Saturday, February 05, 2011

Perempuan Idaman lelaki ?

Hai babe !
Peace be with you guys (:

gambar hiasan je (:

i know,i know,i'm noticeably fugleyh lately.i know,i was supposed to be on diet but hey,that could be forgone for awhile when the case was to spend my precious time with family right ? nom ? hrrmmm .-.-'

ape topic kali ni ? naah.this time i nak share sikitlah isi hati lelaki.waah.macam i pulak lelaki kan.
nomnom.actually,waktu i sembang2 dengan kawan2 lelaki,i buat survey sikit.ape
sikap perempuan yang boleh buat lelaki tu rasa " weyh,awek ni memang buat aku cair la.perangai dia best betul " haaa.setelah disurvey,7 daripada 10 lelaki keluarkan statement yang same.pergh,tak sangka jugak eyh.semua nak yang macam ni.well,info ni maybe boleh pakailah for those yang dah cukup umur untuk kawen or untuk korang2 yang rasa macam, " await la aku ni tak laku sangat,nghupa dah habih cantik dah.tapi sorang pon tak masuk minang aihh.lagu ni,tak kawen2 lah aku " so,try la buat perangai macam ni.manela tau,pasni selori datang meminang kann :D well,lets have a look okay ! teehee (:

1.seorang yg setia,ikut kata.waah.demand sungguh laki eyh.nak yang loyal konon.sendiri tak tentu lagi.paling diorang tak suka queen control.semua benda yg diorang buat kena report kat girlfriend.
2.suka perempuan yang suka manja2.(macam mana ayat i ni?) okay.mcm ni,senang cerita,lelaki suka kalau perempuan buat ayat," sayang,u macho lah hari ni,buchuk i ni baru bangun eyh?,sayang,ilysm.i happy dengan sayang i ni." okay.mungkin ada org ckp,ni gedik.i tak ambik port.ni opinion lelaki okay (:
3.jangan make up tebal2.kih3.like seriously.yang ni memang i admit.memang ramai gila lelaki cakap tak suka make up tebal2.natural look even better.kalau nak make up pon simple2 je.sebab diorang cakap,semua tu hipokrit je!fake.*okay,dulu i pon suka make up tebal sikit* satu lagi,jaga rupa,jangan kuno and make sure kemas ! (:
4.respect dia.jaga ego dia sometimes.waah.kemain lagi kann.actually,mula2 i tak faham.then,diorang cakap,maksudnya,jangan sedap2 nak tengking herdik plus bebel dia depan public.ohh yeah?
5.Jangan childish sangat.means that,be mature la dear.yela,takkanlah umur dah 20,still mulut macam budak2,cakap macam budak2.maluu la nooohh.
6.Bukan materialistik.ohh.so,tak boleh lahh kalau date tu nak mintak macam2 ? grrrr.
7.Jangan bersikap ganas.erm?dengar cerita diorang ni nak yang bersifat keperempuanan.tapi,TAPI,bukan yang
lembik tak tentu hala tu!a.k.a gedik ! :D
8.
lelaki suka kalau perempuan tu bersikap keibuan,tak perasan cantik,tak hipokrit,or senang cakap,jangan rasa yang korang tu sempurna sangat or baik sangat.kannn ?
9.
Jangan tunjuk lemah dan tak mudah dipermainkan.ouhh.so,nak kena ada ego jugaklah eyh ? -.-
10.
Punya harga diri dan maruah.fuyooh.diorang cakap,ingat mat rempit nak ke kat bohsia ? * sorry,kalau ayat kurang okay * semua lelaki nak kat perempuan yang masih suci even laki tu sendiri kurang suci.*huh? apekehal bro*

ouh.baru i tau yang lelaki ni tahap ke-demand-an diorang tinggi jugak eyh.kalau badan tu nak yang macam kerengga.kaki macam tiang.bibir seksi macam angelina jolie.muka cantik macam lisa surihani * eyh?kenapa mesti lisa? * haha. okay.btw,kepada mereka yang rasa mereka tu kaum Adam,kalau rasa lahh kan,what if u guys jangan memilih sangat kan?.cermin diri.kalau dah cukup handsome macam tom cruise,brad pitt tape jugak,kann ? lastly,kepada perempuan2 especially readers sayang2,jangan memilih jugak ye.susah nanti kalau jadi andartu.renung2 kan dan selamat beramal ! ;P
i should cut the craps now.something to end this post : boys definitely should be the last thing on my mind right now.that could be 2011 resolution ,since i am yet to figure out one .huyeaah (: cheers and kisses ! muah2

2 comments:

Ms Z said...

slalu gak org ckp laki suke pompuan manje. huu.. diorg lagi mengada. hahah

Mrs. ShuN Ju said...

suma yg ko cakap betul belaka...kecuali sikap ganas tu...laki tak suka sgt pompuan 'girly' sgt...
Diorg akan sk hangout ngn kita mcm diorg hangout ngan kwn2 lelaki diorg..

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, February 05, 2011

Perempuan Idaman lelaki ?

Hai babe !
Peace be with you guys (:

gambar hiasan je (:

i know,i know,i'm noticeably fugleyh lately.i know,i was supposed to be on diet but hey,that could be forgone for awhile when the case was to spend my precious time with family right ? nom ? hrrmmm .-.-'

ape topic kali ni ? naah.this time i nak share sikitlah isi hati lelaki.waah.macam i pulak lelaki kan.
nomnom.actually,waktu i sembang2 dengan kawan2 lelaki,i buat survey sikit.ape
sikap perempuan yang boleh buat lelaki tu rasa " weyh,awek ni memang buat aku cair la.perangai dia best betul " haaa.setelah disurvey,7 daripada 10 lelaki keluarkan statement yang same.pergh,tak sangka jugak eyh.semua nak yang macam ni.well,info ni maybe boleh pakailah for those yang dah cukup umur untuk kawen or untuk korang2 yang rasa macam, " await la aku ni tak laku sangat,nghupa dah habih cantik dah.tapi sorang pon tak masuk minang aihh.lagu ni,tak kawen2 lah aku " so,try la buat perangai macam ni.manela tau,pasni selori datang meminang kann :D well,lets have a look okay ! teehee (:

1.seorang yg setia,ikut kata.waah.demand sungguh laki eyh.nak yang loyal konon.sendiri tak tentu lagi.paling diorang tak suka queen control.semua benda yg diorang buat kena report kat girlfriend.
2.suka perempuan yang suka manja2.(macam mana ayat i ni?) okay.mcm ni,senang cerita,lelaki suka kalau perempuan buat ayat," sayang,u macho lah hari ni,buchuk i ni baru bangun eyh?,sayang,ilysm.i happy dengan sayang i ni." okay.mungkin ada org ckp,ni gedik.i tak ambik port.ni opinion lelaki okay (:
3.jangan make up tebal2.kih3.like seriously.yang ni memang i admit.memang ramai gila lelaki cakap tak suka make up tebal2.natural look even better.kalau nak make up pon simple2 je.sebab diorang cakap,semua tu hipokrit je!fake.*okay,dulu i pon suka make up tebal sikit* satu lagi,jaga rupa,jangan kuno and make sure kemas ! (:
4.respect dia.jaga ego dia sometimes.waah.kemain lagi kann.actually,mula2 i tak faham.then,diorang cakap,maksudnya,jangan sedap2 nak tengking herdik plus bebel dia depan public.ohh yeah?
5.Jangan childish sangat.means that,be mature la dear.yela,takkanlah umur dah 20,still mulut macam budak2,cakap macam budak2.maluu la nooohh.
6.Bukan materialistik.ohh.so,tak boleh lahh kalau date tu nak mintak macam2 ? grrrr.
7.Jangan bersikap ganas.erm?dengar cerita diorang ni nak yang bersifat keperempuanan.tapi,TAPI,bukan yang
lembik tak tentu hala tu!a.k.a gedik ! :D
8.
lelaki suka kalau perempuan tu bersikap keibuan,tak perasan cantik,tak hipokrit,or senang cakap,jangan rasa yang korang tu sempurna sangat or baik sangat.kannn ?
9.
Jangan tunjuk lemah dan tak mudah dipermainkan.ouhh.so,nak kena ada ego jugaklah eyh ? -.-
10.
Punya harga diri dan maruah.fuyooh.diorang cakap,ingat mat rempit nak ke kat bohsia ? * sorry,kalau ayat kurang okay * semua lelaki nak kat perempuan yang masih suci even laki tu sendiri kurang suci.*huh? apekehal bro*

ouh.baru i tau yang lelaki ni tahap ke-demand-an diorang tinggi jugak eyh.kalau badan tu nak yang macam kerengga.kaki macam tiang.bibir seksi macam angelina jolie.muka cantik macam lisa surihani * eyh?kenapa mesti lisa? * haha. okay.btw,kepada mereka yang rasa mereka tu kaum Adam,kalau rasa lahh kan,what if u guys jangan memilih sangat kan?.cermin diri.kalau dah cukup handsome macam tom cruise,brad pitt tape jugak,kann ? lastly,kepada perempuan2 especially readers sayang2,jangan memilih jugak ye.susah nanti kalau jadi andartu.renung2 kan dan selamat beramal ! ;P
i should cut the craps now.something to end this post : boys definitely should be the last thing on my mind right now.that could be 2011 resolution ,since i am yet to figure out one .huyeaah (: cheers and kisses ! muah2

2 comments:

Ms Z said...

slalu gak org ckp laki suke pompuan manje. huu.. diorg lagi mengada. hahah

Mrs. ShuN Ju said...

suma yg ko cakap betul belaka...kecuali sikap ganas tu...laki tak suka sgt pompuan 'girly' sgt...
Diorg akan sk hangout ngn kita mcm diorg hangout ngan kwn2 lelaki diorg..