Sunday, February 06, 2011

Contest Kami Pose Comey (:

Hello darlings !
Peace be with you guys (:


Now,i'm taking break from all those tiring work.Thus,blogging right this second.yeahh (: . actually,pada petang yang mulia bersamaan hari ape pon i tak ingat ntah.i telah rasmi di tag oleh cik mayra comey untuk join contest nih.whoaah.* excited+giddy * . actually, i dengan kawan2 taklah comey pon.tapi memandangkan orang nak tag,so,i pon dengan hati yang paling besar boleh i bagi,joinlah contest ni.muah2,kisses for cik mayra :D

bom! besarnya i letak (:

okayokay.untuk tau semua terms and condition dia,
korang bolehlah rajin2 kan tangan untuk click link ni ye.cik amni cantik * blog penganjur *
i dah pon follow beberapa hari yang lalu.waah.kemain.kan?
okay.sekarang i nak bagi sebab yang short and simple kenapa i join contest nih.meyh bace meyh (:

saya join contest ni sebab
" kami yang tak comel ni akan nampak lebih comel bila masuk contest pose comel ni (: "

ni pix yang i rasa nak upload.even picture ni dah macam kanak2 ribena.kann?? (:

waktu celebrate birthday yana,my lovely girlfriend kat kampus .i heart them *muka i dah mcm nenek sihir*

now i kena tag 4 orang kawan blogger.memandangkan i tak sempat check boys boleh join ke tak,so,i pilih perempuan okay.fuuuh.sape yang bertuah ? taraaa :

1.cik nadia snow,mrsm mersing (:
2.cik marini semesti (:
3.cik zahidah igop (:

4.cik amira chan mrsm pasir salak (:

wokeyh ! done ! settle lah mission i.yang dah di tag,rajin2 kan diri eyh.
gotta things to settle up now !
*doa:fuuuh.bialah menang contest nih.AMINNN.haha (: *

Love
Photobucket

2 comments:

SyEraa said...

visit u back n follow jugaa....
btw gud luck sis ;)

si rancak menulis said...

ouh.thanks alot okay syeraa

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, February 06, 2011

Contest Kami Pose Comey (:

Hello darlings !
Peace be with you guys (:


Now,i'm taking break from all those tiring work.Thus,blogging right this second.yeahh (: . actually,pada petang yang mulia bersamaan hari ape pon i tak ingat ntah.i telah rasmi di tag oleh cik mayra comey untuk join contest nih.whoaah.* excited+giddy * . actually, i dengan kawan2 taklah comey pon.tapi memandangkan orang nak tag,so,i pon dengan hati yang paling besar boleh i bagi,joinlah contest ni.muah2,kisses for cik mayra :D

bom! besarnya i letak (:

okayokay.untuk tau semua terms and condition dia,
korang bolehlah rajin2 kan tangan untuk click link ni ye.cik amni cantik * blog penganjur *
i dah pon follow beberapa hari yang lalu.waah.kemain.kan?
okay.sekarang i nak bagi sebab yang short and simple kenapa i join contest nih.meyh bace meyh (:

saya join contest ni sebab
" kami yang tak comel ni akan nampak lebih comel bila masuk contest pose comel ni (: "

ni pix yang i rasa nak upload.even picture ni dah macam kanak2 ribena.kann?? (:

waktu celebrate birthday yana,my lovely girlfriend kat kampus .i heart them *muka i dah mcm nenek sihir*

now i kena tag 4 orang kawan blogger.memandangkan i tak sempat check boys boleh join ke tak,so,i pilih perempuan okay.fuuuh.sape yang bertuah ? taraaa :

1.cik nadia snow,mrsm mersing (:
2.cik marini semesti (:
3.cik zahidah igop (:

4.cik amira chan mrsm pasir salak (:

wokeyh ! done ! settle lah mission i.yang dah di tag,rajin2 kan diri eyh.
gotta things to settle up now !
*doa:fuuuh.bialah menang contest nih.AMINNN.haha (: *

Love
Photobucket

2 comments:

SyEraa said...

visit u back n follow jugaa....
btw gud luck sis ;)

si rancak menulis said...

ouh.thanks alot okay syeraa