Thursday, March 31, 2011

Contest dan perlu ke masuk ni ?

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Baru berapa minit lepas,tak sempat nak terjun dari katil,dah keluar satu lagi entry baru.Lain kali anda anda semua takyah percaya sangatlah dengan ayat " nilah entry last yan untuk hari ni" semua tu boleh gulung masuk kotak je."wa pening pale lah bro"

Tadi dengan rasminya Yan telah dijemput eceh,*ayat nak murni dan kudus je kan* oleh ROSESVIEW yang jual shawl colourful cantik kemain tu untuk join contest i am gorgeous.


But the problem is,I'M NOT GORGEOUS.Not even a single minute youuu.so,agak2 perlu ke untuk join ? Sapelah nak undi muka timbang kati macam Yan ni nanti kalau Yan join.ye dak ? So,kalau nak join pulak,kena lah berposing maut untuk kesekian kalinya sebab dia nak gambar dari atas sampai bawah terus atau Yan tempek je gambar yang dah ada sekarang ?

Ni memang masalah negara.Tengah2 malam yang sepatutnya semua orang dah terbang ke dreamland masing2,Yan kena fikir pulak benda seketul ni sama ada nak join ke tak.So,kalau ada cadangan,boleh lah hulurkan idea ringankan beban.Yan tak berapa reti nak meraih undi bertongtong kalau join nanti.Sia2 je tempek muka satu facebook tapi last2 10 undi kaum keluarga je.Kan ? So,gimani ni sih ? Cheers ! (:

25 comments:

Amira Chan said...

yan! u re gorgeous lah! sapa kata tak, kite pukul dia! bhahaha

Izyan Masri said...

OH CHAN,DUSTA SEMUA ITU,BETA SAMA SEKALI TIDAK SEPERTI YANG TUAN HAMBA SEBUTKAN :D

Hariz said...

yeah..u are...just join..;)
if other say u r not..dont worry..u have my votes..
;)

AieeN said...

cik izyan..follow la blog sy k..hee..anyways tengs sudi komen2 kt my blog ek..hee

fad ali said...

ehh...nak masuk gak boleh..*mate kedip2 gatal..

hahah..

... said...

as salam..
eh? gorgeous?
haa.. yan ok je tengok. gayakan dengan shawl.cool~
yang penting, yakin pada diri. ni kan salah satu kepuasan.
cuba tengok nurul badiah tu. dulu masa saya kenal dia, tak pandai sangat2 mekap, berhias ni. bila dah selalu dok komen2 dia buat itu ini, tengok. walla~

mata saya pun berpinar2 =_="
jangan putus asa~
bab undi tu..hoho~ sennag je~
masa komen kat blog blogger lain, masukkan link undi~

kena pandai pilih yang yang sesuai. jangan merayu pula. lagi kurang la minat nak undi. ekeke~

;) semoga berjaya dik

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

izyan, joined okey! ur gorgeous la...sweet gtu. mix n match ur style. sure superb :)

kAmi dAn mEreKa!! said...

join je la,
x cube x tw kn,
ne tw ade rezeki boleh mng,
t blnje kite makan ok, hehe =)

Phil said...

ayook..kalau org mcm u xgorjes lg,i ni ape la yer..huhuhu T__T

Henry Zackery said...

gorgeous :) teruskan usaha anda :)

Dua Wanita Paling Popular Di Facebook

anis aniesa said...

hype!kamo cntik laa,,,chumei2,,just join,,,ade rezeki x kmana,,=)

Izyan Masri said...

hariz:thanks banyak2.terus rasa berkobar2.haha

Izyan Masri said...

aienn:okeng.yan follow sekarang jugak.zaap

Izyan Masri said...

fad:aiip,takmo takmo.cikgu fad duk diam2 kat belog.ni untuk perempuan je.haha

Izyan Masri said...

.... : thanks banyak2 komen yang sangat berguna.bagi semangat betul ni .teehee.thanks ye (:

Izyan Masri said...

kak naz : homaigossh.makaseh ye.puji2 ni yang segan ni.haha

Izyan Masri said...

kami dan mereka:ye,kami dan saya akan cuba masuk.walaupun muka yang ditempek nanti tak hebat mana :D

Izyan Masri said...

phil : anda lagi gojes,beribu ganda gojes. :D

Izyan Masri said...

henry : ohh.thanks banyak2 :D

Izyan Masri said...

anis:sangat terima kasih ye.yan cuba join.cuba jelah :D

Hazrina Erin said...

jom join GA ni..tak perlu gorgeous pn blh masuk..hehe

http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/2nd-give-away-dari-magrib-ga-datang.html

nelly said...

comelnya !!
cun habis ...

Izyan Masri said...

erin:insy kalau sempat okeng :D

Izyan Masri said...

nelly:makaseh yank :D

MiSh cHaa said...

mummy.. i nak join jugak..
but i xtau linknye..
would u please give it to me???

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 31, 2011

Contest dan perlu ke masuk ni ?

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Baru berapa minit lepas,tak sempat nak terjun dari katil,dah keluar satu lagi entry baru.Lain kali anda anda semua takyah percaya sangatlah dengan ayat " nilah entry last yan untuk hari ni" semua tu boleh gulung masuk kotak je."wa pening pale lah bro"

Tadi dengan rasminya Yan telah dijemput eceh,*ayat nak murni dan kudus je kan* oleh ROSESVIEW yang jual shawl colourful cantik kemain tu untuk join contest i am gorgeous.


But the problem is,I'M NOT GORGEOUS.Not even a single minute youuu.so,agak2 perlu ke untuk join ? Sapelah nak undi muka timbang kati macam Yan ni nanti kalau Yan join.ye dak ? So,kalau nak join pulak,kena lah berposing maut untuk kesekian kalinya sebab dia nak gambar dari atas sampai bawah terus atau Yan tempek je gambar yang dah ada sekarang ?

Ni memang masalah negara.Tengah2 malam yang sepatutnya semua orang dah terbang ke dreamland masing2,Yan kena fikir pulak benda seketul ni sama ada nak join ke tak.So,kalau ada cadangan,boleh lah hulurkan idea ringankan beban.Yan tak berapa reti nak meraih undi bertongtong kalau join nanti.Sia2 je tempek muka satu facebook tapi last2 10 undi kaum keluarga je.Kan ? So,gimani ni sih ? Cheers ! (:

25 comments:

Amira Chan said...

yan! u re gorgeous lah! sapa kata tak, kite pukul dia! bhahaha

Izyan Masri said...

OH CHAN,DUSTA SEMUA ITU,BETA SAMA SEKALI TIDAK SEPERTI YANG TUAN HAMBA SEBUTKAN :D

Hariz said...

yeah..u are...just join..;)
if other say u r not..dont worry..u have my votes..
;)

AieeN said...

cik izyan..follow la blog sy k..hee..anyways tengs sudi komen2 kt my blog ek..hee

fad ali said...

ehh...nak masuk gak boleh..*mate kedip2 gatal..

hahah..

... said...

as salam..
eh? gorgeous?
haa.. yan ok je tengok. gayakan dengan shawl.cool~
yang penting, yakin pada diri. ni kan salah satu kepuasan.
cuba tengok nurul badiah tu. dulu masa saya kenal dia, tak pandai sangat2 mekap, berhias ni. bila dah selalu dok komen2 dia buat itu ini, tengok. walla~

mata saya pun berpinar2 =_="
jangan putus asa~
bab undi tu..hoho~ sennag je~
masa komen kat blog blogger lain, masukkan link undi~

kena pandai pilih yang yang sesuai. jangan merayu pula. lagi kurang la minat nak undi. ekeke~

;) semoga berjaya dik

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

izyan, joined okey! ur gorgeous la...sweet gtu. mix n match ur style. sure superb :)

kAmi dAn mEreKa!! said...

join je la,
x cube x tw kn,
ne tw ade rezeki boleh mng,
t blnje kite makan ok, hehe =)

Phil said...

ayook..kalau org mcm u xgorjes lg,i ni ape la yer..huhuhu T__T

Henry Zackery said...

gorgeous :) teruskan usaha anda :)

Dua Wanita Paling Popular Di Facebook

anis aniesa said...

hype!kamo cntik laa,,,chumei2,,just join,,,ade rezeki x kmana,,=)

Izyan Masri said...

hariz:thanks banyak2.terus rasa berkobar2.haha

Izyan Masri said...

aienn:okeng.yan follow sekarang jugak.zaap

Izyan Masri said...

fad:aiip,takmo takmo.cikgu fad duk diam2 kat belog.ni untuk perempuan je.haha

Izyan Masri said...

.... : thanks banyak2 komen yang sangat berguna.bagi semangat betul ni .teehee.thanks ye (:

Izyan Masri said...

kak naz : homaigossh.makaseh ye.puji2 ni yang segan ni.haha

Izyan Masri said...

kami dan mereka:ye,kami dan saya akan cuba masuk.walaupun muka yang ditempek nanti tak hebat mana :D

Izyan Masri said...

phil : anda lagi gojes,beribu ganda gojes. :D

Izyan Masri said...

henry : ohh.thanks banyak2 :D

Izyan Masri said...

anis:sangat terima kasih ye.yan cuba join.cuba jelah :D

Hazrina Erin said...

jom join GA ni..tak perlu gorgeous pn blh masuk..hehe

http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/2nd-give-away-dari-magrib-ga-datang.html

nelly said...

comelnya !!
cun habis ...

Izyan Masri said...

erin:insy kalau sempat okeng :D

Izyan Masri said...

nelly:makaseh yank :D

MiSh cHaa said...

mummy.. i nak join jugak..
but i xtau linknye..
would u please give it to me???