie.no worries okay.a lot of feelings kept hidden inside and most of them are all negative and today was the chosen day for it to burst like a thin bubble in the open air (:
nak tau ? adalah seorang makhluk lelaki ni,perasan hebatlah sangat,perasan hot.taktau kenapa.hailaah.sudah2 lah tu. nak bagitau je ni,dah ramai sangat yang bagitau tak suka kat dia.tak kira laki ke perempaun.semua cakap benda sama.okay,admit.memang pon.hes annoying muchly betul. The main point here is , janganlah rasa awak tu hebat or famous sangat.because the fact is,ramai sangat dah bagitau saya yg diorang tak suka awak.kesiann nyaa lah.syok sendiri sikit dia.btw, ubahlah attitude awak tu ye.awak je rasa org suka awak.yg lain semua rasa you annoyed them.ikhlas ni. (: cheers for readers , and chiaaoo ! (:

p/s : yes im rotten now.gotta problem with that ?-.-

Love,
Photobucket

No comments: