Monday, February 07, 2011

Sudahlah Cantik,Famous lagi (:

Hai sayang !
Peace be with you guys (:


Today is a hectic day of the week perhaps.eyheyh jangan baca tajuk je.bukan i yang cantik lagi famous tu.bukanbukan.baca entry ni dulu ye.fuuh.Macam biasa lah,i buat blogwalking.usha blog orang sana,usha blog orang sini,memang mata i tak pernah penat nak baca hasil bebelan blogger.tapi kan,i paling tak boleh tahan bila baca blog2 beberapa wanita ni.ohh.biji mata ni kalau boleh terkeluar,memang dah lama dah dia lompat dari mata i ni.seriouss!

Siapa wanita2 atau blogger2 terhebat yang i cakap tu ? see.ni lah.senarai nama blogger wanita yang memang setiap hari i akan singgah jap,tak pon tumpang lalu je.tapi wajib hari2.diulang,WAJIB.mungkin blogger2 tegar kenal diorang ni sangat2 kott.kan?haa,HANIS ZALIKHA,FATIN LIYANA,NURUL HIDAYATI.ohh no.memang kewajipan i untuk melawat blog diorang ni even diorang tak jemput pon kan.*tacing*

1.Hanis Zalikha

sumber : google

Full name dia Hanis Zalikha Zainal.Student UITM Segamat,(Pengajian Perniagaan).Yang buat i lagi respect.dalam dia berblogging ni,hanis ni sebenarnya focus study.i terkejut bila baca profile dia,hanis ni dapat tajaan JPA dan pernah dapat pointer 3.94 dalam final exam.see? ingat blogger tade yang pandai ke ?blog dia tak payah cerita lah,dah lebih daripada 20 ribu follower.naah.famous tak famous bang ?
btw,i memang respect jugaklah kat hanis ni yang buat part time modelling,berlakon,dahlah muka cantik,badan cantik lagi.kalau i lah,dalam rajin berblogging ni,mesti dah serabut,mana study,mana nak melayan blog,mana nak melayan diri lagi.kann (;


2.Fatin Liyana Asri

sumber : google

Cik akak sorang ni pon hebat jugak.tu yang buat i rasa kalau i tak click blog dia dalam sehari,memang tak lengkap.ni ayat bodek namenye.okay.Fullname si cantik bertudung ni Fatin Liyana Asri,umur dia sebaya dengan kakak i,22 tahun dah sekarang.fuuh.Yang bestnya,si pemilik url honeykoyuki ni budak medic.universitas Padjadjaran,Bandung.ohh mai gossh.dahlah pandai,cantik,famous lagi.kalau i lelaki,i dah angkat kening tinggi2,mengalahkan ziana zain,sebab nak ngorat si cantik manis ni.Si Fatin ni pernah keluar dalam majalah dara,ada jugak memperagakan shawl2 sesetengah butik.ala2 modelling gitu kan.and lastly,blog dia,sekarang ni dah pon mencecah 14 ribu lebih.fuuh.*gulp*

3.Nurul Hidayati

sumber : nurulcakapcakap

okay.yang si manis sorang ni pon boleh tahan jugak.orang putih kata " not bad " . nurul hidayati ni maybe taklah se-famous fatin liyana atau hanis zalikha.tapi yang buat i suka blog dia ni,sebab sekali dua kali tengok dah macam Hana Tajima Simpson,ikon bertudung yang paling i minat.sangat pandai mix up pakaian and style dia.even baju tu baju bundle pon dia boleh buat nampak macam " wow!cantiklah." haa.macam tulah penangan orang pandai bergaya kan.Nurul ni pon sama fatin dengan hanis,ada memperagakan sesuatu.nurul dia bergaya dengan koleksi2 shawl.memang cun melecun.i like sangatlah kak.follower dia baru mencecah 2 ribu lebih.tak banyak mana lagi.

