Sunday, February 27, 2011

2 feelings in a day ! xD

hai dear !
Peace be with you guys (:



gambar paling coverrr.-.-

hari ni perasaan i bercampur baur,memang campur baik punya.ada sedih,malu,gembira.nak tau apa alkisahnya ?

i pengsan dalam kereta tadi.ohemji.jangan terkejut awal awal.ceritanya macam ni.i dengan bangga pakai lah seat belt masuk kereta.sedap sedap pakai tu,tiba tiba berbunyi pulak urat temurat i ni.tergeliat lah pulak ! kepala ni automatik dah berpinar pinar dan sempat jugaklah i cakap dengan parents i,rasa nak pengsan.tiba tiba.dush.memang tak sedar diri dah.i bangun bangun je,nama i dah dipanggil panggil.rasa macam orang penting pulak.tapi,memang malang sebab i pengsan untuk kali keduanya.over kan ? mungkin nak bermanja manja kot.okay.yang ni paling over.sangat over sebenarnya.ohh sedihnya pengsan.sepanjang perjalanan balik dari kuala pilah ke rumah tercinta,i rasa malu sangat sebab pengsan dalam kereta.reason dia ? NAK PAKAI SEAT BELT

Feeling kedua,waktu i sedap sedap cuci muka dekat toilet RNR Seremban,adalah dua orang adik manis ni tengok i lama.mungkin i ada hutang ? taktak.sah tada ! tiba tiba diorang datang dan cakap " kak,shawl akak ni cotton shawl lepas tu pusing pusing ke atau tudung mcm siti tu? oh em ji.dah macam artis pulak kena interview.over kat sini.i pon jawablah dengan muka yang paling manis i boleh bagi
" yang ni cotton shawl dik,lilit lilit je.tak pusing pusing,nnti pening.oops!gurau ye dik " xD







ada lagi dik.tunggu.waktu i stop dekat RNR sungai buloh,tengah seronok2 tengok muka dekat cermin mangkuk cuci tangan , adalah seorang gadis bernama ayu ni tegur i.sempat tanya nama tadi."cantik gaun.match dengan bajulah.this one free size ke ? yes sis.free size.tak mahal mana pon." tulah lebih kurang ayat i waktu jawab tadi.tak sempat nak record pulak kan =.= ohhman.terbelagak pulak bunyinya.

motif post ni ? tada motif.just nak cerita hari ni i ada dua feeling yang bercampur darab,bahagi, segala bagai laah.awal2 hari rasa sedih dan malu sebab pengsan dengan teruknya.tengah2 hari dah macam artis indon pulak asyik kena tegur je.waah.first time tu kena tegur kat public.awesome yuno ? kalaulah si fatin liyana ke,hanis zalikha ke,Ben Ashaari ke,entah macam manelah orang2 tegur dia ye.kalah artis kotttt . teet . okay.see you guys real soon ! cheers.muah ! :D

mereka mereka yang tegur i tu bukanlah readers atau pon followers belog ni sebab ape jelah belog i yang sekangkang kera ni.mereka tu public macam i jugak,saja nak ramah tamah kot.

Love
Photobucket

1 comment:

Skinner said...

ei awek cun larrr!

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, February 27, 2011

2 feelings in a day ! xD

hai dear !
Peace be with you guys (:



gambar paling coverrr.-.-

hari ni perasaan i bercampur baur,memang campur baik punya.ada sedih,malu,gembira.nak tau apa alkisahnya ?

i pengsan dalam kereta tadi.ohemji.jangan terkejut awal awal.ceritanya macam ni.i dengan bangga pakai lah seat belt masuk kereta.sedap sedap pakai tu,tiba tiba berbunyi pulak urat temurat i ni.tergeliat lah pulak ! kepala ni automatik dah berpinar pinar dan sempat jugaklah i cakap dengan parents i,rasa nak pengsan.tiba tiba.dush.memang tak sedar diri dah.i bangun bangun je,nama i dah dipanggil panggil.rasa macam orang penting pulak.tapi,memang malang sebab i pengsan untuk kali keduanya.over kan ? mungkin nak bermanja manja kot.okay.yang ni paling over.sangat over sebenarnya.ohh sedihnya pengsan.sepanjang perjalanan balik dari kuala pilah ke rumah tercinta,i rasa malu sangat sebab pengsan dalam kereta.reason dia ? NAK PAKAI SEAT BELT

Feeling kedua,waktu i sedap sedap cuci muka dekat toilet RNR Seremban,adalah dua orang adik manis ni tengok i lama.mungkin i ada hutang ? taktak.sah tada ! tiba tiba diorang datang dan cakap " kak,shawl akak ni cotton shawl lepas tu pusing pusing ke atau tudung mcm siti tu? oh em ji.dah macam artis pulak kena interview.over kat sini.i pon jawablah dengan muka yang paling manis i boleh bagi
" yang ni cotton shawl dik,lilit lilit je.tak pusing pusing,nnti pening.oops!gurau ye dik " xD







ada lagi dik.tunggu.waktu i stop dekat RNR sungai buloh,tengah seronok2 tengok muka dekat cermin mangkuk cuci tangan , adalah seorang gadis bernama ayu ni tegur i.sempat tanya nama tadi."cantik gaun.match dengan bajulah.this one free size ke ? yes sis.free size.tak mahal mana pon." tulah lebih kurang ayat i waktu jawab tadi.tak sempat nak record pulak kan =.= ohhman.terbelagak pulak bunyinya.

motif post ni ? tada motif.just nak cerita hari ni i ada dua feeling yang bercampur darab,bahagi, segala bagai laah.awal2 hari rasa sedih dan malu sebab pengsan dengan teruknya.tengah2 hari dah macam artis indon pulak asyik kena tegur je.waah.first time tu kena tegur kat public.awesome yuno ? kalaulah si fatin liyana ke,hanis zalikha ke,Ben Ashaari ke,entah macam manelah orang2 tegur dia ye.kalah artis kotttt . teet . okay.see you guys real soon ! cheers.muah ! :D

mereka mereka yang tegur i tu bukanlah readers atau pon followers belog ni sebab ape jelah belog i yang sekangkang kera ni.mereka tu public macam i jugak,saja nak ramah tamah kot.

Love
Photobucket

1 comment:

Skinner said...

ei awek cun larrr!