Sunday, March 20, 2011

Contest Ada Apa Dengan sekolah

Hello dear !
Peace be with you guys (:

contest lagi.Ni mesti ada yang bisik2." Apehal doeh minah ni nak masuk contest je.gila glamour ke weyhh ? " Okay,memandangkan i di tag oleh follower dan jugak rakan blogger,tak baik lah menghampakan mereka kan.Bajet Jennifer Lopez pulak habis glamour.So,i pon dengan tangan yang rajin,golek2 mouse dan tekan2 keyboard untuk buat entry pasal contest ni.Ada apa dengan sekolah i . Apa yang bestnya ialah sekolah i tu,Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Gopeng merupakan sebuah sekolah yang sangat skema keseluruhannya,so,sikit sebanyak,i pon berjaya diubah menjadi skema.

untuk, gambar dengan logo sekolah,ni je yang ada.itu pon tertutup.tak sempat nak bergambar banyak2. (: Cuba cari dimanakah izyan ?

yang ni antara tempat best kat sekolah.Tapak perhimpunan.tempat paling senang nak bergosip,sembang,dan cuci mata tengok kekasih hati time perhimpunan.Jugak tempat nak fames kan diri kalau ada event apa2 (:

yang ni gambar paling suka dulu.Sebab waktu ni sepatutnya kena buat senaman ringan.Tapi kitorang bergambar dan tak ambik kisah langsung apa orang cakap kat depan.Senior sangatlah tu kononnya.

sekarang masa untuk tag mentag.top 3 ialah :
1.Ainee
2.aheratformirara
3.syima

So,tu jelah kot untuk conetest kali ni.orang tag,kita buat.dan siap.pap.lekat sebiji jadi entry.Menang tak menang lain cerita kan.janji ikut kehendak orang yang tag.Okay.cheers ! (:





Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, March 20, 2011

Contest Ada Apa Dengan sekolah

Hello dear !
Peace be with you guys (:

contest lagi.Ni mesti ada yang bisik2." Apehal doeh minah ni nak masuk contest je.gila glamour ke weyhh ? " Okay,memandangkan i di tag oleh follower dan jugak rakan blogger,tak baik lah menghampakan mereka kan.Bajet Jennifer Lopez pulak habis glamour.So,i pon dengan tangan yang rajin,golek2 mouse dan tekan2 keyboard untuk buat entry pasal contest ni.Ada apa dengan sekolah i . Apa yang bestnya ialah sekolah i tu,Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Gopeng merupakan sebuah sekolah yang sangat skema keseluruhannya,so,sikit sebanyak,i pon berjaya diubah menjadi skema.

untuk, gambar dengan logo sekolah,ni je yang ada.itu pon tertutup.tak sempat nak bergambar banyak2. (: Cuba cari dimanakah izyan ?

yang ni antara tempat best kat sekolah.Tapak perhimpunan.tempat paling senang nak bergosip,sembang,dan cuci mata tengok kekasih hati time perhimpunan.Jugak tempat nak fames kan diri kalau ada event apa2 (:

yang ni gambar paling suka dulu.Sebab waktu ni sepatutnya kena buat senaman ringan.Tapi kitorang bergambar dan tak ambik kisah langsung apa orang cakap kat depan.Senior sangatlah tu kononnya.

sekarang masa untuk tag mentag.top 3 ialah :
1.Ainee
2.aheratformirara
3.syima

So,tu jelah kot untuk conetest kali ni.orang tag,kita buat.dan siap.pap.lekat sebiji jadi entry.Menang tak menang lain cerita kan.janji ikut kehendak orang yang tag.Okay.cheers ! (: