Friday, February 18, 2011

Mahal second thing , yang penting best ! (:

Hello readers !
Peace be with you (:

Somehow today feels very tiring indeed, and all I wanna do is just lie down on my bed, rolling from one end to another and repeat it till I fall asleep yet again.



muka waktu tengah semangat dan kuat lagi


fuuh.penat penat.dah lah malam semalam I dah jadi burung hantu ,tidor lambat . so hari ni I jadi zombie plus panda pulak . bagus sangatlah tu -.- .Tapi nak buat macam mana kan.memandangkan i dah ada date and appointment hari ni so kenalah bangun seawal yang boleh . okay. leklu derr . bukan date dengan boypren girlpren macam orang lain selalu date . tapi i kena date dengan mechanic kat Service centre Toyota . Sapa suruh book awal awal . Bila sampai harinya , angin malas pon berhembus sepoi2 bahasa je kan .buat i bertambah2 tak semangat nak servis kereta .haish !

Dengan sedikit kerajinan, I pegi lah servis seawal 7.45 pagi .oh tuhan saya . awal tak awal dik ? bukan nak bangga diri . Cuma i sendiri pon terkejut sebab selama ni nak bangun awal ni memang satu benda yang teramat liat mengalahkan dodol . okay.so,I pon bawaklah kereta untuk diservis ke pusat servis Toyota . nak tau kenapa I suka servis kereta dekat sini ? sebab kemudahan kat sini fuiyoh . tiptoptap lah kan . semua yang kita nak ada . well , nak servis kereta je dah makan masa more or less than 3 hours , so , kalau tada apa yang dia bagi, memang I jadi mak guard lah kan.berdiri , duduk , melangak tak buat pape . so , dengan semua kemudahan yang dia bagi ni , hilang semua boring2 i . meyh sini I nak cerita few things yang buat I rasa , kalau i kena servis setiap minggu pon tak kisah. :D

Firsts sekali , of course lah kerusi2 kat sini bukan kerusi plastic yang bila duduk setengah jam ,boleh kematu ponggong. Kerusi empuk2 belaka . Bila duduk je, terus rasa nak tidur . memang selesa . lagi lagi orang jakun macam i ni, dapat duduk , dah atada hati nak bangun dah dari kerusi tu. nak buat macam mana kan , :D

Memandangkan i ni seorang yang tak boleh hidup tanpa tv,so,mula mula risau jugak kalau tada tv kat sini.tiba2.dush ! muncul tv. walaupon tada astro segala bagai . *takkan nak demand kot kann * bagi ulat2 buku sekalian pulak , jangan risau,kat sini pon ada macam2 majalah yang boleh dibaca.walaupun I tengok majalah tu banyak koleksi tahun2 lepas. Yang baru adalah sekerat dua kan,tapi takpe.still boleh baca.ye dak ? :D

Lapar ? dahaga ? jangan risau sayang. Kat sini pon ada disediakan café khas untuk customer2 yg tunggu kereta diservis dan untuk pekerja2 toyota ni . adalah nescafe 3 in 1 yang dah siap dibancuh dengan rich hot chochlate.oh em ji .sedap kemain lagi hah air dia . sapalah yang bancuh ni ? boleh ambik jadi menantu ni ,makanan pulak mengikut hari. macam hari ni I pegi adalah kuih muih untuk alas perut.takkanlah dia nak bagi ikan bakar,sup tulang,tomyam campur pulak kan ?

Sapa sakit perut ? rasa nak beyak ? oops.jangan risau .sini pon ada restroom atau toilet yang bersih ,cantik ,wangi lagi.dah macam bau perfume I toilet dia.kemain nak lawan kan.memang bersih dan cantiklah.kalau I,I bagi 5 bintang.dah macam toilet GSC kat pavi tu huh :D sempatlah I snap picture jap untuk tunjuk sikit tahap ke-ok-an restroom sini.

ni lah muka kepenatan tambah keboringan.snap banyak2 dalam toilet macam selalu.sampai makcik cleaner usha pelik.dahlah muka tak sempat nak touch up langsung.dush !

Yang paling tak boleh blahhhh bak kata muda mudi sekarang kan.dekat tempat servis macam ni pon dia ada sediakan playland.adalah seketul buaian dengan sekeping papan gelongsor plastik.untuk budak2 kecik main.okay,frankly speaking.hati ni melonjak2 nak main.jeles betul dengan budak2 kecik .-.- tape tape.sabar izyan.kecik2 dulu dah puas main kan ?


Hah.yang ni tambahan.sementara I tengah menulis entry ni , datanglah si kenit ni . actually, I tak kenal pon sapa lah budak kecik ala2 cina ni .tiba2 datang.so,memandangkan I tersangatlah suka budak2 kecik seumur macam dia ni,I dengan hati yang paling happy pon layan sajelah kan.sempat lah kenal2.nama budak kecik ni , qistina.datang dengan ummi dia,servis kereta vios.amboi,promote pulak :D


after more than 3 hours , maka , siaplah kereta yang diservis tu .engine makin ok , brek makin bagus , luar dalam bersih . ohh mai gosh . dah lah macam2 benda best disediakan , servis baik , berbaloi lah bayar mahal pon.puas hati sangat .btw,thanks to TOYOTA for the great service.
psst.tu baru toyota,kalau ferrari,entah apelah benda best yang dia bagi kan.silap2,kerusi urut pon ada.fuuh.untunglah.dahdah.sekarang masa untuk buat payment and then balik ! vroom vroom . cheers ! :D



1 comment:

Anonymous said...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your izyanmasri.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, February 18, 2011

