Wednesday, February 02, 2011

Lelaki curang ? oh mai gosh !

Hai readers !
Peace be with you guys (:

Yesterday was fairly okay because i've spent whale of time with the whole family.Somehow time flies like a rocket yesterday.unfair for me right ? nom ? teeehee. :D

bukan gambar sebenar :P



ni curang tahap maximum ni grrr.

1.Lelaki tu asyik susah hati/resah je bila date dengan korang.sikit2 tengok jam.baru belajar baca jam ke ape ? tu maknenye dia dah ada spare part lain lah tu.get ready jela korang.



tu lah antara tanda2 kalau kekasih gelap atau tak gelap korang dah start nak pasang kayu 3,4,5 atau banyak mane yang diorang nak.sebagai perempuan,takyahlah nak nangis2 segala bagai,tak cantiklah kak.biar dia dengan hidup dia.sebelum jumpa dia pon,korang dah boleh hidup happy dengan family kan ? so,kesah pulak kalau diorang dah tak jadi boyfriend korang ? tak payah nak gadoh2 berebut lelaki,malu je weyh.macam tak laku sangat.tak payah merayu,tunjuk sikit ego kita.memanglah mula2 macam perit sikit,tapi jangan pikir sangat ok! just busykan diri dengan macam2 benda lain,tambah kawan.jangan asyik duduk bilik,tengok benda2 kenangan,pastu ingat sweet memories.memanglah sampai tua pon tak boleh hilang sedih tu akak2 oii.do something benefits laa.confirm,tak sampai seminggu,dah happy ! (pergh,macam wa orang hebat sangat je kan ? 15x experience buat wa keras macam batu la bro.see.wa tak kesah ape dah sekarang bro.:D )


Photobucket

10 comments:

Hariz said...

hahahhaahhahahahhaa....

Yai said...

Memang sengal lelaki curang ni. Hate. Grrr..

Nesa NaomiClarissa said...

like!

si rancak menulis said...

hariz:ape gelak2:P
yai:betul2.sengalkan :D
nesa : yeay/jom like ramai2 :D

Yai said...

Haha. Menmang sengal. Wah, betul tuh nesa.. Nak like juga la! Ehe.

si rancak menulis said...

haha.likes la yai :p

HaNa HoNeY said...

haha
betul betul betul
nak lupe en tuh memg perit
but its worth it en
^_^

si rancak menulis said...

yap2.betul tu honey.lagi2 laki yg memang tak boleh pakai.lupe terus je :D

etaayushita said...

saye rase benci lelaki sejak akhir2 ni..apepun saya tetap pencinta lelaki.. :')

Mrs. ShuN Ju said...

betul sgt nih.....
benci....benci....kat ex
yg pling myakitkan ialah...hidup dlm penafian..
dah nmpak sgt suma symptom yg di atas, tp masih gak setia cam gilavavi kt org tu
Dasar lelaki boyak!
*mende aku nih, siot je emo..*
haha!

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, February 02, 2011

Lelaki curang ? oh mai gosh !

Hai readers !
Peace be with you guys (:

Yesterday was fairly okay because i've spent whale of time with the whole family.Somehow time flies like a rocket yesterday.unfair for me right ? nom ? teeehee. :D

bukan gambar sebenar :P



ni curang tahap maximum ni grrr.

1.Lelaki tu asyik susah hati/resah je bila date dengan korang.sikit2 tengok jam.baru belajar baca jam ke ape ? tu maknenye dia dah ada spare part lain lah tu.get ready jela korang.



tu lah antara tanda2 kalau kekasih gelap atau tak gelap korang dah start nak pasang kayu 3,4,5 atau banyak mane yang diorang nak.sebagai perempuan,takyahlah nak nangis2 segala bagai,tak cantiklah kak.biar dia dengan hidup dia.sebelum jumpa dia pon,korang dah boleh hidup happy dengan family kan ? so,kesah pulak kalau diorang dah tak jadi boyfriend korang ? tak payah nak gadoh2 berebut lelaki,malu je weyh.macam tak laku sangat.tak payah merayu,tunjuk sikit ego kita.memanglah mula2 macam perit sikit,tapi jangan pikir sangat ok! just busykan diri dengan macam2 benda lain,tambah kawan.jangan asyik duduk bilik,tengok benda2 kenangan,pastu ingat sweet memories.memanglah sampai tua pon tak boleh hilang sedih tu akak2 oii.do something benefits laa.confirm,tak sampai seminggu,dah happy ! (pergh,macam wa orang hebat sangat je kan ? 15x experience buat wa keras macam batu la bro.see.wa tak kesah ape dah sekarang bro.:D )


Photobucket

10 comments:

Hariz said...

hahahhaahhahahahhaa....

Yai said...

Memang sengal lelaki curang ni. Hate. Grrr..

Nesa NaomiClarissa said...

like!

si rancak menulis said...

hariz:ape gelak2:P
yai:betul2.sengalkan :D
nesa : yeay/jom like ramai2 :D

Yai said...

Haha. Menmang sengal. Wah, betul tuh nesa.. Nak like juga la! Ehe.

si rancak menulis said...

haha.likes la yai :p

HaNa HoNeY said...

haha
betul betul betul
nak lupe en tuh memg perit
but its worth it en
^_^

si rancak menulis said...

yap2.betul tu honey.lagi2 laki yg memang tak boleh pakai.lupe terus je :D

etaayushita said...

saye rase benci lelaki sejak akhir2 ni..apepun saya tetap pencinta lelaki.. :')

Mrs. ShuN Ju said...

betul sgt nih.....
benci....benci....kat ex
yg pling myakitkan ialah...hidup dlm penafian..
dah nmpak sgt suma symptom yg di atas, tp masih gak setia cam gilavavi kt org tu
Dasar lelaki boyak!
*mende aku nih, siot je emo..*
haha!