Tuesday, March 29, 2011

Hebat di malam hari

Hello lovelies!
Peace be with you guys (:

Jangan risau.Entry ni akan jadi entry terpendek di dunia dan berbau show off atau dalam bahasa lain dia,MENUNJUK2.Tengah sedap menyembang dengan pakwe2 dan makwe2 Yan di facebook,tiba2 pap ! habis satu dunia gelap.Izyan,tolong jangan buat ayat over boleh ? Bukan satu dunia,satu taman perumahan gelap sebab blackout.Homaigosh.Macam mana ni ? tak nampak ape.
"geng,wa kena chow dulu lah,rumah wa gelap.satu taman ta bayar bil kot bro," maka,makwe2 dan pakwe2 Yan tadi pon semua tak mengizinkan untuk off.almaklumlah,sedap2 bergosip.

So,dengan hati yang tekad,walaupun gelap gelita mengalahkan dalam gua,Yan pon ain tekan jelah keyboard sambil mata seteret tengok screen.Serious der,ta nampak langsung ape huruf kat keyboard.Ni pon main taram je.Lepas 10 minit baru lah yan sedar,FUYOOOHH.terelnya i.Semua betul even tak tengok.Tada salah sebiji pon.Hebat tak dik ? Maybe ada yang lagi terel dari i.Tak kira tak kira.Yan jugak paling terel.Sila puji sampai anda berjaya menambah kelebaran hidung Yan.Cheers ! (:

6 comments:

Mira Amirudin said...

eh eh...umah yan plak blackout?kih3
oh ya..anda sgt terel!kembang la igung dia...;)

cik fai said...

hehehe tu la sebab yan online tak hengat kan.
saje test tu nak blackout.
huhuhu :)

fad ali said...

tajuk entry macam hangat!hahaha..

upenye kerek lak ek..

alah fad da selalu g2..hahahah...

=)

Izyan Masri said...

mira:tu lah.kembang jugaklah hidung sepanjang malam tadi mengingatkan keterelan :D

Izyan Masri said...

cik fai : tu lah pasal.nak test je tu :D

Izyan Masri said...

fad:HAHA.mana boleh kalah mcm ni.fad dah selalu ye?kena lawan lah mcm ni :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 29, 2011

Hebat di malam hari

Hello lovelies!
Peace be with you guys (:

Jangan risau.Entry ni akan jadi entry terpendek di dunia dan berbau show off atau dalam bahasa lain dia,MENUNJUK2.Tengah sedap menyembang dengan pakwe2 dan makwe2 Yan di facebook,tiba2 pap ! habis satu dunia gelap.Izyan,tolong jangan buat ayat over boleh ? Bukan satu dunia,satu taman perumahan gelap sebab blackout.Homaigosh.Macam mana ni ? tak nampak ape.
"geng,wa kena chow dulu lah,rumah wa gelap.satu taman ta bayar bil kot bro," maka,makwe2 dan pakwe2 Yan tadi pon semua tak mengizinkan untuk off.almaklumlah,sedap2 bergosip.

So,dengan hati yang tekad,walaupun gelap gelita mengalahkan dalam gua,Yan pon ain tekan jelah keyboard sambil mata seteret tengok screen.Serious der,ta nampak langsung ape huruf kat keyboard.Ni pon main taram je.Lepas 10 minit baru lah yan sedar,FUYOOOHH.terelnya i.Semua betul even tak tengok.Tada salah sebiji pon.Hebat tak dik ? Maybe ada yang lagi terel dari i.Tak kira tak kira.Yan jugak paling terel.Sila puji sampai anda berjaya menambah kelebaran hidung Yan.Cheers ! (:

6 comments:

Mira Amirudin said...

eh eh...umah yan plak blackout?kih3
oh ya..anda sgt terel!kembang la igung dia...;)

cik fai said...

hehehe tu la sebab yan online tak hengat kan.
saje test tu nak blackout.
huhuhu :)

fad ali said...

tajuk entry macam hangat!hahaha..

upenye kerek lak ek..

alah fad da selalu g2..hahahah...

=)

Izyan Masri said...

mira:tu lah.kembang jugaklah hidung sepanjang malam tadi mengingatkan keterelan :D

Izyan Masri said...

cik fai : tu lah pasal.nak test je tu :D

Izyan Masri said...

fad:HAHA.mana boleh kalah mcm ni.fad dah selalu ye?kena lawan lah mcm ni :D