Tuesday, March 29, 2011

Fake dan menyusahkan.teett.

Hello there!
Peace be with you guys (:

Sangat 'tak ada logika' bila ibu dan anak gelak guling bersama2 di atas lantai yang tak berapa nak bersih disebabkan teringat benda lawak.Semuanya sebab mak lah ni.ingatkan balik cerita lawak waktu tudung dia terbang ditiup angin lori sepoi2 bahasa.Nasib baik tak tercabut habis.Kemain susah mak mencari balik bahagian depan tudung tu supaya nampak muka mak yang berkilat2 pakai krim tu.Dah la zaman tu kak jah,tudung indon berbumbung macam bumbung rumah tu tada lagi,guna jelah tudung pin2 tu.Habis lawak bila ingat balik.

Tadi lah kan,Yan macam rajin bukan main nak mencari fan page artis2.Carilah macam2.Fuyohh,artis ni fan page dia dah lebih 300 juta.Okay,artis yang seksa ni 20 ribu je.Then tengok lagi,muka artis ni lagi,asal banyak sangat page dia ? Mengalahkan angelina jolie je.Habis fames ke ?

kelik untuk tgk yang ori

kelik untuk yang palsu.diulang PALSU.

Yan tengoklah kan status dia.artisnya *tipahtertipu* ,status : erm,kenyang gilew titew hari ni.makaceh ye cayang2 belanja titew.
HOMAIGOSHH.OHTUHANSAYA.HOMAIGUCCI.*terserahlah nak sebut apa pun untuk buat2 terkejut* biar betul artis ni nak buat ayat rempit rempitan semua ni ? muka educated habis.Cakap dalam tv pon I&U.tiba2 titew whatsoever.Apo kono eyh jang ? ekau sakit ko apo ?Setelah melakukan kajian dan soal selidik,ye,ternyata memang lebih dari sedozen atau sekotak muka artis tu dalam page yang lain.Bila dikumpul boleh buat persatuan fakers artis tipahtertipu*bukan nama sebenar*

Kenal blogger Fatin Liyana?

"der,,confirm lah wa kenal,dia fames kebabom kot.lu lainlah,wa sorang je yang kenal,lagi mau tanya" okay bro,sentap kat situ.Muka si FL yang cantik melecun tu pon dah banyak diphotocopy dan ditempek kat page fan oleh si fakers.Lepastu siap mengaku,ni muka i.Ada yang lagi best.buat facebook sendiri dan tulis nama sendiri,tapi muka si FL.whats the point of doing that babe ? Ni mesti keja tak lain tak bukan si anak gadis lah ni kan.Kalau lelaki sah2 lah tak letak muka si FL tu.Lain ceritanya nanti nyaahh oii.

So,for those fakers outside there,stop using others identity or photo for your own sake.Are you gain any benefits from there ? Kalau dapat cek 3 ribu setengah dari nuffnag ke bila buat facebook palsu lainlah jugak kan.Whats the point of it ? Cecey.Marah over lak kau minah ? Ye.memang marah sebab membuatkan Yan keliru bila bukak page2 tu semu.sampai kan malas dah nak tengok.so,please,be mature enough.Stop fakers and liars.Cheers ! (:

4 comments:

IJAT360 said...

banyak lagi yang palsu kat luar sana tu..so kena hati2 jek lah.orang macam ni suka ambik kesempatan

Izyan Masri said...

TU LAH PASAL.BERLAMBAK SANGAT DAH KANN.HAISH LAHH

Henry Zackery said...

byk sgt da benda palsu skrg nie.. :)

Ringan ringan

Izyan Masri said...

henry : tu lah pasal.kena hapus fakers ni semua :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 29, 2011

Fake dan menyusahkan.teett.

Hello there!
Peace be with you guys (:

Sangat 'tak ada logika' bila ibu dan anak gelak guling bersama2 di atas lantai yang tak berapa nak bersih disebabkan teringat benda lawak.Semuanya sebab mak lah ni.ingatkan balik cerita lawak waktu tudung dia terbang ditiup angin lori sepoi2 bahasa.Nasib baik tak tercabut habis.Kemain susah mak mencari balik bahagian depan tudung tu supaya nampak muka mak yang berkilat2 pakai krim tu.Dah la zaman tu kak jah,tudung indon berbumbung macam bumbung rumah tu tada lagi,guna jelah tudung pin2 tu.Habis lawak bila ingat balik.

Tadi lah kan,Yan macam rajin bukan main nak mencari fan page artis2.Carilah macam2.Fuyohh,artis ni fan page dia dah lebih 300 juta.Okay,artis yang seksa ni 20 ribu je.Then tengok lagi,muka artis ni lagi,asal banyak sangat page dia ? Mengalahkan angelina jolie je.Habis fames ke ?

kelik untuk tgk yang ori

kelik untuk yang palsu.diulang PALSU.

Yan tengoklah kan status dia.artisnya *tipahtertipu* ,status : erm,kenyang gilew titew hari ni.makaceh ye cayang2 belanja titew.
HOMAIGOSHH.OHTUHANSAYA.HOMAIGUCCI.*terserahlah nak sebut apa pun untuk buat2 terkejut* biar betul artis ni nak buat ayat rempit rempitan semua ni ? muka educated habis.Cakap dalam tv pon I&U.tiba2 titew whatsoever.Apo kono eyh jang ? ekau sakit ko apo ?Setelah melakukan kajian dan soal selidik,ye,ternyata memang lebih dari sedozen atau sekotak muka artis tu dalam page yang lain.Bila dikumpul boleh buat persatuan fakers artis tipahtertipu*bukan nama sebenar*

Kenal blogger Fatin Liyana?

"der,,confirm lah wa kenal,dia fames kebabom kot.lu lainlah,wa sorang je yang kenal,lagi mau tanya" okay bro,sentap kat situ.Muka si FL yang cantik melecun tu pon dah banyak diphotocopy dan ditempek kat page fan oleh si fakers.Lepastu siap mengaku,ni muka i.Ada yang lagi best.buat facebook sendiri dan tulis nama sendiri,tapi muka si FL.whats the point of doing that babe ? Ni mesti keja tak lain tak bukan si anak gadis lah ni kan.Kalau lelaki sah2 lah tak letak muka si FL tu.Lain ceritanya nanti nyaahh oii.

So,for those fakers outside there,stop using others identity or photo for your own sake.Are you gain any benefits from there ? Kalau dapat cek 3 ribu setengah dari nuffnag ke bila buat facebook palsu lainlah jugak kan.Whats the point of it ? Cecey.Marah over lak kau minah ? Ye.memang marah sebab membuatkan Yan keliru bila bukak page2 tu semu.sampai kan malas dah nak tengok.so,please,be mature enough.Stop fakers and liars.Cheers ! (:

4 comments:

IJAT360 said...

banyak lagi yang palsu kat luar sana tu..so kena hati2 jek lah.orang macam ni suka ambik kesempatan

Izyan Masri said...

TU LAH PASAL.BERLAMBAK SANGAT DAH KANN.HAISH LAHH

Henry Zackery said...

byk sgt da benda palsu skrg nie.. :)

Ringan ringan

Izyan Masri said...

henry : tu lah pasal.kena hapus fakers ni semua :D