Thursday, March 24, 2011

Anjakan Paradigma

Hello everybody !
Peace be with you guys (:

Ni mesti ada yang mengeluh panjang."Haisshh.skema apelah minah blog ni,anjakan paradigma.ingat kau nak buat karangan bm spm ke ?" Standard lah tu.orang tak baca sampai habis,mesti tak tau kan ? So,jangan jadi macam orang kat atas,terus baca entry ni sehingga kehujung usia.Maaf kalau entry kali ni ayat berbunga.Almaklumlah,baru lepas menelaah novel Bicara Hati,sebabtulah dalam hati ada taman.siap terkeluar lagi dalam entry ni.


Semalam,bukak2 je facebook,ada mesej dalam inbox.kalau tak silap,blogger tau.Dengan penuh keayuan dia bagi
salam,buat smiley habis besar mcm ni :D dan mula bagi comment." Hai izyan.i tipahtertipu (bukan nama sebenar) , i rasa kan,what if u guna nama u sebagai panggilan dalam blog.bukan apa,susah nak communicate bila u guna i and u macam sekarang.sorry kalau i comment sesuka hati " aiip,tacing ni.Tapi bukan sebab komen tu,tapi sebab,bermakna,ada jugak orang yang prihatin terhadap blog kita kan.Prihatin dengan setiap yang kita tulis,lagipun komen membina macam tu memang dialu alukan.Dapat elok kan sikit mana2 part yang tapehape tu kan.

"gambar bila ni derr,wa tengok macam locker sekolah je ?" aah.betul lah tu -.-'

So,kepada tipah tertipu*bukan nama sebenar* , a big thanks to you,sebab dah memberi komen dan mengingatkan,Maka,mulai hari ini,dan entry akan datang,selamat tinggal kepada huruf I,saya tidak mahu menggunakan awak lagi.saya hanya mahu menggunakan nama saya iaitu *nama pendek okay* YAN.so,lepas ni kalau tengok blog ni guna Yan je,jangan check blog balik.anda tak silap blog.Faham ? tak faham.sila ignore.cheers ! (:

p/s : aaiip,sapa jadi follower ke-300 ni.5 lagi.*baru 300 dah kecoh gila babeng.-.-' *

8 comments:

Zuraidah said...

Keh keh keh. Baru baca novel cinta ayat terus berbunga. Huhu.

*tipah tertipu tu, harap baca entri ni. Cheers! :)

Izyan Masri said...

zuraidah : tu lah pasal.baru satu,kalau 20,30 novel,mau berpuisi dalam ni :D

Teenager Housemaid said...

hoho~
takpela..anjakan paradigma ke..anjakan asmara ke..(tiba2)
saya tak kisah je nak guna nama ke nak guna i u ke..saya awak ke.. yang penting..enjoy! (tiba2 jugak)
hehe

Izyan Masri said...

anjakan asmara tu yang mahal tu :P
haish.tak kisah ye.lepas ni campur semua sekali :D

Syimir said...

hehee..campur jek semua sekali.=)..

Izyan Masri said...

campur semua sekali semua pening.:D

Syimir said...

hahaa...pembaca blog awk menjadi keutamaan..ehhe

Izyan Masri said...

syimir:mesti,nanti kita menulis syok sendiri je (:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 24, 2011

Anjakan Paradigma

Hello everybody !
Peace be with you guys (:

Ni mesti ada yang mengeluh panjang."Haisshh.skema apelah minah blog ni,anjakan paradigma.ingat kau nak buat karangan bm spm ke ?" Standard lah tu.orang tak baca sampai habis,mesti tak tau kan ? So,jangan jadi macam orang kat atas,terus baca entry ni sehingga kehujung usia.Maaf kalau entry kali ni ayat berbunga.Almaklumlah,baru lepas menelaah novel Bicara Hati,sebabtulah dalam hati ada taman.siap terkeluar lagi dalam entry ni.


Semalam,bukak2 je facebook,ada mesej dalam inbox.kalau tak silap,blogger tau.Dengan penuh keayuan dia bagi
salam,buat smiley habis besar mcm ni :D dan mula bagi comment." Hai izyan.i tipahtertipu (bukan nama sebenar) , i rasa kan,what if u guna nama u sebagai panggilan dalam blog.bukan apa,susah nak communicate bila u guna i and u macam sekarang.sorry kalau i comment sesuka hati " aiip,tacing ni.Tapi bukan sebab komen tu,tapi sebab,bermakna,ada jugak orang yang prihatin terhadap blog kita kan.Prihatin dengan setiap yang kita tulis,lagipun komen membina macam tu memang dialu alukan.Dapat elok kan sikit mana2 part yang tapehape tu kan.

"gambar bila ni derr,wa tengok macam locker sekolah je ?" aah.betul lah tu -.-'

So,kepada tipah tertipu*bukan nama sebenar* , a big thanks to you,sebab dah memberi komen dan mengingatkan,Maka,mulai hari ini,dan entry akan datang,selamat tinggal kepada huruf I,saya tidak mahu menggunakan awak lagi.saya hanya mahu menggunakan nama saya iaitu *nama pendek okay* YAN.so,lepas ni kalau tengok blog ni guna Yan je,jangan check blog balik.anda tak silap blog.Faham ? tak faham.sila ignore.cheers ! (:

p/s : aaiip,sapa jadi follower ke-300 ni.5 lagi.*baru 300 dah kecoh gila babeng.-.-' *

8 comments:

Zuraidah said...

Keh keh keh. Baru baca novel cinta ayat terus berbunga. Huhu.

*tipah tertipu tu, harap baca entri ni. Cheers! :)

Izyan Masri said...

zuraidah : tu lah pasal.baru satu,kalau 20,30 novel,mau berpuisi dalam ni :D

Teenager Housemaid said...

hoho~
takpela..anjakan paradigma ke..anjakan asmara ke..(tiba2)
saya tak kisah je nak guna nama ke nak guna i u ke..saya awak ke.. yang penting..enjoy! (tiba2 jugak)
hehe

Izyan Masri said...

anjakan asmara tu yang mahal tu :P
haish.tak kisah ye.lepas ni campur semua sekali :D

Syimir said...

hehee..campur jek semua sekali.=)..

Izyan Masri said...

campur semua sekali semua pening.:D

Syimir said...

hahaa...pembaca blog awk menjadi keutamaan..ehhe

Izyan Masri said...

syimir:mesti,nanti kita menulis syok sendiri je (: