Thursday, March 24, 2011

Contest Kami Fotogenik

Peace be with you guys (:

Yan pon taktau lah macam mana boleh terjebak dengan contest lagi kali ni.Confirmlah ada yang
buat mulut itik untuk tunjuk rasa tak puas hati kenapa Yan asyik join contest je.Kenapa ? kenapa ? Kenapa ? Gelabah betul minah ni -.-' . This time,i was tagged by jejaka bertuah ni.Sila klik link ni.Ini satu paksaan.Lets begin and rock the world babeh


Der,wa tanak paksa lu lah kan,tapi kalau nak join,klik banner atas ni.Takpon yang sebelah ni--> NAK JOIN .


Ni gambar single.Taktaulah kenapa pilih ni.Mayba rasa dah habis fotogenik lah ni kot.

Gambar duo.yang ni Yan rasa memang tak patut langsung masuk dalam list fotogenik.Kalau fotogedik confirm menang.sah !

yang ni untuk gambar beramai2.Dalam gambar ni semua cuba buat muka paling market yang boleh.Tengoklah usaha kita orang untuk mengepam mulut.

slogan : kami rasa,kami patut menang contest ni,sebab kami semua rasa muka dah habis fotogenik Guna camera apa pon semua camera suka.
(tolonglah ignore semua penyataan berani mati diatas)

5 orang akan ditag di kepala :
3.moy

12 comments:

Gen2Merah said...

peewwwitt... cantik2 posing nya.. ngeee~

cik fai said...

wa cecomel cecomel la pic tu. hehehe :)

gud luck yan. ^_^

cujen said...

jom join giveaway sy pulak ^_^

Izyan Masri said...

gen2merah : haha.posing tapehape je tu :D

Izyan Masri said...

cikfai : waah.terima kasih.join lah kalau rajin :D

Izyan Masri said...

cujen : okayy.nnti free i join okay :D

Dda Ly said...

gud luck dear..:)

meh ke rumah..
~hampir kehilangan kerana kelalaian~
keep in touch ye..♥♥♥

mr vampire said...

wiiii..thnkz coz join...:DD..


up to date with belog..hehe..nanti nk letak pic hadiah bler2 mse je.. wiii..

hope the best win..lalala..:DD

nurul afifah said...

contest nih ye ? insyallah fifah join (:

nurul afifah said...

contest nih ye ? insyallah fifah join (:

nurul afifah said...

contest nih ye ? insyallah fifah join (:

Izyan Masri said...

wokeyh fifah.kalau join,goodluck ye :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 24, 2011

Contest Kami Fotogenik

Peace be with you guys (:

Yan pon taktau lah macam mana boleh terjebak dengan contest lagi kali ni.Confirmlah ada yang
buat mulut itik untuk tunjuk rasa tak puas hati kenapa Yan asyik join contest je.Kenapa ? kenapa ? Kenapa ? Gelabah betul minah ni -.-' . This time,i was tagged by jejaka bertuah ni.Sila klik link ni.Ini satu paksaan.Lets begin and rock the world babeh


Der,wa tanak paksa lu lah kan,tapi kalau nak join,klik banner atas ni.Takpon yang sebelah ni--> NAK JOIN .


Ni gambar single.Taktaulah kenapa pilih ni.Mayba rasa dah habis fotogenik lah ni kot.

Gambar duo.yang ni Yan rasa memang tak patut langsung masuk dalam list fotogenik.Kalau fotogedik confirm menang.sah !

yang ni untuk gambar beramai2.Dalam gambar ni semua cuba buat muka paling market yang boleh.Tengoklah usaha kita orang untuk mengepam mulut.

slogan : kami rasa,kami patut menang contest ni,sebab kami semua rasa muka dah habis fotogenik Guna camera apa pon semua camera suka.
(tolonglah ignore semua penyataan berani mati diatas)

5 orang akan ditag di kepala :
3.moy

12 comments:

Gen2Merah said...

peewwwitt... cantik2 posing nya.. ngeee~

cik fai said...

wa cecomel cecomel la pic tu. hehehe :)

gud luck yan. ^_^

cujen said...

jom join giveaway sy pulak ^_^

Izyan Masri said...

gen2merah : haha.posing tapehape je tu :D

Izyan Masri said...

cikfai : waah.terima kasih.join lah kalau rajin :D

Izyan Masri said...

cujen : okayy.nnti free i join okay :D

Dda Ly said...

gud luck dear..:)

meh ke rumah..
~hampir kehilangan kerana kelalaian~
keep in touch ye..♥♥♥

mr vampire said...

wiiii..thnkz coz join...:DD..


up to date with belog..hehe..nanti nk letak pic hadiah bler2 mse je.. wiii..

hope the best win..lalala..:DD

nurul afifah said...

contest nih ye ? insyallah fifah join (:

nurul afifah said...

contest nih ye ? insyallah fifah join (:

nurul afifah said...

contest nih ye ? insyallah fifah join (:

Izyan Masri said...

wokeyh fifah.kalau join,goodluck ye :D