Mahal second thing , yang penting best ! (:

Hello readers !
Peace be with you (:

Somehow today feels very tiring indeed, and all I wanna do is just lie down on my bed, rolling from one end to another and repeat it till I fall asleep yet again.



muka waktu tengah semangat dan kuat lagi


fuuh.penat penat.dah lah malam semalam I dah jadi burung hantu ,tidor lambat . so hari ni I jadi zombie plus panda pulak . bagus sangatlah tu -.- .Tapi nak buat macam mana kan.memandangkan i dah ada date and appointment hari ni so kenalah bangun seawal yang boleh . okay. leklu derr . bukan date dengan boypren girlpren macam orang lain selalu date . tapi i kena date dengan mechanic kat Service centre Toyota . Sapa suruh book awal awal . Bila sampai harinya , angin malas pon berhembus sepoi2 bahasa je kan .buat i bertambah2 tak semangat nak servis kereta .haish !

Dengan sedikit kerajinan, I pegi lah servis seawal 7.45 pagi .oh tuhan saya . awal tak awal dik ? bukan nak bangga diri . Cuma i sendiri pon terkejut sebab selama ni nak bangun awal ni memang satu benda yang teramat liat mengalahkan dodol . okay.so,I pon bawaklah kereta untuk diservis ke pusat servis Toyota . nak tau kenapa I suka servis kereta dekat sini ? sebab kemudahan kat sini fuiyoh . tiptoptap lah kan . semua yang kita nak ada . well , nak servis kereta je dah makan masa more or less than 3 hours , so , kalau tada apa yang dia bagi, memang I jadi mak guard lah kan.berdiri , duduk , melangak tak buat pape . so , dengan semua kemudahan yang dia bagi ni , hilang semua boring2 i . meyh sini I nak cerita few things yang buat I rasa , kalau i kena servis setiap minggu pon tak kisah. :D

Firsts sekali , of course lah kerusi2 kat sini bukan kerusi plastic yang bila duduk setengah jam ,boleh kematu ponggong. Kerusi empuk2 belaka . Bila duduk je, terus rasa nak tidur . memang selesa . lagi lagi orang jakun macam i ni, dapat duduk , dah atada hati nak bangun dah dari kerusi tu. nak buat macam mana kan , :D

Memandangkan i ni seorang yang tak boleh hidup tanpa tv,so,mula mula risau jugak kalau tada tv kat sini.tiba2.dush ! muncul tv. walaupon tada astro segala bagai . *takkan nak demand kot kann * bagi ulat2 buku sekalian pulak , jangan risau,kat sini pon ada macam2 majalah yang boleh dibaca.walaupun I tengok majalah tu banyak koleksi tahun2 lepas. Yang baru adalah sekerat dua kan,tapi takpe.still boleh baca.ye dak ? :D

Lapar ? dahaga ? jangan risau sayang. Kat sini pon ada disediakan café khas untuk customer2 yg tunggu kereta diservis dan untuk pekerja2 toyota ni . adalah nescafe 3 in 1 yang dah siap dibancuh dengan rich hot chochlate.oh em ji .sedap kemain lagi hah air dia . sapalah yang bancuh ni ? boleh ambik jadi menantu ni ,makanan pulak mengikut hari. macam hari ni I pegi adalah kuih muih untuk alas perut.takkanlah dia nak bagi ikan bakar,sup tulang,tomyam campur pulak kan ?

Sapa sakit perut ? rasa nak beyak ? oops.jangan risau .sini pon ada restroom atau toilet yang bersih ,cantik ,wangi lagi.dah macam bau perfume I toilet dia.kemain nak lawan kan.memang bersih dan cantiklah.kalau I,I bagi 5 bintang.dah macam toilet GSC kat pavi tu huh :D sempatlah I snap picture jap untuk tunjuk sikit tahap ke-ok-an restroom sini.

ni lah muka kepenatan tambah keboringan.snap banyak2 dalam toilet macam selalu.sampai makcik cleaner usha pelik.dahlah muka tak sempat nak touch up langsung.dush !

Yang paling tak boleh blahhhh bak kata muda mudi sekarang kan.dekat tempat servis macam ni pon dia ada sediakan playland.adalah seketul buaian dengan sekeping papan gelongsor plastik.untuk budak2 kecik main.okay,frankly speaking.hati ni melonjak2 nak main.jeles betul dengan budak2 kecik .-.- tape tape.sabar izyan.kecik2 dulu dah puas main kan ?


Hah.yang ni tambahan.sementara I tengah menulis entry ni , datanglah si kenit ni . actually, I tak kenal pon sapa lah budak kecik ala2 cina ni .tiba2 datang.so,memandangkan I tersangatlah suka budak2 kecik seumur macam dia ni,I dengan hati yang paling happy pon layan sajelah kan.sempat lah kenal2.nama budak kecik ni , qistina.datang dengan ummi dia,servis kereta vios.amboi,promote pulak :D


after more than 3 hours , maka , siaplah kereta yang diservis tu .engine makin ok , brek makin bagus , luar dalam bersih . ohh mai gosh . dah lah macam2 benda best disediakan , servis baik , berbaloi lah bayar mahal pon.puas hati sangat .btw,thanks to TOYOTA for the great service.
psst.tu baru toyota,kalau ferrari,entah apelah benda best yang dia bagi kan.silap2,kerusi urut pon ada.fuuh.untunglah.dahdah.sekarang masa untuk buat payment and then balik ! vroom vroom . cheers ! :D



1 comment:

Anonymous said...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your izyanmasri.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com