3 comments:

Mira Amirudin said...

they are almost perfect! ;)
tp tetap tak perfect sebab tiada manusia yg sempurna.. ^_^

Izyan Masri said...

mira : betul2.mana ada yg perfct kan.eyh,tapi kita berdua pon hebt ape xD

Munie Blushious said...

yea2x.. suka hanis zalikha tuh.. dah la rajin gi obersea.. suke tgok pic dy sume mse gi obersea... hehe

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, February 07, 2011

Sudahlah Cantik,Famous lagi (:

Hai sayang !
Peace be with you guys (:


Today is a hectic day of the week perhaps.eyheyh jangan baca tajuk je.bukan i yang cantik lagi famous tu.bukanbukan.baca entry ni dulu ye.fuuh.Macam biasa lah,i buat blogwalking.usha blog orang sana,usha blog orang sini,memang mata i tak pernah penat nak baca hasil bebelan blogger.tapi kan,i paling tak boleh tahan bila baca blog2 beberapa wanita ni.ohh.biji mata ni kalau boleh terkeluar,memang dah lama dah dia lompat dari mata i ni.seriouss!

Siapa wanita2 atau blogger2 terhebat yang i cakap tu ? see.ni lah.senarai nama blogger wanita yang memang setiap hari i akan singgah jap,tak pon tumpang lalu je.tapi wajib hari2.diulang,WAJIB.mungkin blogger2 tegar kenal diorang ni sangat2 kott.kan?haa,HANIS ZALIKHA,FATIN LIYANA,NURUL HIDAYATI.ohh no.memang kewajipan i untuk melawat blog diorang ni even diorang tak jemput pon kan.*tacing*

1.Hanis Zalikha

sumber : google

Full name dia Hanis Zalikha Zainal.Student UITM Segamat,(Pengajian Perniagaan).Yang buat i lagi respect.dalam dia berblogging ni,hanis ni sebenarnya focus study.i terkejut bila baca profile dia,hanis ni dapat tajaan JPA dan pernah dapat pointer 3.94 dalam final exam.see? ingat blogger tade yang pandai ke ?blog dia tak payah cerita lah,dah lebih daripada 20 ribu follower.naah.famous tak famous bang ?
btw,i memang respect jugaklah kat hanis ni yang buat part time modelling,berlakon,dahlah muka cantik,badan cantik lagi.kalau i lah,dalam rajin berblogging ni,mesti dah serabut,mana study,mana nak melayan blog,mana nak melayan diri lagi.kann (;


2.Fatin Liyana Asri

sumber : google

Cik akak sorang ni pon hebat jugak.tu yang buat i rasa kalau i tak click blog dia dalam sehari,memang tak lengkap.ni ayat bodek namenye.okay.Fullname si cantik bertudung ni Fatin Liyana Asri,umur dia sebaya dengan kakak i,22 tahun dah sekarang.fuuh.Yang bestnya,si pemilik url honeykoyuki ni budak medic.universitas Padjadjaran,Bandung.ohh mai gossh.dahlah pandai,cantik,famous lagi.kalau i lelaki,i dah angkat kening tinggi2,mengalahkan ziana zain,sebab nak ngorat si cantik manis ni.Si Fatin ni pernah keluar dalam majalah dara,ada jugak memperagakan shawl2 sesetengah butik.ala2 modelling gitu kan.and lastly,blog dia,sekarang ni dah pon mencecah 14 ribu lebih.fuuh.*gulp*

3.Nurul Hidayati

sumber : nurulcakapcakap

okay.yang si manis sorang ni pon boleh tahan jugak.orang putih kata " not bad " . nurul hidayati ni maybe taklah se-famous fatin liyana atau hanis zalikha.tapi yang buat i suka blog dia ni,sebab sekali dua kali tengok dah macam Hana Tajima Simpson,ikon bertudung yang paling i minat.sangat pandai mix up pakaian and style dia.even baju tu baju bundle pon dia boleh buat nampak macam " wow!cantiklah." haa.macam tulah penangan orang pandai bergaya kan.Nurul ni pon sama fatin dengan hanis,ada memperagakan sesuatu.nurul dia bergaya dengan koleksi2 shawl.memang cun melecun.i like sangatlah kak.follower dia baru mencecah 2 ribu lebih.tak banyak mana lagi.

3 comments:

Mira Amirudin said...

they are almost perfect! ;)
tp tetap tak perfect sebab tiada manusia yg sempurna.. ^_^

Izyan Masri said...

mira : betul2.mana ada yg perfct kan.eyh,tapi kita berdua pon hebt ape xD

Munie Blushious said...

yea2x.. suka hanis zalikha tuh.. dah la rajin gi obersea.. suke tgok pic dy sume mse gi obersea... hehe