Tuesday, February 15, 2011

Cuti spesel ini hari

Hello guys !
Peace be with you (:

Hello world ! here we meet again. right ? teehee . i'm feeling very lethargic indeed right now . fuuh .okay,kenapa i post entry hari ni ? teka teka . sebab hari ni cuti maulidur rasul . waah . buah hati kita punya hari lahir , kita kita biasa cakap , birthday lah kan . jangan pening pening . i bukan nak ceramah nak cerita macam2 pasal nabi kita sebab semua orang pon dah cukup kenal kan ? (sapa yang tak kenal,pegi masuk tadika balik doeh -.- ) so ,kepada semua umat islam , selamat menyambut maulidur rasul dan selamat bercuti ! (:

okay.topik sebenar i nak cerita ialah pasal
Mizz Nina.memang i one of her fan . apa yang buat i suka dia ? sebab dia cantik , cool , bukan jenis gedik , fluence american english bila speaking dan paling penting , makin popular sekarang . maybe ramai yang cakap , " derder,wa tak kenal dia pon der .mizz nina ? sape tu? " pernah dengar lagu what u waiting for feat colby o'donis tu . lagu tu dah cukup famous kat barat . so, tak pasal2 mizz nina ni pon dah start meletup . cuma tak sepanas Rihanna,Beyonce,Cheryl cole, dan rakan2 yang sama waktu dengannya lah kan.


cerita baru pulak,
Mizz Nina ni akan berkolaborasi (melayu habis) dengan Justin Timberlake dan Rihanna . Oh em jayy . Hot tu . tade lagi artis Malaysia dapat duet dengan diorang.setakat dengan orang2 indon tu adelah kan . Lagi bestnya,dengar kata,Justin dan Rihanna , dah pon sign kontrak dan start keje tengah tahun ni.olala , makin famous la tunang si Noh Hujan ni nanti kan.Anak Tan Sri yang memang i suka lah.Jarang kot i nak suka artis Malaysia.Bukan nak berlagak , tapi so far , lebih kurang . Yang ni lain sikit sebab PA dia pandai cari idea best2 nak bagi dia up sikit. So,dear Mizz Nina , you are the best darl . amboi , macam dia baca je ucapan i segala bagai ni kan (; dahdah lah cerita i untuk kali ni.dah macam wartawan hiburan pulak kan.see you guys real soon ! babai (: muah !


Love ,
Photobucket

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, February 15, 2011

Cuti spesel ini hari

Hello guys !
Peace be with you (:

Hello world ! here we meet again. right ? teehee . i'm feeling very lethargic indeed right now . fuuh .okay,kenapa i post entry hari ni ? teka teka . sebab hari ni cuti maulidur rasul . waah . buah hati kita punya hari lahir , kita kita biasa cakap , birthday lah kan . jangan pening pening . i bukan nak ceramah nak cerita macam2 pasal nabi kita sebab semua orang pon dah cukup kenal kan ? (sapa yang tak kenal,pegi masuk tadika balik doeh -.- ) so ,kepada semua umat islam , selamat menyambut maulidur rasul dan selamat bercuti ! (:

okay.topik sebenar i nak cerita ialah pasal
Mizz Nina.memang i one of her fan . apa yang buat i suka dia ? sebab dia cantik , cool , bukan jenis gedik , fluence american english bila speaking dan paling penting , makin popular sekarang . maybe ramai yang cakap , " derder,wa tak kenal dia pon der .mizz nina ? sape tu? " pernah dengar lagu what u waiting for feat colby o'donis tu . lagu tu dah cukup famous kat barat . so, tak pasal2 mizz nina ni pon dah start meletup . cuma tak sepanas Rihanna,Beyonce,Cheryl cole, dan rakan2 yang sama waktu dengannya lah kan.


cerita baru pulak,
Mizz Nina ni akan berkolaborasi (melayu habis) dengan Justin Timberlake dan Rihanna . Oh em jayy . Hot tu . tade lagi artis Malaysia dapat duet dengan diorang.setakat dengan orang2 indon tu adelah kan . Lagi bestnya,dengar kata,Justin dan Rihanna , dah pon sign kontrak dan start keje tengah tahun ni.olala , makin famous la tunang si Noh Hujan ni nanti kan.Anak Tan Sri yang memang i suka lah.Jarang kot i nak suka artis Malaysia.Bukan nak berlagak , tapi so far , lebih kurang . Yang ni lain sikit sebab PA dia pandai cari idea best2 nak bagi dia up sikit. So,dear Mizz Nina , you are the best darl . amboi , macam dia baca je ucapan i segala bagai ni kan (; dahdah lah cerita i untuk kali ni.dah macam wartawan hiburan pulak kan.see you guys real soon ! babai (: muah !


Love ,
Photobucket