Wednesday, March 30, 2011

Dalam Hati Ada Taman

Hello lovelies !
Please be with you guys (:

Shanana,shanana nana.(sila nyanyi ikut mood lagu amy mastura dalam cerita puteri tu) Barulah Yan boleh pegi dapur ambik air milo ais yang dah dibancuh sejak 5 setengah petang tadi.Lepas ni terus pegi kedai beli eskrem cornetto taknak beli satu,nak beli satu peti sejuk dia tu.Kalau boleh rasa nak bawak akim dengan stacy nyanyi sambil Yan makan eskrem tu.Bukan ape kak jah,happy kemain sebab punyalah penat tunggu lebih dari satu jam untuk dapatkan 2 follower.Selalunya laju,entah kenapa setart 5 setengah,semua macam taknak jeling kotak
follower tu.Sampailah datangnya Cik Jannah ! Taraa.mempersembahkan si gadis ayu lagi comel lagi jelita lagi pandai sebab dia nak kelik kotak follow tu lagi baik sebab dia datang belog ni.Okay,penat.sila follow dan lawat belog cik jannah (:

Yang lagi happy sampai nak pusing satu perak ni,jelitawan lagi rupawan yang bermata bulat,berpipi comel,beridea banyak tak pernah kering,berfollower ramai,bertudung corak harimau bintang yang garang,semua berlah,SIS YUYU ZULAIKHA sempat komen lagi kat entry sebelum ni.ohh tidak.ni lawatan kali kedua sis yuyu kot.homaigosh.Rasa berkobar2 untuk beli eskrem cornetto ditambah dengan eskrem pong berwarna cokelat yakni milo.Cheers ! (:

5 comments:

senyumSOYA said...

huhuh..sis yuyu memng kiut!! heheheh..

Izyan Masri said...

kankan ? sangat comel dan baik hati.senang kata,semua lah :D

Izyan Masri said...

kankan ? sangat comel dan baik hati.senang kata,semua lah :D

Syimir said...

^_^

n.i.k said...

mmg comel! ;)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 30, 2011

Dalam Hati Ada Taman

Hello lovelies !
Please be with you guys (:

Shanana,shanana nana.(sila nyanyi ikut mood lagu amy mastura dalam cerita puteri tu) Barulah Yan boleh pegi dapur ambik air milo ais yang dah dibancuh sejak 5 setengah petang tadi.Lepas ni terus pegi kedai beli eskrem cornetto taknak beli satu,nak beli satu peti sejuk dia tu.Kalau boleh rasa nak bawak akim dengan stacy nyanyi sambil Yan makan eskrem tu.Bukan ape kak jah,happy kemain sebab punyalah penat tunggu lebih dari satu jam untuk dapatkan 2 follower.Selalunya laju,entah kenapa setart 5 setengah,semua macam taknak jeling kotak
follower tu.Sampailah datangnya Cik Jannah ! Taraa.mempersembahkan si gadis ayu lagi comel lagi jelita lagi pandai sebab dia nak kelik kotak follow tu lagi baik sebab dia datang belog ni.Okay,penat.sila follow dan lawat belog cik jannah (:

Yang lagi happy sampai nak pusing satu perak ni,jelitawan lagi rupawan yang bermata bulat,berpipi comel,beridea banyak tak pernah kering,berfollower ramai,bertudung corak harimau bintang yang garang,semua berlah,SIS YUYU ZULAIKHA sempat komen lagi kat entry sebelum ni.ohh tidak.ni lawatan kali kedua sis yuyu kot.homaigosh.Rasa berkobar2 untuk beli eskrem cornetto ditambah dengan eskrem pong berwarna cokelat yakni milo.Cheers ! (:

5 comments:

senyumSOYA said...

huhuh..sis yuyu memng kiut!! heheheh..

Izyan Masri said...

kankan ? sangat comel dan baik hati.senang kata,semua lah :D

Izyan Masri said...

kankan ? sangat comel dan baik hati.senang kata,semua lah :D

Syimir said...

^_^

n.i.k said...

mmg comel! ;)