Wednesday, March 30, 2011

Blog,please be kind T_T

Hello there !
Peace be with you guys (:

Ni lah entry terpendek dalam sejarah dunia.Entry sebelum tidur kononnya.Kalau tade entry lain lah kan.Sebab selalunya air liur je berbuih lebih cakap entry last,tapi ada jugak entry baru yang menyesakkan pandangan blogger lain ditempek kat sini.Actually,Yan nak mintak tolong semua yang sempat baca entry ni lah.Any idea nak bagi entry tak berulang dalam belog ? Dulu dah okay sekarang jadi balik.Tak macho lah belog main ulang2 entry.Kan kan ? so,sila tolong dan derma ikhlas.Cheers ! (:

10 comments:

fad ali said...

fad pon pelik lah....

ce tgk kat setings...

try cek satu2...

mane tau ade hasil..

maaf yek fad pon tak pandai sgt

Phil said...

xpe la ulang2 pun..olah cara lain =)
hihihi..anyway sye singgah ni sambil minta sokongan..baru berjinak2 bisnes online..jenguk la blog kalau sudi XD hehe..konon2 nak promosi la ni http://philemaboutique.blogspot.com/

fifianggun said...

ada satu tutorial pasal ni,,tapi lupa kat mana,,,ti cari balik

Izyan Masri said...

fad:okeng!thanks tau :D

Izyan Masri said...

phil:jap lagi yan singgah okeng :D

Izyan Masri said...

fifi:thanks sangat2 tau.kalau tau terus rojer ye laling :D

cik fai said...

aah ek.. itu yang fai mushkil kan tu. err betol ke fai eja benda tu ek. huhuhu
fai ingt yan mmg nak repeat entry tu 2x. hehehe

fai serius tak tahu kenapa lah. cube godeh2 setting ker,tnye tnye kat help tu mane tau die leh "help help". hahaha :)

akid azami said...

entri berulang-ulang? Ei, ok je sye tengok :)

Izyan Masri said...

CIKFAI:tu lah pasal.asal lah dia pegi ulang balik 2,3 kali.kalau entry habis best tape jugak.semak blog je kan T_T

Izyan Masri said...

akid,try tengok,entry sama dia ulang balik kat bawah T_T

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 30, 2011

Blog,please be kind T_T

Hello there !
Peace be with you guys (:

Ni lah entry terpendek dalam sejarah dunia.Entry sebelum tidur kononnya.Kalau tade entry lain lah kan.Sebab selalunya air liur je berbuih lebih cakap entry last,tapi ada jugak entry baru yang menyesakkan pandangan blogger lain ditempek kat sini.Actually,Yan nak mintak tolong semua yang sempat baca entry ni lah.Any idea nak bagi entry tak berulang dalam belog ? Dulu dah okay sekarang jadi balik.Tak macho lah belog main ulang2 entry.Kan kan ? so,sila tolong dan derma ikhlas.Cheers ! (:

10 comments:

fad ali said...

fad pon pelik lah....

ce tgk kat setings...

try cek satu2...

mane tau ade hasil..

maaf yek fad pon tak pandai sgt

Phil said...

xpe la ulang2 pun..olah cara lain =)
hihihi..anyway sye singgah ni sambil minta sokongan..baru berjinak2 bisnes online..jenguk la blog kalau sudi XD hehe..konon2 nak promosi la ni http://philemaboutique.blogspot.com/

fifianggun said...

ada satu tutorial pasal ni,,tapi lupa kat mana,,,ti cari balik

Izyan Masri said...

fad:okeng!thanks tau :D

Izyan Masri said...

phil:jap lagi yan singgah okeng :D

Izyan Masri said...

fifi:thanks sangat2 tau.kalau tau terus rojer ye laling :D

cik fai said...

aah ek.. itu yang fai mushkil kan tu. err betol ke fai eja benda tu ek. huhuhu
fai ingt yan mmg nak repeat entry tu 2x. hehehe

fai serius tak tahu kenapa lah. cube godeh2 setting ker,tnye tnye kat help tu mane tau die leh "help help". hahaha :)

akid azami said...

entri berulang-ulang? Ei, ok je sye tengok :)

Izyan Masri said...

CIKFAI:tu lah pasal.asal lah dia pegi ulang balik 2,3 kali.kalau entry habis best tape jugak.semak blog je kan T_T

Izyan Masri said...

akid,try tengok,entry sama dia ulang balik kat bawah T_T