Sunday, February 06, 2011

Brownies nyum nyum ! (:

Hello ladies !
Peace be with you guys (:


Yesterday i shopped like fuiyyyyoo.and attended a couple of wedding.But,unluckily,the accumulated amount of various kind of food in my tummy is doing no good.Ended up with some food poisoning.EEk.You know ? i have to run to the toilet and puked into the bowl several times.Not a pretty situation i tell you right ? nom ? -___-

okay.entry kali ni i nak promote sikitlah 100 percent home made brownies.okay.jangan fuyooohh dulu.tengok dulu eyh gambar and baca dulu apa yang i nak cerita.meyh tengok meyh (:

Ez Brownies

click link atas tu untuk bukak page EZ BROWNIES dalam facebook.

taraa.okay.ni one of example brownies yang terdapat dalam collection ez brownies ni.
yang ni large size (20x20 cm, 1 kg, 3 cm tebal) price dia RM50 including postage !
Medium size RM 30 including postage jugak ! (:


okay.yang ni pulak,yang ada tulis birthday2 segala bagai ni,
Large size,RM60 including postage !
Medium size RM 40 including postage !
size dia same je dengan yang kat atas tu,cuma harga lebih sikit sebab banyak cream. (:


yang ni ,Large RM 5O including postage
Medium,RM30 including postage (:
Zigzag (:



jangan terkejut ! ez brownies pon ada jual dalam bentuk cup ! macam cupcake tu (:
price dia rm5 each cup.lepastu,minimum quantity,6 cup untuk pos.

okay.maybe ramai yang tanya,ape beza brownies and keistimewaan dia compare dengan kek chocolate ?
brownies ni less flour.kek,lebih tepung.sebab tu bila makan rasa macam makan angin je.ringan.


brownies full of chocolate.wallnuts,chocolate chips.basic brownies memang chocolate.gulp!
EZ brownies menggunakan barang2 yang bermutu tinggi.so,dijamin sedap.eceh (:

so,tunggu ape lagi ? try la brownies2 buatan ez brownies ni.home made.suci,bersih,jamin halal.buatan muslim 100 percent.buat dari rumah lagi kann.tempting tauu.confirm telan air liur kalau tengok.okay.over -.-'.try la sekarang!nak jadi dealer pon boleh.ahah ! xD
untuk info lanjut,boleh comment entry ni,atau bukak page EZ BROWNIES di facebook.like sekali ye (:

Come on people ! try them now ! i dont really know what to type anymore.till next time ! kisses and hugs !(:

p/s : untuk sesiapa yang boleh dapatkan customer 5 large size brownies,1 large size brownies percuma untuk anda.10 customer medium size brownies,1 large size brownies untuk anda jugak.try la ! (:

Love


Photobucket

No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, February 06, 2011

Brownies nyum nyum ! (:

Hello ladies !
Peace be with you guys (:


Yesterday i shopped like fuiyyyyoo.and attended a couple of wedding.But,unluckily,the accumulated amount of various kind of food in my tummy is doing no good.Ended up with some food poisoning.EEk.You know ? i have to run to the toilet and puked into the bowl several times.Not a pretty situation i tell you right ? nom ? -___-

okay.entry kali ni i nak promote sikitlah 100 percent home made brownies.okay.jangan fuyooohh dulu.tengok dulu eyh gambar and baca dulu apa yang i nak cerita.meyh tengok meyh (:

Ez Brownies

click link atas tu untuk bukak page EZ BROWNIES dalam facebook.

taraa.okay.ni one of example brownies yang terdapat dalam collection ez brownies ni.
yang ni large size (20x20 cm, 1 kg, 3 cm tebal) price dia RM50 including postage !
Medium size RM 30 including postage jugak ! (:


okay.yang ni pulak,yang ada tulis birthday2 segala bagai ni,
Large size,RM60 including postage !
Medium size RM 40 including postage !
size dia same je dengan yang kat atas tu,cuma harga lebih sikit sebab banyak cream. (:


yang ni ,Large RM 5O including postage
Medium,RM30 including postage (:
Zigzag (:



jangan terkejut ! ez brownies pon ada jual dalam bentuk cup ! macam cupcake tu (:
price dia rm5 each cup.lepastu,minimum quantity,6 cup untuk pos.

okay.maybe ramai yang tanya,ape beza brownies and keistimewaan dia compare dengan kek chocolate ?
brownies ni less flour.kek,lebih tepung.sebab tu bila makan rasa macam makan angin je.ringan.


brownies full of chocolate.wallnuts,chocolate chips.basic brownies memang chocolate.gulp!
EZ brownies menggunakan barang2 yang bermutu tinggi.so,dijamin sedap.eceh (:

so,tunggu ape lagi ? try la brownies2 buatan ez brownies ni.home made.suci,bersih,jamin halal.buatan muslim 100 percent.buat dari rumah lagi kann.tempting tauu.confirm telan air liur kalau tengok.okay.over -.-'.try la sekarang!nak jadi dealer pon boleh.ahah ! xD
untuk info lanjut,boleh comment entry ni,atau bukak page EZ BROWNIES di facebook.like sekali ye (:

Come on people ! try them now ! i dont really know what to type anymore.till next time ! kisses and hugs !(:

p/s : untuk sesiapa yang boleh dapatkan customer 5 large size brownies,1 large size brownies percuma untuk anda.10 customer medium size brownies,1 large size brownies untuk anda jugak.try la ! (:

Love


Photobucket

No comments: