Tuesday, March 22, 2011

Cik Epal Contest

Hello everyone !
Peace be with you guys (:


ni mesti ada yang dah bergosip " sah minah ni giler glamour.semua contest dia nak join " .Memandangkan kali ni si blogger faveret i yang buat contest,maka wajib lah i join.Lagipun saja cuba nasib.almaklumlah,tak pernah menang apa2 contest.:D Cik adik abang akak semua boleh join sekali blck and white picture cintest ni.bagi meriah lagi.Tengok terms and conditions kat sini.ye,disini .

fuuh.lepas i selak balik album2,ni jelah kot yang termampu nak tempek kat contest ni.yang ni mungkin senonoh lah macam yang dimintak cik epal.kot lah.

slogan pulak,SAYA SUKA MEMBACA BLOG CIK EPAL kerana :

1.Blog cik epal colourful.So,mood tu lebih sikit nak baca.
2.Entry dia sedang2 panjang.Tadalah sampai berjela boleh buat karangan spm.
3.Gila2 dan sempoi.tadalah jiwang karat atau bajet ayu sangat.
4.Sebab tak dapat jumpa,so,follow and baca blog hari2 pon cukup setakat ni :D

kemain berjela slogan kan.so,sekarang tibalah saat yang ditunggu.masa untuk tag kepala orang.mangsa2 nya ialah :

1.aneesz
2.xeera

cukup kot ? ke ada lagi ? so,thats all for this contest.Menang tak menang lain cerita,janji puas dapat join contest blogger faveret.cheers :D

14 comments:

cik EPAL said...

tjans join contest ni =)

cik EPAL said...

thanks join contest ni =)

Izyan Nasuha Masri said...

wee.sama2 cik epal.cute miut :D

xeRra said...

tq tau tagkn ama..cayunk dia..:)

Abang Zam said...

haha..even abang laki sorang yg komen tapi seres nice sapa pakai tudung..dari yg bukak tudung..lulz

Izyan Nasuha Masri said...

huhu.yeke.:D

SyEraa said...

helo! gud luck!
heee...follow u..kindly follow me back :)

Izyan Masri said...

waah.thanks syeera.ni yang syg lebih ni :D

EB said...

Comel!
Good luck awak...

Izyan Masri said...

waah.terima kasih EB :D

aneesz said...

adeiiii...thanx 4 tagging me... terharu u.... ;p

Izyan Masri said...

aipp,no hal lah aneesz sayang. :D

el-janna said...

hihi gudluck

Izyan Masri said...

ohh tidak.thanks el janna :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 22, 2011

Cik Epal Contest

Hello everyone !
Peace be with you guys (:


ni mesti ada yang dah bergosip " sah minah ni giler glamour.semua contest dia nak join " .Memandangkan kali ni si blogger faveret i yang buat contest,maka wajib lah i join.Lagipun saja cuba nasib.almaklumlah,tak pernah menang apa2 contest.:D Cik adik abang akak semua boleh join sekali blck and white picture cintest ni.bagi meriah lagi.Tengok terms and conditions kat sini.ye,disini .

fuuh.lepas i selak balik album2,ni jelah kot yang termampu nak tempek kat contest ni.yang ni mungkin senonoh lah macam yang dimintak cik epal.kot lah.

slogan pulak,SAYA SUKA MEMBACA BLOG CIK EPAL kerana :

1.Blog cik epal colourful.So,mood tu lebih sikit nak baca.
2.Entry dia sedang2 panjang.Tadalah sampai berjela boleh buat karangan spm.
3.Gila2 dan sempoi.tadalah jiwang karat atau bajet ayu sangat.
4.Sebab tak dapat jumpa,so,follow and baca blog hari2 pon cukup setakat ni :D

kemain berjela slogan kan.so,sekarang tibalah saat yang ditunggu.masa untuk tag kepala orang.mangsa2 nya ialah :

1.aneesz
2.xeera

cukup kot ? ke ada lagi ? so,thats all for this contest.Menang tak menang lain cerita,janji puas dapat join contest blogger faveret.cheers :D

14 comments:

cik EPAL said...

tjans join contest ni =)

cik EPAL said...

thanks join contest ni =)

Izyan Nasuha Masri said...

wee.sama2 cik epal.cute miut :D

xeRra said...

tq tau tagkn ama..cayunk dia..:)

Abang Zam said...

haha..even abang laki sorang yg komen tapi seres nice sapa pakai tudung..dari yg bukak tudung..lulz

Izyan Nasuha Masri said...

huhu.yeke.:D

SyEraa said...

helo! gud luck!
heee...follow u..kindly follow me back :)

Izyan Masri said...

waah.thanks syeera.ni yang syg lebih ni :D

EB said...

Comel!
Good luck awak...

Izyan Masri said...

waah.terima kasih EB :D

aneesz said...

adeiiii...thanx 4 tagging me... terharu u.... ;p

Izyan Masri said...

aipp,no hal lah aneesz sayang. :D

el-janna said...

hihi gudluck

Izyan Masri said...

ohh tidak.thanks el janna :D