Wednesday, February 23, 2011

Tutorial suka2 (:

Hai readers !
Peace be with you guys (:

Sorry I did not update for the past few days. Am not exactly in the mood to write, still.
tapi hari ni adalah mood sikit untuk tekan button dekat keyboard ni kan.memandangkan adelah kawan2 and junior i tanya dalam facebook,mcm mana nak pakai shawl mcm kak yan ? so , i yang main try pusing2 ikot orang ni pon nak ajar plus share sikit cara yang simple dan senang ni .

memang senang sangat.bila dah guna stopwatch , rupa rupanya less than 5 minutes je ! ahoyy.tak payahla nak siap berjam2 bila nak keluar atau ada date segala bagai kan.pin pulak ? jangan risau.guna 1 je.senang tak senang dik ? haa.belit2,pin 1 je yg guna.memang mudah.try lah ye.so kat bawah ni adalah video yang tak seberapa.video orang malas.memang macam ni lah jadinya.nak kutuk ? silakan.lepas dah click cross button kat blog ni ye . :D



okay.agak gedik.memang gedik dalam video ni .tapi jangan tertipu ! dunia real bukan macam ni ye.sama sekali tidak.ohh nonono.
so,dah tengok ? dah dapat cara nya kan ? lepas ni next video i akan tunjuk sikit cara nak loose shawl atau pon pakai shawl ala2 hana tajima gitu.idola i.awesome babeh !

see you guys real soon in the next real video okay ! bubye ! :D cheers .muah 2!

pstt : kalau tak dengar apa yg i cakap dlm video tu,boleh pause kejap lagu dalam blog ni ye.tengok kat left side.silasila (:

Love

Photobucket



2 comments:

Atiqah Jaafar Sidek said...
This comment has been removed by the author.
Izyan Nasuha Masri said...

haha.practise jgn tak practise.cute doeh tikah puny blog :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, February 23, 2011

Tutorial suka2 (:

Hai readers !
Peace be with you guys (:

Sorry I did not update for the past few days. Am not exactly in the mood to write, still.
tapi hari ni adalah mood sikit untuk tekan button dekat keyboard ni kan.memandangkan adelah kawan2 and junior i tanya dalam facebook,mcm mana nak pakai shawl mcm kak yan ? so , i yang main try pusing2 ikot orang ni pon nak ajar plus share sikit cara yang simple dan senang ni .

memang senang sangat.bila dah guna stopwatch , rupa rupanya less than 5 minutes je ! ahoyy.tak payahla nak siap berjam2 bila nak keluar atau ada date segala bagai kan.pin pulak ? jangan risau.guna 1 je.senang tak senang dik ? haa.belit2,pin 1 je yg guna.memang mudah.try lah ye.so kat bawah ni adalah video yang tak seberapa.video orang malas.memang macam ni lah jadinya.nak kutuk ? silakan.lepas dah click cross button kat blog ni ye . :D



okay.agak gedik.memang gedik dalam video ni .tapi jangan tertipu ! dunia real bukan macam ni ye.sama sekali tidak.ohh nonono.
so,dah tengok ? dah dapat cara nya kan ? lepas ni next video i akan tunjuk sikit cara nak loose shawl atau pon pakai shawl ala2 hana tajima gitu.idola i.awesome babeh !

see you guys real soon in the next real video okay ! bubye ! :D cheers .muah 2!

pstt : kalau tak dengar apa yg i cakap dlm video tu,boleh pause kejap lagu dalam blog ni ye.tengok kat left side.silasila (:

Love

Photobucket



2 comments:

Atiqah Jaafar Sidek said...
This comment has been removed by the author.
Izyan Nasuha Masri said...

haha.practise jgn tak practise.cute doeh tikah puny blog :D