Thursday, February 03, 2011

Friends,Schoolmate,Soulmate (:

Hello readers !
Peace be with you guys (:

i havent updated about myself,and self moronic post for quite some time.well,the fact that lately,i've been rather busy with some other topics.anyway,let me update you know.okay.Saturday was fabulous.

i gathered dengan ex schoolmate.bukan Integrasi.tapi kat seri perak dulu.like seriously,memang i rindu diorang gila-gila laaaah.lama betul tak jumpa.eceh.yeye je kan.eyh,tapi nak dekat setahun jugaklah kalau tak silap -.-' .perghh,even tak lama mane pon jumpa that day tu,tapi at least dapat jumpa yang rapat2 tu pon jadilah.yang lain semua tak balik lagi waktu tu.soo,next time kita jumpalah ye sayang2 sekalian. (': we laughed like hell at crazy jokes and everything.well,obviously,i wasnt alone.and one more thing,kitorang gathered kat mcd teluk intan je.ahah.

buat ape ? erh,tengok video korea,super junior.and nak transfer vid dengan photo,tapi memang 'LUCKY' laah itu hari,wa punya netbook yang wa bawak kena sawan pulak tiba2.dandan nak terketar2 nye gambar dalam notebook tu.rasa nak campak lua tingkap mcd je.gerammm gila -.-'

* hellllooo,suruh abg keje mcd tangkapkan okay.even tak kenal.diorang buat muka tebal je suruh.hakhak.thumbs up mira ! :D*

hakhak.tapi yang bestnyelah itu hari,waktu i,wawa and tim nak ambik laptop and hard disk tim,(yang paling kiri dlm gambar) kat rumah dia,tinggallah si mira ( baju hijau ) kat mcd tu sorg2.yang kesiannya,dia sorang2,tapi duduk kat meja yang paling besar and panjang.datang budak2 cina usha pelik je kat mira,mira pon still jaga gila2 meja tu.chayalah mira ! lawak doe kamu. :D

tapi yang quite sad nyelah hari tu,i kena balik awal sebab nak ambik kakak i yang baru balik dari UIA pahang.terrrtt.kena balik awal.sob3 )':
btw,we had fun alright.we shall do it again some other time,agree ? kawan2 sayang :P i've got tonnes of friends and i do love them.dontcha ? (:
cheers and kisses guys !

Love

Photobucket



No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, February 03, 2011

Friends,Schoolmate,Soulmate (:

Hello readers !
Peace be with you guys (:

i havent updated about myself,and self moronic post for quite some time.well,the fact that lately,i've been rather busy with some other topics.anyway,let me update you know.okay.Saturday was fabulous.

i gathered dengan ex schoolmate.bukan Integrasi.tapi kat seri perak dulu.like seriously,memang i rindu diorang gila-gila laaaah.lama betul tak jumpa.eceh.yeye je kan.eyh,tapi nak dekat setahun jugaklah kalau tak silap -.-' .perghh,even tak lama mane pon jumpa that day tu,tapi at least dapat jumpa yang rapat2 tu pon jadilah.yang lain semua tak balik lagi waktu tu.soo,next time kita jumpalah ye sayang2 sekalian. (': we laughed like hell at crazy jokes and everything.well,obviously,i wasnt alone.and one more thing,kitorang gathered kat mcd teluk intan je.ahah.

buat ape ? erh,tengok video korea,super junior.and nak transfer vid dengan photo,tapi memang 'LUCKY' laah itu hari,wa punya netbook yang wa bawak kena sawan pulak tiba2.dandan nak terketar2 nye gambar dalam notebook tu.rasa nak campak lua tingkap mcd je.gerammm gila -.-'

* hellllooo,suruh abg keje mcd tangkapkan okay.even tak kenal.diorang buat muka tebal je suruh.hakhak.thumbs up mira ! :D*

hakhak.tapi yang bestnyelah itu hari,waktu i,wawa and tim nak ambik laptop and hard disk tim,(yang paling kiri dlm gambar) kat rumah dia,tinggallah si mira ( baju hijau ) kat mcd tu sorg2.yang kesiannya,dia sorang2,tapi duduk kat meja yang paling besar and panjang.datang budak2 cina usha pelik je kat mira,mira pon still jaga gila2 meja tu.chayalah mira ! lawak doe kamu. :D

tapi yang quite sad nyelah hari tu,i kena balik awal sebab nak ambik kakak i yang baru balik dari UIA pahang.terrrtt.kena balik awal.sob3 )':
btw,we had fun alright.we shall do it again some other time,agree ? kawan2 sayang :P i've got tonnes of friends and i do love them.dontcha ? (:
cheers and kisses guys !

Love

Photobucket



No comments: