Sunday, March 13, 2011

Ez Brownies Tutorial (:

Hai everyone !
Peace be with you guys (:

Sekali lagi i rasa tak perlu nak promote shawl Ez Brownies sebab tangan tak cukup rajin nak upload photo.
so,this time,i akan upload video cara nak pakai shawl ala ala hana tajima.not really the same lah sebab i bukan hana tajima kan.
before that,untuk sesiapa yang tak kenal Hana Tajima,She's a designer of Maysaa Brand London.Collection dia simple but cool je (:

atas request customer Ez Brownies sejak februari lepas,last last i pon upload jugaklah video ni.memang selekeh sikit.bukan sikit.banyak kot.dengan tak make up langsung.sebab nak cepat.
so,ni lah hasil hasil lepas buat video tadi.





ni lah hasil belitan i lepas buat video ni.agak tak kemaslah sebab nak cepat (:

barang2 yang diperlukan,pin,pashmina(pashmina ez brownies je ) dan kesabaran sikit dalam proses nak belit belit ni .
taknak cakap banyak lagi,i tunjuk sikit cara2 nak lilit ala2 hana tajima ni.tutup telinga kalau ada tersebut benda tak okay and tutup mata kalau ada perangai yang macam nak start gedik atau annoying.boleh ? thanks (:



naah.kenapa gedik sangat dalam video ni pon taktaulah.ada kepala upin kat belakang tu.just ignore it lah okay.background yang tak berapa okay tu pon kalau boleh jangan tengok.yang paling best i tengok,ada pulak background music.macam mana boleh tak sedar.=.=.insyaAllah lepas ni i akan buat tutorial cara2 nak pakai shawl ala ala hana tajima lagi.tapi lain sikit.
dan lepastu shawl ala2 bienda pulak.tapi still cover leher tau :D

okay.jumpa lagi entry lain.bye ! cheers !muah :D

Love.


10 comments:

Syimir said...

eit..gudluck with ur own bussiness k..=)..take care..

Astrica Poshie said...

u..yg short side tu juz leave it at da back cm tu ja kew..cam tak kemas ja bahagian blakang klu cm tu kn..

Izyan Nasuha Masri said...

astrica,suppossedly,the short side u pin up ke bahagin telinga satu lagi,then balance dia simpan ke belakang neck.so,lebih kemas.tuto yg i buat ni paling simple and ikut hana tajima betul2 :)

Astrica Poshie said...

thanks alot taw...i engat lpas cmtu ja..haha..

Izyan Masri said...

okay.no biggie.sharing is caring.kankankan :D

stanzabliss said...

thanks for sharing...
nnt nak beli kat sini pulak lah =)

Izyan Masri said...

aipp,boleh2,beli banyak pon boleh :D

Manja (let it be my sweet name) said...

a good tutorial

Ape jenama Makeup korang?

Izyan Masri said...

THANKS YANK :D

♥sophie♥ said...

comel giler XD
nty nak try laa ;D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, March 13, 2011

Ez Brownies Tutorial (:

Hai everyone !
Peace be with you guys (:

Sekali lagi i rasa tak perlu nak promote shawl Ez Brownies sebab tangan tak cukup rajin nak upload photo.
so,this time,i akan upload video cara nak pakai shawl ala ala hana tajima.not really the same lah sebab i bukan hana tajima kan.
before that,untuk sesiapa yang tak kenal Hana Tajima,She's a designer of Maysaa Brand London.Collection dia simple but cool je (:

atas request customer Ez Brownies sejak februari lepas,last last i pon upload jugaklah video ni.memang selekeh sikit.bukan sikit.banyak kot.dengan tak make up langsung.sebab nak cepat.
so,ni lah hasil hasil lepas buat video tadi.





ni lah hasil belitan i lepas buat video ni.agak tak kemaslah sebab nak cepat (:

barang2 yang diperlukan,pin,pashmina(pashmina ez brownies je ) dan kesabaran sikit dalam proses nak belit belit ni .
taknak cakap banyak lagi,i tunjuk sikit cara2 nak lilit ala2 hana tajima ni.tutup telinga kalau ada tersebut benda tak okay and tutup mata kalau ada perangai yang macam nak start gedik atau annoying.boleh ? thanks (:



naah.kenapa gedik sangat dalam video ni pon taktaulah.ada kepala upin kat belakang tu.just ignore it lah okay.background yang tak berapa okay tu pon kalau boleh jangan tengok.yang paling best i tengok,ada pulak background music.macam mana boleh tak sedar.=.=.insyaAllah lepas ni i akan buat tutorial cara2 nak pakai shawl ala ala hana tajima lagi.tapi lain sikit.
dan lepastu shawl ala2 bienda pulak.tapi still cover leher tau :D

okay.jumpa lagi entry lain.bye ! cheers !muah :D

Love.


10 comments:

Syimir said...

eit..gudluck with ur own bussiness k..=)..take care..

Astrica Poshie said...

u..yg short side tu juz leave it at da back cm tu ja kew..cam tak kemas ja bahagian blakang klu cm tu kn..

Izyan Nasuha Masri said...

astrica,suppossedly,the short side u pin up ke bahagin telinga satu lagi,then balance dia simpan ke belakang neck.so,lebih kemas.tuto yg i buat ni paling simple and ikut hana tajima betul2 :)

Astrica Poshie said...

thanks alot taw...i engat lpas cmtu ja..haha..

Izyan Masri said...

okay.no biggie.sharing is caring.kankankan :D

stanzabliss said...

thanks for sharing...
nnt nak beli kat sini pulak lah =)

Izyan Masri said...

aipp,boleh2,beli banyak pon boleh :D

Manja (let it be my sweet name) said...

a good tutorial

Ape jenama Makeup korang?

Izyan Masri said...

THANKS YANK :D

♥sophie♥ said...

comel giler XD
nty nak try laa ;D