Tuesday, March 29, 2011

2,3 KUCING BERLARI

Hello lovelies !
Peace be with you guys (:

Sekali lagi entry terpendek didunia berjaya dihasilkan.Dengan usaha keras dalam kereta menaip entry ni.Terima kasih kepada si driver sebab bawak macam siput yakni lambat dan sangat berhati2.So,dapatlah Yan picit biji2 kat keyboard ni dengan tenang,aman dan damai.(PENDAHULUAN PON DAH SEKILOMETER LEBIH PANJANG DIA.)

Ingat dulu abang BENG kebabom yakni Ben Ashaari ada buat game antara blogger untuk blogger2 baru,lama,tua,muda.Game tu kena kumpul 5 orang blogger untuk tubuhkan pasukan.So,Yan pon berjaya join kumpulan GENG GADIS SEMASA.Hebat kitorang ni.ala2 Sailormoon dan rakan2 beliau.Cukup 5 jugak.So,berbekalkan usaha gigih,hari ni berjaya jugak Yan nak promote Blog gadis2 semasa yang lain sebagai penghargaan sebab ajak Yan join diorang.Sila kelik link2 tu dan wajib follow.Sekian,harap maklum.Cheers ! (:

4 comments:

fad ali said...

camne game nih?

erhh..nak geng gak leh?

huuu

Izyan Masri said...

HAHA.FAD,GAME NI DAH LAMA HABIS.ABANG BENG KEBABOM DAH TUTUP LAMA :D

Teenager Housemaid said...

terase diri ini sangat lovely..
haha!
(fine..i know..i know..terase nak muntah pulak..haha)

Izyan Masri said...

HAHA.TAK PERLU MUNTAH.TAKPERLU TAKPERLU.ANDA SEMEMANGNYA LOVELY :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 29, 2011

2,3 KUCING BERLARI

Hello lovelies !
Peace be with you guys (:

Sekali lagi entry terpendek didunia berjaya dihasilkan.Dengan usaha keras dalam kereta menaip entry ni.Terima kasih kepada si driver sebab bawak macam siput yakni lambat dan sangat berhati2.So,dapatlah Yan picit biji2 kat keyboard ni dengan tenang,aman dan damai.(PENDAHULUAN PON DAH SEKILOMETER LEBIH PANJANG DIA.)

Ingat dulu abang BENG kebabom yakni Ben Ashaari ada buat game antara blogger untuk blogger2 baru,lama,tua,muda.Game tu kena kumpul 5 orang blogger untuk tubuhkan pasukan.So,Yan pon berjaya join kumpulan GENG GADIS SEMASA.Hebat kitorang ni.ala2 Sailormoon dan rakan2 beliau.Cukup 5 jugak.So,berbekalkan usaha gigih,hari ni berjaya jugak Yan nak promote Blog gadis2 semasa yang lain sebagai penghargaan sebab ajak Yan join diorang.Sila kelik link2 tu dan wajib follow.Sekian,harap maklum.Cheers ! (:

4 comments:

fad ali said...

camne game nih?

erhh..nak geng gak leh?

huuu

Izyan Masri said...

HAHA.FAD,GAME NI DAH LAMA HABIS.ABANG BENG KEBABOM DAH TUTUP LAMA :D

Teenager Housemaid said...

terase diri ini sangat lovely..
haha!
(fine..i know..i know..terase nak muntah pulak..haha)

Izyan Masri said...

HAHA.TAK PERLU MUNTAH.TAKPERLU TAKPERLU.ANDA SEMEMANGNYA LOVELY :D